Börjar bli en jobbnarkoman

Får man vara glad när någon blir sjuk? Eller det var inte rätta ordet, jag är inte glad över att Linda är sjuk, men jag är glad att jag får jobba. Iaf i morgon, och kanske hela veckan ut om det håller i sig.

Ligger ute och solar med Mamma och Isak. Ikväll blir en pyssla-om-mig-själv-kväll och sänggång tidigt. För imorgon ska jag upp och jobba igen.


Jag och Fin-fina Carro från midsommar :)


Röd som en kräftstjärt?

Det var något underligt med solen i Leksand, jag brände mig. Det händer inte ofta kan jag lova. Så nu svider det skönt på ryggen, den ska bli skön att sova på inatt när man ska upp med tuppen i morgon och jobba.

I morgon har jag ansvar på slottet för att sysslorna ska bli gjorda, och ensam kommer jag bli, för dom andra städtanterna sitter i norrtälje och dricker bira just, så jag tog åt mig att jobba imorgon så Ulla kunde få njuta ordentligt av kvällen. Det är iaf skönt att dom litar på mig och låter mig jobba ensam.

Nu jobbar jag väldigt mycket och varje helg hela juli, det ser jag faktiskt fram emot. Det ända som snurrar i mitt huvud just nu är alla möbler som ska köpas och att flytta. Så det blir lätt värt det. Om det blir inflyttningsfest? SJÄLVKLART!


Leksand

Behöver jag ens säga att jag är hur nöjd som helst med denna helg? Den helade mig verkligen, jag gjorde väldigt mycket saker som jag inte skulle ha gjort för ett år sedan. Alla var så glada, och taggade. Inga sura miner, förutom vi tjejer som hade pojkvännerna med oss, men det är förståeligt, man blir lite pissed på dom ibland. Det kändes som att alla kom så nära varandra, som ett riktigt gäng. Vi kramades, sjöng sånger och pojkarna spelade gitarr. Senare på kvällarna när alla var fulla och glada så gjorde vi om vardagsrummet till ett dansgolv. Oftast var det jag som fick leda dansen och alla gjorde som mig, vi dansade även mycket afrikansk dans som blev våran nya passion. Och alla, verkligen alla dansade också, riktigt roligt att se. Det blev även utgång, långa promenader hem från staden i morgonsolen, fulla, trötta och hungriga. Men det var det värt, för nästa morgon vaknade alla med ett leende på läpparna och satte igång igen.




Oense om mat

Är hemma med bröderna och pöjk. Dom vill att vi ska äta pizza, men ingen vill går ner och hämta, så det får bli pommes och korv. Idag blev det en snabb arbetsdag, det gick så smidigt och fort, och har man roligt så går tiden ännu fortare. I morgon blir det jobb igen, jag och Hanna blir det som tar kontrollen i småhusen, eftersom det var vi som var där idag. Så hon plockar upp mig tidigt på morgonkvisten. Nu ska jag laga mat, sen ska jag ta ett långt bubbelbad med ryggmassage, sedan blir det filmtittning och godis ätning, sen...säng!




Jag är kär


Jag är så stolt

Idag tar två utav dom finaste flickorna på jorden studenten. Och jag är så stolt över er båda. Jag kan förstå hur lyckliga ni är idag. Det är eran dag, och inget kan förstöra den, inte ens lite regn. Om ni har bra betyg behöver jag inte ens fråga, för det vet jag att ni har. Jag älskar er mina fina vänner, Sarah Ödquist och Ida Johansson <3


Fiska med godis... sög.

Var på Sofies skolavslutning i morse, nu är liten stor och ska börja på gymasiet och grejer, duktig flicka! Isak skulle också haft skolavslutning i morse, men han valde att strunta i den och ligga kvar i sängen ist, och det tyckte jag att han gjorde helt rätt i!

Efter det gick jag och mötte upp Ellie och vi gick hem till mig. Här hemma hade Ebba gjort jordgubbstårta som var very good. Efter som det var isaks dag idag så ville vi hitta på något, så det fick bli att gå ner till ån och fiska. Vi orkade inte leta upp mask, så vi tog med oss godis och korv, och det fungerade inget vidare, eller så låg alla fiskar bara och sov helt enkelt.

När vi kom tillbaka plockade jag och Ellie fram en massa videoband från när vi var små. Det vart många skrattatacker kan jag lova. Man var så ful, pratade konstigt och var jätte fjantig. Men det var kul att se.




Twitter

Har aldrig varit riktigt intresserad av det, men nu vart jag tvungen att skaffa det, det börjar bli rätt stort. Lite som en små-blogg, när man inte orkar skriva långa inlägg här på bloggen, blir ju lite fjuttigt att bara skriva en mening här.

Http://twitter.com/MalinSoderman

Midommar

Planerna för Midommar är planerade och bokade. Så nu drar vi på roadtrip. Vi drar till leksand och hyr stuga, badar, solar, dricker och lagar midsommarmat. Ska bli så roligt. Det pirrar i magen när jag tänker på det. Riktigt vilka som kommer följa med är inte jätte planerat än, inte alla iaf, men några är jag säker på att dom ska med.

Nu är sarah-mu här och klipper hela la familja. Jag behöver dock inte klippas eftersom jag gjorde det för en vecka sedan. Men hon är så söt som kommer hit och gör det.


Yeeeiii

Planerna för midsommar är gjorda. Skönt att åka här i från. Åker med Carro och en massa goa killar. Så nu är det bara att vänta, och tagga :)

Skönt att komma bort

Åkte med Pappa och familjen till Rådmansö. Skönt att komma ifårn alla måsten och tankar. Vi satt i solen hela dagen och pratade och hade trevligt, sedan grillade vi, sen gav vi oss ner till havet och fiskade. Jag och Veronica ledsnade dock efter ett tag. Så vi gick tillbaka till stugan. Nu är jag hemma igen och ska gå och sussa, för i morgon blir det jobb. Godnatt!


Idag blir en bättre dag

Ligger och myser med Lillebror i soffan, vi har druckit varm oboy och bara kramats. Snart ska han till skolan och jag beger mig till jobbet. Jag ska inte tänka så mycket mer nu, för det gör liksom ingen skillnad. Man får vara glad att det finns annat i livet som överväger så stort. Så nu ska jag se till att det här gör mig starkare, jag tänker inte gå ner mig igen.

Fuck i helvete

Så fort man har löst ett problem så kommer ett annat och knackar på. Nu när allt känns så bra, så får man reda på det här. Men jag ska överleva detta, jag ska klara mig igenom det. Men hjälp från min underbara vän Ida och min stora kärlek Pontus kommer det att gå bra.

Tack Ida för att du kom idag och mötte mig så snabbt. En axel som din att gråta mot behöver alla!


Fiska utan fisk?

Efter Uppsala igår så åkte vi och hämtade Johan och Pontus, sedan drog vi till skedviken och fiskade. Det var så mysigt, och varmt. Vi tog med oss matsäck och bara mös. Pojkarna fick dock ingen fisk, men det var trevligt ändå, att umgås med goa människor, och speciellt min lilla gris Sarah-mu.


Det blir en bra dag

Snart blir det Kaffe ute i solen. Sen bär det av till Arbete. Efter arbetet åker jag och fin-fina Sarah till Uppsala. Det ser jag verkligen fram emot. Det känns som att jag har tid för så mycket nu, vet inte vad som har hänt. Jag har verkligen saknat vissa människor i mitt liv, men nu blir det ändring på det.


Att man aldrig kan låta bli...

Var i Täby igår med underbara Ida. Bättre människa får man faktiskt leta efter. Vi åkte in för att shoppa lite saker till henne student, och jag bestämde mig för att inte köpa någonting. Men det slutade tvärtom, Ida hittade inget, och jag hittade några grejer. Typiskt alltså. Sen kom Sarah och Johan och joinade oss också, och jag vet inte vad som hände, men jag och Ida fick något fnitteranfall resten av kvällen. Men det behövdes, inte många som kan få mig att skratta nu för tiden.