Nu kan jag tala om vad vi gjorde...

Hannah kom hem i fredags, från Nya Zeeland. Men inte bara det, hon hade fyllt 20 bast också. Så det firade vi med en överraskningsfest. Och vad hon blev överraskad, hon blev så rädd när vi skrek så hon sprang och gömde sig. Efter en massa sjungande och dansande hemma hos Hannah så begav vi oss upp till mobergs. Där träffade jag Sarah-mu-kusin, som verkade överlycklig att se mig, sen träffade jag även Frida och Briitta, dom verkade också överlyckliga att se mig. alltid trevligt med reaktioner när man kommer.


Jag och Ganzan försökte hålla oss från skratt när Hannah kom.


Calleman och Madde


Jag, Madde, Camilla och Castro


Madde och jag i Dimman!


Pusskalas, Ganzan, Jag och Madde.

Hemligt uppdrag

Yes, snart bär det av. Kan inte säga vart vi ska eller vad vi ska göra. Det får ni veta i morgon.


Tycker synd om er som går på detta

Kära Vänner!
Detta är inget skämt.

Bill Gates (ägare av Microsoft) delar ut av sin förmögenhet. Om ni inte
tar detta mail på allvar, kommer ni att ångra er! Windows är fortsatt det
mest använda programmet.  Microsoft och AOL gör ett försök med utskick av
detta elektroniska besked (e-mail beta-test). När du sänder detta mail
vidare till dina vänner, kan  Microsoft spåra när vi använder programmet
under 2
veckor.

Till varje person, som skickar detta mail, betalar Microsoft 245 EURO.

För varje person, som tar emot detta mail och sänder det vidare till
andra, betalar Microsoft 243 EURO.

För varje tredje person, som tar emot mailet, betalar Microsoft 241 EURO.

Under de närmaste 2 veckorna kontaktar Microsoft dig för att bekräfta din
adress och för att sända dig en check.

Med vänlig hälsning
Charles Bailey
General Manager, Field Opérations.
1-800-842-2332  1-800-842-2332     Ext. 1085 or
904/245-1085  904/245-1085        or RNX 292-1085'

Tänkte att detta var svindel, men 2 veckor efter att ha mottagit och
vidaresänt detta mail, tog Microsoft kontakt med mig för att få min adress
och jag mottog en check på 24.800 EURO.

Du ska sända detta mail innan testet löper ut. Sänd det till så många som
möjligt.Om någon har möjlighet att göra detta så är det Bill Gates. För honom
räknas det som en reklamutgift.

Du bör kunna motta minst 10.000 EURO.

Intel och AOL förhandlar om att fusionera, varvid bolaget blir det största
i världen. För att vara säkra på att även i  fortsättningen vara det mest
använda, har Intel och AOL gjort ett försök som detta.


Detta hittade jag i min mejl nyss. Haha, folk är så giriga alltså.

Här kommer mina anledningar till att detta inte skulle fungera:
  1. Varför i helvete skulle världens rikaste man ge pengar till folk som skickar runt ett kedjemejl som inte ens är reklam utan det står bara att man får PENGAR. Han skulle kunna ge alla människor i hela världen 72 kr var, så mycket pengar har han i dagsläget. Men varför skulle han ge någon random människa 100.000 kr för att skicka runt på ett mejl, om det stämmer skulle hans pengar vara slut för länge sen.
  2. I slutet av mejlet står ett namn, en adress och ett telefonnummer som lyder:
Gunilla Nordlöf
Lönekontoret
87280 Kramfors
0612-10059
Söker man på hitta.se så finns namnet, men inte i Kramfors, det finns inget lönekontor i Kramfors och telefonnummret går inte till någonting. Så, där fattade jag direkt att detta är en bluff. Och om någon verkligen har fått pengar skulle jag väldigt gärna vilja veta det? Om inte annat hade man ju hört talas om det. Men tills dess så vill jag inte ha fler sådana här mejl, dem tar för mycket plats i min inkorg.

Köra, köra fort som fan

Snart har Madelene sin uppkörning. Jag pratade med henne nyss, hon var ganska nervös, men det ska man vara! Hon skulle ringa mig precis innan också, hon behöver stöd. Om hon bara gör sitt bästa så kan hon inte göra så mycket mer än så. Jag hoppas att hon klarar det. men klarar hon det inte är det bara att hoppa upp i sadeln och försöka igen! Surgubben skulle vara med i bilen när hon kör upp, så jag sa åt henne att låtsas att det är jag, men hon kom på en bättre idé. Hon skriver ut en bild på mig och ber honom sätta den för ansiktet, lite roligare, lite bättre! Lycka till nu stumptjej. Jag sitter här i min ensamhet och håller tummarna för dig och att allt ska gå bra!


Udda morgon

Vaknade klockan 8 av att lillesyster kom in med sin uno-kortlek och ville spela. Kände att jag inte alls var på humör för det, men man kan ju inte motstå dom där söta ögonen, hur irriterad man än blir sådär på morgonkvisten. Och hon vann, hela tiden. Men jag bjöd på det, få skylla på att jag var så trött. Snart bär det av till Norrtälje för att uträtta några ärenden.

P.s. Jag tänker inte godkänna några kommentarer längre, bara när det kommer från nära och kära.


Vilken bra dag

Vaknade, trött som en mås. Men jag slängde i mig lite havregrynsgröt för att vakna till. Och oj vad vaken jag är nu. Jag älskar att äta havregrynsgröt på morgonen, för då blir man mer hungrig under dagen, och som dom flesta vet så älskar jag att äta ;) Lillebror kom hem också, ledsen som han var, dom har varit dumma mot honom i skolan igen. Vilka jävla skitungar alltså, stryk ska dom ha!

Jag sitter och funderar på om jag ska ringa min vän, Madelene. Men hon kankse kör bil just nu. Så jag väntar nog ett tag till. SAKNAR!

På Torsdag kommer Jennie och leker med mig, SAKNAR OCKSÅ!

Igår var jag med Ida. Det är så jävla skönt att vara med henne alltså. Man får verkligen ur sig allt, och hon lyssnar så bra. Så, oftare med det tack.


Kärlek





Mmm, vad mysigt vi hade det igår. Vi kom dit, duschade och fixade iordning oss. Sen drog vi in till stan en snabbis och köpte dricka och en massa gott. Sedan åt vi middag. Sen vettni, fanns det bastu, så dit gick vi och svettades. Skönt att bara komma bort, bara vara med varandra. Detta måste göras om!

El Stockholmo

Snart bär det av till stan för att bo på hotell. Älskling ska bara träna lite först, så han blir stor och stark och orkar bära mig på ryggen hela dagen. Vi åker väl in vid sissådär 14.15. Sen går vi till hotellet och slappar lite, äter middag sen blir det baske mig bio ändå. Men vet inte vad vi ska kolla på än. Så jag lär ju inte höra av mig igen förrens i morgon. Men ni får ha en trevlig start på helgen, och glöm inte att det är fredagsmys idag.


Slöjävel

Madde får ligga och sova i min säng, min varma, mjuka, skööööna säng, medans jag måste gå upp för att städa. Inte lika roligt. Fast då kan jag pissa henne i ansiktet sen och säga att jag faktiskt har gjort någon nytta idag. Jag försökte väcka henne, men hon knorrade bara.

Igår vart det tv-spel, som vanligt. Jag och madde känner oss inte sådär jätte bra alltså, men roligt är det. Sen kom David och Tony och ville spela med oss, och dom var inte snälla. Vi dog hela tiden... tur att det inte är på riktigt.


5 år på fredag



Min pojkvän är bäst! På fredag firar vi fem år. Tänk er att det är ett halvt decennium. Känns helt overkligt, men fortfarande bra. Han har bokat hotell till oss, sen tänkte vi gå på bio och mysa hela dagen. Hur underbart är inte det?

Min vän...

Madelene kom och joinade mig idag. Och gullesnuttan hade köpt med sig mat till mig. Vad skulle jag göra utan henne? Här låg man, ensam och svag, så kommer hon som en räddare i nöden.


Uäck

Självklart åkte jag på den där jävla vinterkräksjukan ändå. Pisskit alltså. Så, förlåt för dålig uppdatering, orkar inte skriva någon seriöst nu heller. Hoppas att ni klarar er från detta bara.

Ska kolla den nya säsongen av the hills nu. Sov gott.

Hej kompis

Vill du ha fler besökare till din blogg så tycker jag att du ska bli medlem på den här sidan, för varje medlem du värvar så garanteras du fler besökare.

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Sodermanmalin

Skulle också vara snällt om du lät mig värva dig, så du kan värva fler sen :)

Shopping

Kom precis hem från shoppingturen. Jag fick minnsan med mig lite grejer hem. Köpte en klocka till mig själv, det har jag suktat efter länge. Men har aldrig riktigt haft ork att köpa en. Sen köpte jag en klocka till mamma också, dom sålde ut alla klockor på guldfyns, fick två klockor för 150 kr. Klappat och klart. Sen var det en Indisk försäljare som stoppade mig och tony och ville att vi skulle prova en nagelfil, varför inte? Eller nej, det var dumt, för jag blev kär. Naglarna bara glänste. Men såklart kunde man ju inte bara få filen utan en massa krämer till också. Men jag tog det, 300 spänn, också klappat och klart.



Den fyrkantiga saken till vänster är nagelfilen som gör underverk.



18 grader i sträck

Nu har jag gjort mig iordning för att åka till stan en snabbis. Känns som att man behöver åka ifrån den här sjukstugan ett tag. Jag, älsklingen och storebror ska åka till Stinsen i stan, för dom ska köpa ett tv-spel, tycker det kändes lite onödigt och långt, men jag kan förstå att dom vill ha med mig som sällskap, för jag är sååå rolig. Men det dom inte vet är att dom kommer få gå i klädaffärer också, dom kommer svimma.

Nu gick det att lägga in bilden :)

Ha en bra dag allihopa!



Marängtårta

Yuummie, det satt fint kan jag lova. Isak fyller år på söndag, men han är hon sin pappa då, så jag fick för mig att göra en tårta till honom idag. Han ville dock inte vara med på kort, så det fick bli det lilla barnet.


Var rädd om din hy

Jag har sett att nästan alla tjejer har problem med sin hy, inklusive jag. Det är svårt att hålla den balanserad, och ännu värre, vilka produkter man ska använda. Jag har provat nästan allt på apoteket, men inget har fungerat, problemen kommer alltid tillbaka. Men för några dagar sedan köpte jag Veckorevyn, och där i stog det ett jätte bra tips om en olja som man ska ha i ansiktet. Och även fast man inte har några problem så håller den huden mjuk som en bebisstjärt. Och jag vet, olja i ansiktet, uäck, det ÄR äckligt, men det är värt det.

Gör såhär:
Köp Ricinolja på apoteket, egentligen är det en laxeringsolja, men den hjälper till att rena ansiktet och att hålla porer öppna. Köp sedan solrosolja i någon varubutik, tex ica, konsum.

Blandning:
Oljig/fet hud: 30% ricin, 70% solros
Balanserad hud: 20% ricin, 80% solros
Torr hud: 10% ricin, 90% solros
Jag har blandat mitt färdigt i en flaska, sen är det bara att skaka och hälla. Smörj in ansiktet ordentligt och skölj sedan av med varmt vatten, torka försiktigt med en handduk, ansiktet ska fortfarande vara oljigt när du har torkat, det torkar sedan in i huden och gör den mjuk.

Källa:
http://www.familjeliv.se/Forum-5-73/m26627399.html, här finns även fler jätte bra tips om naturliga produkter, kolla in.

Och sluta rök, det gör så grymt stor skillnad kan jag tala om av egen erfarenhet. Och drick massa vatten.


Tv-spels kväll

Nu har vi suttit hela familjen och spelat Mario. Jag och mamma var inte så duktiga, medans isak och tony spurtade på som bara den. Ebba är magsjuk, så det kurrar i allas magar här, känns bäst att stanna hemma och inne resten av kvällen. Ärendet idag gick superbra. Känns äntligen som att jag är på väg någonstans, sen att det finns lite problemas fortfarande gör inte så mycket, problem är till för att lösas.


Känns som att det är dags att åka till Åland snart, tjejer, eller vad säger ni?

Jag är en Avatar

Jag ville inte gå upp i morse, sängen bara ropade efter mig: "Malin, kom hit, jag är varm!!". Känns rätt surt, har gått upp tidigt i flera dagar nu, men i morgon hoppas jag att jag får sova lite längre. Snart ska jag in till Norrtälje på ett litet ärende. Sen blir det shopping!!


Sjukstuga

Fick väcka Madde igår, och oj vad trött hon var, men upp kom hon. Sen ville jag ha med mig henne in till Norrtan, hon såg lite tveksam ut, men hon skulle med. Sen skrev Linda och undrade om vi ville hitta på något, så vi fick med oss henne också. Det gick jätte bra hos syon och jag är jätte nöjd med det lilla vi kom fram till. Efter så åkte vi och solade, på MEDDO, har aldrig solat där förut, men aldrig igen säger jag bara, fick fräknar i hela fejjan och ingen färg alls. Sen drog vi till donken och käkade middag, mumma!


Här är vi, allihopa, vi tre, alla vi, bara vi.

Idag ska jag vara hemma med syster, hon bestämde sig för att gå och bli sjuk i morse, så det var bara att åka hem och vara hemma med lillskiten. Nu ska vi spela tv-spel. Bye!

Systerdag

Igår var jag på bio med Veronika. Vi bestämde oss för att kolla på Alvin och Gänget 2. Jätte bra film. Men jag kände mig ganska stor där i biosalen, en jädra massa småttingar var det där. Innan så köpte vi en massa godis, chips och popcorn, och allt käkade Veronika upp under filmen. Fast det var ju såklart därför vi köpte det, för att det skulle ätas.



Idag beger jag mig till Norrtälje för att kolla upp om jag kan börja studera igen. Jag vill ha en säkerhet, en utbildning att luta sig tillbaka på ifall saker och ting inte går som dom ska. Så önska mig lycka till, för jag har ingen blekaste aning om vad jag egentligen vill göra.

Gårdagen

Jag och Pontus tog bussen in till Norrtälje och gick till ett glas. Där möttes vi av en glad Carro som hade fyllt år. Vi beställde in drinkar och hade jätte trevligt. Alla som var där var jätte trevliga. Men kvällen sluta självklart i kaos. Det var någora tönt-killar där som började tjaffsa och var jätte otrevliga. Tänk er en fin resturang där folk sitter och dricker vin och pratar. Det blev så jävkla dålig stämning. Så vi rymde, allihopa, i taxibilar. Tycker det är så töntigt att tjaffsa alltså, helt utan anledning. Men jag hade iaf en jätte trevlig kväll innan den incidenten.


Födelsedags barnen


Älsklingen och Oliver


Kvällens outfit

Snart drar jag. Hoppas alla får en trevlig kväll :)



PartyFredag

Ikväll ska Carro ha middag i Norrtälje för hon har fyllt 19 år, grattis grattis! Så jag och Pontus ska åka dit. Vi ska inte äta middag för jag var så sent ute med att säga om vi skulle komma eller inte. Men nu ska vi dit när alla har ätit klart, för då blir det partaj. Tycker det var så gulligt av Carro att bjuda mig, så jag bockar och bugar för det.


Madde gästbloggar





Just nu sitter jag och är lite smått bitter, har vart de den senaste timmen faktiskt.  Har spelat röjja flagga på msn med en vän och jag förlorade två ggr i rad vilket jag verkligen inte klarar av att göra. Som tur var kom Malin till min fördel och hjälpte mig att bli på bättre humör. Och nu har vi rotat igenom kyl,frys och skaferi i hopp om att hitta något vi kan tillaga till middag.
Och vad vi hittat just nu är jasmin ris, kyckling filéer och världens godaste sötsura sås... så det här kan bli en höjdar middag. Sen att ja gsitter och tänker på en enda sak hela tiden får mitt huvud att snurra i 180! Inte för att jag måste, men för att jag.. jag vill jag vill jag vill... Men Malin och Ida hindrar mig, men frågan är om de kommer att funka..

Malin står där så söt vid spisen, de är ganska intressant att se hur hon rör handen med stekspaden fram och tillbaka runt i kycklingen, lugnt och försiktigt.. väldigt koncentrerat, hon drar till med ett skämt ibland, men behåller ändå koncentrationen, hon vet vad hon gör. Det ser man på henne. Snart kommer såsen också, får se hur länge hon håller ut, innan jag måste komma med såsen? Ups! nu ser de nästan klart ut..

HAHAHHAHA oj oj oj, nu pårar jag, förlåt, nej men vi ska laga klart maten här nu så håll i er.


SÖÖÖÖT!

Kolla in min otroligt söta Lillebror:


Oseriös dag

Vaknade i morse och var på strålande humör. Ska snart gå ner till Linda och gå ut med lille Laban som är ensam hemma. Sen vet jag inte vad som ska hända. Kanske hänger med madde ett tag. Nu ska jag iaf koka lite ravioli, det är så jävla gott! MUMMA!

Vilken tjusig bild, den bjuder jag på idag när jag är på så bra humör.


Jag var värd det

Proppade precis i mig en pizza, och det kändes bra. Väldigt bra. Det tråkiga är bara att jag snart ska bege mig till gymmet och träna bort pizzan. Inte just för pizzans skull utan för att jag behöver träna, lägga på mig några kilo, i inte bara fett utan lite muskler också.


Om jag bara kunde...

Har en massa ärenden att uträtta, så idag blir det norrtälje för min del. Pontus ska följa med också, för han fick för sig att han ville bada i badhuset, så då får han göra det.  Vad jag ska göra medans han badar vet jag inte, får väl sätta mig ner, ta en fika och titta på.


Björnmys

Fick en massa kläder av Tina idag, en hel kasse. Bland annat en jätte skön tröja i typ, päls, som jag bara älskar. Så den ska jag mysa ner mig i sängen med. Ska kolla på Paradise Hotel. Man får lite ångest när man vet att det inte är så långt kvar nu. Bara Rami åker ut så kan jag sova gott sen.


Promenadväder

Solen är framme och snön ligger vit. Ska snart äta frulle, sen blir det en långpromenad. Har inget mer vettigt att skriva, brb lite senare när min hjärna fungerar som den ska.


Hos Pöjk

Nu är jag hemma hos min Pöjk. Vi ska spela lite poker nu, sen blir det bara myskväll framför tvn. Är jätte trött efter hypnosen, kommer nog sova gott inatt igen. I morgon ska jag hem till Pappa och mysa med lillebror, som pekar i sin bok med apor och säger att alla är mamma :P


Hypnos

Igår var jag och Madde hemma hos Linda, vi satt och pratade med hennes mamma om att vi ska sluta röka, då hämtade hon en skiva som hon tyckte att vi skulle lyssna på. Det var en hypnos-skiva. In my ass att de skulle funka. Men vi gjorde ett försök, satte på skivan. Och ju längre jag lyssnade, ju tröttare blev jag. Kommer ihåg att det kliade i mitt huvud, men jag kunde inte röra armen. Det kändes som om hela min kropp sov, men inte min hjärna. Sen fick jag sådana där ryck som man får innan man somnar, men jag var helt vaken. Sen när skivan slutade så föll jag in i sömn, och det var då den djupaste jag har varit med om. Kunde knappt ta mig upp i morse. Men nu sitter jag här iaf, inte ett dugg sugen på en piggapett. Men jag är fortfarande tveksam på att det fungerade. Vi får se.

Nu ska vi iaf gå till Linda. Får se vad som hittas på.


Chillkväll

Nu blir det bara chillkväll, i think. Just nu diskuterar jag saker med 4-åriga lillesyster. Rätt kul att höra hennes svar på saker och ting, hon ser ju allt från ett annat perspektiv.

Jag: Ebba, vad händer när man dör?
Ebba: Man hamnar uppe i himlen. Är man dum hamnar man i himlen, är man snäll hamnar man också där, men är man en häxa så begravs man i kyrkan.




Pulka-time

Jag och Madelene kom precis in från ett pulkaåk, eller vi åkte inte så mycket pulka, för vi hittade en sopsäck som vi åkte på. Det slutade med en jätte krock och jag gjorde illa höften, men ingen fara. Det känns bra att kunna ta fram sina barna-sidor igen.



Fotbollscup

Madelene kom hit och ville ha med min på Fotbollscup. Visst, varför inte? Kom dit, och det var huuuur tråkigt som helst. Jag klarar inte av sådant där när man måste sitta stilla. Jag fick så mycket myror i rumpan så till slut fick Madelene ta mig därifrån. Vi gick till konsum och handlade massa god mat ist, det är någon jag tycker om :P



Ut i kylan

Nu ska jag ut i kylan. Ska möta Pontus och sen gå och hyra en riktigt bra movie. Det blir en såkallad myskväll. Jag är så tacksam över att få vara en sådan person som får ha en sådan kväll med någon som betyder riktigt mycket.


2lax10

Hade en underbart trevlig kväll igår. Vi hade snipp-fest och inga killar fick komma :P Vi åt en god middag som linda hade kokat ihop. Sedan drog vi fram drickat och körde ölspelet tills klockan blev dags. Då gick vi ut i parken och smällde av den stora lådan som Linda hade. Så tack, Linda, Medelene, Ida och Jessica för att vi hade så jävla kul!