Myslördag

Just nu sitter jag propp-mätt framför tvn, kollar nalle puh med lillsyrran. Hur bra är inte det? En klassiker från barnsbenen. Snart kommer Pontus och hämtar mig och vi ska åka hem till Sarah och Johan och "fika". Blir man så gammal när man flyttar hemmifrån?

Jobbat hela dagen har jag gjort. Känns skönt att göra något och inte bara sitta hemma och bli en seg deg.

Nästa helg blir det övernattning inne i stan hela helgen, med mycket partaj såklart.

Hörs!

Sant

Det är bättre att ha en kille som är 90% bra än 70% bra, för killar som är 100% bra finns inte.


alla <3-ans dag

Pontus kom och hämtade mig på eftermidagen. Sedan bar det av till täby centrum där det blev lite shopping, middag och bio. Pontus bjöd så klart, sötnos. Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv. Den var nästan tre timmar lång, men jag ville aldrig at den skulle ta slut. Den var så välgjord och välgenomtänkt. Bästa på länge. Gå och se den, det kan jag verkligen rekomendera.


Fisrött

Jag som precis hade tagit mig mod att färga håret, så blir det helt misslyckat. Jag hade tänkt att färga det rött, lite mörkrött sådär, fint. Men det blev typ, blekrött, fisrött, morotsfärg. Men Pontus gjorde ett super bra jobb med att sätta i färgen, även fast det gick lite långsamt. Fast jag vill inte ha rött hår längre, jag vill ha tillbaka mitt fina bruna hår :(

Isak Karlsson

Lillebror. Vet du om själv hur mycket du betyder för mig? Och inte bara för mig, utan för många människor. Du är en sådan glad människa. Du sprider alltid glädje och lycka runt omkring dig. Jag skulle göra vad som helst för dig, vad som helst för att du ska må bra. Vi har alltid så roligt tillsammns när vi gör saker. Spelar tv spel, springer i skogen, leker, bråkar. Du är en utav dom viktigaste människorna i mitt liv. Jag älskar dig, lillebror.


Livsglädje?

Jag har börjat uppskatta mitt liv mer. Jag känner mig som en gladare och positviare människa. Tror att det var mitt seriösa snacka med lillebror förra veckan. Jag insåg hur många människor som står mig nära och hur viktiga dom egentligen är för mig. Jag insåg också att man kan göra livet så bra bara man intalar sig själv att man VILL att det ska vara bra. Ta en dag i taget och gör något bra av den. Jag har många nära vänner, som betyder så mycket för mig. Vet inte hur jag skulle klara mig utan dom. Jag har också "ytliga" vänner, som jag kankse inte står 100 % nära, men jag vet att även dom skulle ställa upp för mig om det var något. Så tack snälla, alla underbara människor som orkar ställa upp för mig. Ni har gjort mitt liv till något bättre.


Snart...


Nu har studentmössorna kommit, och snart är det dags. LÄNGTAR!!!

Pruttdag

Idag är en sådan där dag när ingenting är bra. Man bara irriterar sig på allt. Att man är trött, att det inte går några bra program på tvn, finns inget gott att äta hemma. Men jag ska försöka att hålla humöret uppe så länge det går.

Lördagen var iaf en lyckad dag. Medianerna hade ordnat fest på havspiren. Jag har nog inte haft så kul på länge. Fast slutet av kvällen var inte så lyckat dock. Förlåt mig, men jag skyller det på Eleonor som ringer och gråter i telefonen, då kan det gå som det gick.


Hittade en bild som vi tog för några helger sedan. Den såg så mysig ut.