The rain will kill us all

En underbar vecka har det varit. Jag och pontus har bott i rösa helt själva ute i skogen. Vi har lagat god mat, badat i poolen och haft super mysigt! Vi har även haft poolparty, vilket var väldigt roligt. Rikard, Micke, Oliver, Jeff och Ida var på besök. Vi badade, drack, och grillade god mat. Sen vart det pool-volleyboll. Jag och ida tänkte starta ett lag, men vi vågade inte riktigt, sen när turneringen var slut så provade vi att köra själva och det visade sig att vi var riktigt grymma.  Senare på kvällen skulle jag, rikard och jeff kolla vem som var mest påverkad. Så jag utmanade jeff att springa ett varv på poolkanten. Men han ville att jag skulle springa först, så det gjorde jag, utan problem. Sen sprang jeff, väldigt vinglit men han ramlade iaf inte ner i poolen. Sen skulle rikard springa, han vinglade redan till poolen, så både jag och jeff skrek åt honom att ta ut mobilen ur fickan, men det gjorde han ju inte och självklart ramlade han i. Så jag fick sitta och föna hans mobil sen, men den är fortfarande trasig :(

Nu har jag hört den nya slipknot låten, den var inte riktigt min stil, förutom refrengen. Jag ska klippa en egen låt utav den, där bara refrengen är med.

Nu kommer en vecka fylld med jobb, hoppas även att jag ska kunna hinna med lite roliga saker också. Vill åka på bio!

Skäms du inte?! Jag skäms!

?





Känns som att något är riktigt fel!!





Slapp dag

Vaknade av att det ringde på telefonen, det var min lärare som ringde. Hon ville bara informera mig om att jag hade missat ett prov som skulle göras, och gör jag inte det idag så skulle jag få IG i kursen, men jag har ju VG på alla andra prov så då tyckte jag att hon iaf kunde ge mig ett G, men icke. DUMKÄRRING!!
Efter ett tag ringde pontus också, han ville ha tillbaka sin tröja som jag lånade av honom. Sedan fick jag för mig att åka in till skolan iaf, så jag åkte med pontus hem till honom och käkade frukost, men sen när vi väl skulle åka så ångrade jag mig, så jag åkte hem igen.

Det känns som att den här helgen inte kommer bli alls bra. I morgon är det skolavslutning och hela klassen skulle ha suttit i parken och haft trevligt, men det ska ju såklart regna, vad gör vi då? Sen på fredag tar pontsu studenten och dte ska regna, KUL! Då kan jag inte ha på mig min klänning som jag har sytt upp och grejjat med bara för den här dagen. Sen på kvällen ska vi fira sissi som fyller år och tar studenten, vi ska vara hemma hos henne, sen var dte prat om att dra till parken då med men det lär ju inte hända om det fortsätter regna på det här viset.

Nu ska jag ut med Pipop, sen får vi se vad som händer resten av dagen. Ska nog ligga hemma med älsklingen bara och kolla på desperate housewifes hela kvällen.

Märker du inte att jag inte vill?

Oj oj oj

Vilka underbara dagar det har varit den senaste tiden. Har umgåtts mycket med ida, vilket är så jäklans kul. Hon får mig alltid på bra humör. Har varit hemma hos kusin också och badat i poolen, jätte skönt. Ska bo i deras hus i en vecka efter midsommar, ska bli jätte mysigt, bada i poolen varje dag! Har badat i malmen ett par gången också, mycket trevligt. Det är ganska kallt, men pontus brukar putta i mig så det blir bara till att bada för min del, har liksom ingen val.
Nu sitter jag i skolan och väntar på att pontus ska sluta så vi kan åka och bada. Jag har fikat idag med Friiidus och Briiittus, mystrevligt!


Har du tänkt klart?