Jag är kär i kärleken

Fredagen kan ha varit en utav dom sämsta dagarna i mitt liv, inget gick som planerat. Förutom det jag och madde satt och tävlade om. Vet inte riktigt vad som hände, det blev bara för mycket. Förlåt sarah för att jag åt upp din fläskifilé, men den var supergod. Förlåt älskling för att jag blev så ledsen, jag överdrev. Förlåt madde för att jag inte hörde av mig, men det gjorde inte du heller så jag känner mig inte så dum ändå :P

Ska gå med min nappsugande hund till morfar. För jag måste åka till skolan och plugga. Orkar inte att han sitter och gråter efter mig varje gång jag går. Morfar är söt!


image18
Han älskar nappar, förstår inte... :P

Fan vad kul

Sitter i skolan, väntar på att få gå och ha teckenkommunikation. Ska bli trevligt. Sitta och "Prata" med Fisken och Rosa! Dom anfdra kommer jag inte ihåg vad dom är för ngt. Sen ska jag hem till lille Simson. Han är så jädrans söt. Är så glad att jag fick honom till slut.
Ikväll blir det nog lungt, ska kolla på andra avenyn såklart! Sen ska jag och Simson gå till sängs och kramas hela natten.
Stackars lillebror. Han har ramlat och algit ut fyra tänder. Men han är glad ändå, för han får äta så mycket glass.

Jag är besviken, vet inte vad jag ska tro, vem jag ska tro.

Fredag

Igår jobbade jag på dagen. Sen när jag kom hem så åkte jag och pontus till pappa och hälsade på, super trevligt. Vi lekte med veronicas fula råttor, fast dom är ganska söta endå :P Sen åkte vi hem till pontus och spelade guitar hero, vart hur trött som helst, somande som en gris.

Idag skulle jag ha jobbat, men jag tog ledigt för min kära vän Lisa frågade om jag ville följa med på konsert, och det tackar man ju inte nej till. Så snart bär det av, ska bli hur trevligt som helst.

I morgon kommer madde hit, Ellie fyller 18 på söndag så vi ska mysa, hyra film och grejjs. Sen kan ju ni två gå ut utan mig. HA KUL!

Jag håller dig på avstånd, märker du det?

Trååk

Idag gick jag upp tidigt och kollade på alvin and the chipmunks, hur bra som hellst. Kanske för att Jason Lee spelar huvudrollen. Sedan bar det av till tråk skolan.

http://www.youtube.com/watch?v=a1tXMDw0OMc

Nu ska jag tillbaka till skolan igen för utvecklingssamtal, tror det kommer gå super bra.

Ses