Jag börjar förstå nu

En utav medlemarna i Slipknot avled förra veckan, Paul Gray. Anledningen vet dom inte än. Nu har jag suttit och lyssnat på Låten "Til we die", och den säger så mycket. Såg på presskonferansen om hans död, och ja, jag fällde en tår. Jag hoppas att Slipknot kommer igen sig och fortsätter göra underbara låtar.



My last true confession will open your eyes.
I've never known trust like 'the nine'.
Let it be spoken, let it be screamed, they'll never ever take us alive.



Vill bara göra en sak jävligt klar

Jag får en massa kommentarer om vad jag borde blogga om osv. Jag bloggar inte för någon annan utan för min egen skull. Vad ni tycker och tänker skiter jag fullständigt i, gillar ni det inte så ge fan i att läsa. Bloggen för mig blir som en dagbok, och där skriver jag exakt vad jag känner för. Så kom inte med en massa dumma förslag, vill jag skriva om något så gör jag det utan eran hjälp, tack.

Kommer sommaren igen, tro?

Nu blir det promenad med hugo. Sen ska jag till hunddagiset och hälsa på alla vovvar och underbara Fia.


Sicken lördagskväll det blev

Igår blev det överaskningsfest för Micke som har fyllt år. Gulliga carro hade fixat allt, så dom satt hemma och hade myskväll, så kom vi ett helt gäng instaplandes genom dörren och börjar sjunga. Han vart nog ganska chockad må jag säga. Vi satt hemma hos Carro ett bra tag och pratade och hade trevligt, sen begav vi oss till trädgårn. Där var det minst lika trevligt. Så tack för en trevlig kväll. Det gjorde mig gott.




Pudelkrull?

Nej, det blev det faktiskt inte. Jag är jätte nöjd med permanenten och Sarah gjorde ett fantastiskt jobb. Belv lite rädd i början när bedömmarna började kolla in mitt hår, dom såg lite tveksamma ut, men sen efter ett tag så vart dom jätte glada och frågade varandra hur hon kunde få det så bra. Så det var positivt. Så jag hoppas att fortsättningen med sarahs dag blir lika bra, hon är värd det.

Bilder på håret kommer väl upp i morgon. Ikväll blir det som sagt hemligt projekt i Norrtälje. I morgon, allt kommer i morgon.



Man får vara självisk ibland

Har varit och tjänat mig en slant såhär på eftermiddagen. Så nu är jag trött och ska proppa i mig lite käk. Sen ska jag hem till Prinsen och mysa hela kvällen. Vi hinner knappt ses i veckorna längre. Vi smider tydligen också lite planer nu, eller lite, ganska stora planer. Känns som att allt går väldigt fint frammåt just nu. Det är bara det där drömmjobbet som saknas, eller jag har ett drömjobb, bara att jag inte får jobba så mycket som jag skulle vilja.


Min prins kan vara en utav dom finaste sakerna jag vet. Han är en utav mina bästa vänner och han ställer alltid upp när livet känns tufft. Jag vet faktiskt allvarligt inte vad jag skulle ta mig till utan den här underbara människan.

Här smids det planer

Jag och Lisa smider lite planer som ska hända efter sommaren. Vi har inte riktigt fått ett godkännande än på om det kommer att gå, men vi hoppas det, det skulle vara sjukt kul om det gick. Så det är bara att vänta och se.


Myror i rumpan

Fick hoppa in på fritids igår eftermiddag. Det var super kul. Jag och Sporren tog med oss alla barnen ner till gympasalen och lekte, dom vart alldeles saliga, tydligen så är det heligt för dom att få vara där.

Idag har jag planer inför hela dagen, inte en skunds vila blir det idag. Sen blir det tidig sänggång för att orka med morgondagen. Åker med sarah tidigt i morgonbitti, sen blir det till att fixa håret, på riktigt den här gången. Hårmodell, yes! Senare på kvällen ser jag verkligen fram emot, dock kan jag inte säga vad som händer då det är väldigt hemligt. Men jag antar att ni får veta på söndag. Nu blev ni allt nyfikna va?







Du har ju sagt att du ska göra det

Sitter och myser med hugo just nu. Funderar på att gå ut med honom, gå ner så han får bada lite. Senare sen blir det till att hämta Lillebror på dagis. Får se hur han reagerar när det är jag som hämtar honom och inte hans mamma. Han blir nog glad, hoppas jag. Sen blir det hem till pappa och vänta tills han kommer hem.


Känns lite sorgligt

Det var ju min sista dag idag på hunddagiset. Alla hundar förutom två var där idag, så jag fick uppleva dom alla min sista praktikdag. Det vart extra mycket mys idag med putte. Fia har lovat att ringa mig nästa vecka när han kommer så jag får komma och hälsa på och gå ut och ta en promenad. Jag fick även ett jätte fint omdöme av Fia. Det betyder mycket att hon skrev så fint och att jag har varit så uppskattad. Så nu blir det vidare till nästa projekt. Hitta jobb, för det har smidits lite planer, så nu måste jag verkligen ligga i. Och jag vill så gärna, ge mig ett bra och roligt jobb, nu, på en gång.


Jag och alla vovvarna, eller iaf några :P




Tröttmössa

Idag är min sista dag på dagis, vilket känns väldigt tråkigt. Men jag tar med mig kameran idag så jag kan ta med mig lite minnen från dessa tre veckor. Ska snart väcka syrran, ska gå med henne till sitt dagis innan, människodagiset, som hon brukar säga. Hon blir alltid som en zombie när man väcker henne, stackarn. Sen blir det till att sätta på kaffe, för jag känner mig nämligen också lite som en zombie idag.


Hahaha

Vem stalkar min blogg?


Skönt att solen sken

Har fått mig en riktigt joggingtur. Ebba ville galoppera hela tiden, så medans mamma satt i solen och njöt så fick jag min motion. Men vilken duktig syster jag har, hon är så jävla duktig. Medans dom andra ungarna red lite hur som helst på banan så red ebba längst spåret, och hon var den enda som förstod alla instruktioner, och det var bara hon som galopperade också. Storesyster är stolt!!




Nöjd

Nu är jag klar hos Sarah, det blev färgning av utväxt, klippning och rullande. Så nu hoppas jag att Sarah är redo inför lördagen, jag vet att hon kommer klara det galant, för hon är så duktig.

Snart drar jag med Mamma och Ebba till stallet för att kolla när syrran rider. Senare ikväll blir det mys med Ida.

Såhär blev resultatet, lite kort, men jag är nöjd, in med det nya och bort med det gamla:



Blir så jäkla äcklad

En vän till mig visade mig en blogg för några dagar sedan. Jag vill inte skriva ut namnet på bloggen då jag inte tycker att hon förtjänar att uppmärksammas. Denna tjej har sex med hundar. Hon verkar inte tycka att det är något fel då hon säger att det är hundarna som sätter på henne och inte tvärtom. Hon beskriver också hur man får en hund upphetsad och hur det hela går till. Hon bestämmer träffar med hundars ägare och han sex med deras hundar. Finns säkerligen sjuka människor som tänder på att en tjej har sex med deras hund. Det är helt sjukt att det inte är olagligt att ha sex med djur i sverige. Så länge djuret går med på att ha sex så är det inte olagligt. Men orsakar man djuret smärta eller tvång så anses det som djurplågeri. Helt sjukt och det gör mig så arg.

Say whaaat

Gick upp med Pontus i morse. Stackarn är sjuk, men måste ändå åka på utbildningen och göra allt eftersom han inte blir godkänd om han är borta. Men som tur var så var han lite bättre i morse. Hoppas att han klarar dagen.

På morgonkvisten har det blivit kaffe ute i den kalla morgonsolen. Snart beger jag mig till Sarahmu för ompyssling. Dock kollade jag fel på tiden, trodde att jag skulle vara i norrtälje nu, men det var tydligen på Eftermiddagen. Så får se om vi hinner med allt idag. Hoppas.


Regnet det öser ner... solen?

Gick hem till Ellan idag. Vi mös och kollade film. Sen vart hon sugen på choklad så vi tog med oss ebba och skulle gå till hagens, så vi begav oss ut i regnet, men när vi kommer dit så hade tydligen dom bestämt sig för att stänga. Typiskt. Så vi traskade hem igen, blöta. Men som tur var fanns det glass och chokladsås där hemma, så vi smackade i oss det. Nu blir det sängtime snart, ska upp tidigt i morgon. Först till Norrtan och sen till Sarah för att klippa mig och färga håret, och en massa förberedningar inför den stora dagen.

Han kommer ta dig på allvar, Malin.

Blev en riktigt mysig hemmakväll med Ellanstellan. Vi köpte en massa gott att äta, sen kollade vi på film. Lillebror kom och joinade oss också, fast dock satt han mest framför datorn. Sedan gick vi tillsammans, alla tre. Isak och Stellan hem till sig, och jag hem till Pöjk. Så nu ska jag sussa sött hade jag tänkt. Godnatt.


Vem har sagt att maskrosor är ogräs?

Vart som sagt utgång igår, en helt spontan sådan, och det gillas. Hade jätte trevligt med brudarna i norrtälje. Synd bara att Ellan kommer idag och inte var med igår. Vi satt på Idas balle och mös med kortspel och vin i mängder. Sedan gick vi ner till trädgårn, och där hände det grejer, båda Ida och Mervis var på krigsstigen och bråkade med killar osv, men det är en annan story. Får se om det kommer några bilder senare.

Var precis nere och badade med Hugo. Sötare hund får man fasiken leta efter alltså. Han är kär i mig, jag vet att han är det, JAG VET!






Dont bite the hand that feeds you

Var på dagis idag. Det är så jävla roligt alltså. Tråkigt att det bara är två dagar kvar nu. Men Fia sa att jag fick komma tillbaka när jag ville och hälsa på och promenera med alla hundarna. Det känns skönt. Idag fick Putte lite fnatt och bet mig i handen, inte med mening, vi lekte, men det gjorde ont som attans. Men det är smällar man får ta. Han är fortfarande min älskling.


På topp

Idag blev min Prins 21 år gammal. Vi har haft fika och en jätte god middag hemma hos familjen Johansson. Alla småkusinerna var där, och vi hoppade studsmatta den mesta tiden, dom är ju så söta, man kan liksom inte säga nej. Minna gav mig en dunderkur mot tandvärken, en ipren och en alvedon, så nu är den nästan borta, gäller bara att ta det med jämna mellanrum så det inte blir värre. Men det är riktigt skönt att det är borta.

I morgon blir det Norrtälje, och sen hem till lille Sam som ligger hemma och är sjuk med pappa. Kanske pappa behöver hjälp tro? Lät i alla fall som att han väldigt gärna ville att jag skulle komma. Men det gör jag bara med glädje.


Eleonor Warnroth

Jag vill så gärna träffa den här bruden. Men efter omständigheterna med min onda tandvärk är det kanske inte det bästa. Hade jag inte haft så ont så hade jag tagit första bästa till Norrtälje för att träffa henne. Hon är för go, och jag gillar henne skarpt. Men jag ska gottgöra henne, vi får helt enkelt ses en annan dag. Jag vet att hon behöver mig nu, och därför känner jag mig väldigt dum som inte kan vara med henne. Men jag tror hon förstår, och jag hoppas att hon vet att jag alltid finns här, ett telefonsamtal bort.

Syster yster, vet du om hur bra du är?


Satan vad varmt

Kan inte vara ute längre, så varmt. Men jag ska inte klaga. Jag älskart, men nu får det vara nog för idag. Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa. Blir inget kalas idag heller för lilla Nora. Inte med den tandvärken som jag har, och inte med Pontus feber. Men hon får det säkert bra ändå, hoppas jag :)



Passa på att sola, kanske?

Nu går jag ut och steker mig i solen. Samtidigt ska jag fixa naglarna och äta frulle. Äntligen får jag sola i min nya bikini, den har redan badats i, men icke solats. Så nu ska vi se vad den ger för fina ränder.


Jag har bestämt mig

Kollade på Bella och Tyras show nyss. Och fyfan vad lack jag blev. Kissie kommer dit full och beter sig som en barnunge. Från och med nu tänker jag aldrig läsa hennes blogg igen, hon förtjänar inte den uppmärksamheten och pengarna det ger henne.


Får man ta det lungt nu?

Nu har jag jobbat klart. Fett jobbigt, men fint blev det. Drog en sväng förbi konsum också och köpte en massa gott, så nu blir det filmtittning. Ska kramas med min söta lillebror först.


Jobbdags

Nu blir det jobbdags för min del. Tur att man får ob eftersom att det är röd dag idag, och vad smart jag var som valde att jobba den här dagen och inte i morgon :) Även fast jag känner mig rätt sliten idag så lockar pengarna riktigt fint.

Hörs senare när jag kommer hem igen.


Går man till Trädgårn så känner man alla

Jag och Madde bestämde oss för att åka till trädgårn i alla fall. Det blev lite som en impuls grej. Mycket trevligt var det. Man kan ju inte gå en meter innan man hittar någon man känner som man måste kramas med. Efter drinkar och shottar så blev det en snabb hemgång, men först gick vi till våran vanliga kiss-ställe så vi kunde åka hem utan att läcka på oss. Så nu ska vi äntligen få sova. Sleep tight.


Måste ses!!

Kolla bara in det här, så jävla gulligt!! Snodde den av Soffan :)


Kramhäst

Jag bara älskar den här bilden. Madelene tog den på mig och söta Baloo i vintras. Han tycker om att kramas, och det gör jag också.


Jag måste ju ge er något

Hej, nu är jag back. Känns som att det har gått lite segt sen jag fick praktik och jobb på samma gång. Men nu fick jag äntligen lite tid, eller tid är väl fel att säga, men lust. Jag har som sagt fullt upp dygnet runt, tre jobb, vänner, familj och pojkvän. Känns lite som att det går före det här med att blogga.

Min fina vän Madelene är på sin första arbetsdag idag, och jag hoppas att det går bra för henne och att hon trivs så vi kan dra utomlands sen efter sommaren.

Nu ska jag äta, sen ska jag packa ihop inför morgondagen och bege mig till Pontus och bara SOVA!