Piip

Nu drar jag och mina Ray Ban glasögon till Norrtälje i det fins vädret, sen... flytt!


Är det meningen att man ska snubbla på mållinjen nu?

Det gick skit bra igår, kom dit, hade tagit med mig intyg från barngymnastiken osv för att impa lite på dom, men dom slängde fram kalendern direkt, och undrade när jag kunde börja. Så fort som möjligt såklart. Ska jobba klart mina dagar på rånäs först, sedan hinna med flytten, men sen blir man dagisfröken på dagarna och fritidsfröken på eftermiddagarna. Toppen. Nu är allt färdigpackat iaf, jag hade inte så mycket saker som jag trodde, det blev fyra kartonger och en säck, och i dom ingick vinterskor och vinterjackor också. Så på måndag smäller det!



Satan i gatan vad bra allt går!

Dom ringde från förskolan som jag har sökt jobb på i morse. När jag väl sökte det, lät det som värsta drömjobbet, men efter ett tag fick jag som svar att dom tyvärr inte kunde anställa någon just nu pga brist på barn. Men nu ville dom ha mig, jädrar vettu. Så i morgon ska jag dit och hälsa på, kolla tider osv. Är jag i en dröm? Allvarligt? Kan någon nypa mig pisshårt i armen. Trodde inte att allt kunde gå såhär lätt.



Typiskt alltså

Här sitter jag och kan inte sova, så jäkla typiskt när man är ledig och får sova ut, men inte det då. Istället sitter jag och kollar på lite inredning på hm och ellos, finns mycket fint att köpa, men det får vänta, för nu har vi verkligen allt, till och med kaffefilter. Så det kanske får bli nya lakan och skit till senare i höst. Men man kan alltid kika, det är roligt.


Trevligt för dig...

Fick hem piercingen idag som Tina beställde åt mig. Vill byta nu, men måste vänta tills det läkt ordentligt, Trååååkigt. Om en vecka flyttar vi, och det planeras födelsedagskalas för en viss liten tös som snart fyller år, jag. Nästa tisdag bokar jag tid till tatueringen, eller kanske ska skriva, tatueringarna eftersom jag ska göra två. Åh, allt är så jävla kul nu, har något nytt att se fram emot hela tiden, och det får livet att flyta på rätt så fint!

Edit, Bytte nu, kunde inte låta bli, men det gick jätte bra, inga problemas :D

Vad ska man göra för att få tiden att gå?

Nu är det mindre än två veckor kvar tills flytten, tiden går så otroligt långsamt. Men nu blir det till att jobba en massa igen, så det kanske kan få tiden att gå lite fortare? Jag visste väl att jag inte skulle få mig lite ledigt, nejdå, inte det inte. Tänk... PENGAR!

Hittade bilder på mig och syster från när vi var på allsång på skansen, så slänger in dom :)



Spenderade gårdagen i Norrtan

Igår lekte jag med min underbara vän Ida. Vi åkte till norrtan, köpte godis och dricka och begav oss hem till Idas mor. Där var även Idas plastsyster och hennes vän Mimmi som dejtade Musse. Brudarna skulle ut och träffa några killar senare på kvällen, och oroliga som jag och ida blev så bestämde vi oss för att smyga efter dom. Fyfan vilken träningspass det var. Springa, ducka, hoppa över buskar och staket. Jag var lite rädd att Polisen skulle komma och ta oss, för vi måste sett ut som världens sämsta tjuvar. Men vi klarade oss, och mission complete, dom såg oss inte under hela kvällen.

Nu sitter jag och väntar på min älskling som slutar jobba snart. Jag saknar honom! Han är bäst, näääj, jag är bäst, neheddu, VI ÄR BÄST!


Sådär ja, så ska det se ut!

Har betat av en helgs arbete. En helg som har varit helt underbar. Jobbat med dom fina bönorna Anna och Charlotte. Vi skrattar oss igenom dagarna, planerar fester och retar Charlotte för hennes snurriga huvud. Har verkligen sett fram emot att gå till jobbet varje morgon, tack vare dessa flickor. Men nu blir det ledigt i några dagar, kan man iaf hoppas på, man vet ju som sagt inte, dom kan ju ringa när som helst och vill ha in en, och då drar man på smilet, jobbar och ser glad ut.

Om två veckor flyttar jag och Pontus. Då blir vi Sambos, fast jag får inte säga så för Pontus för han tycker inte att det låter bra. Det ska bli så skönt att ha något eget, egna saker och egen mat, egen tid. Jag och Pontus var på IKEA tidigare i veckan och vi lyckades handla för 5000, ändå glömde vi en massa saker som måste köpas senare. I morse missade jag hållplatsen när jag satt på bussen för att jag satt och tänkte på hur jag skulle inreda hallen, så jag fick gå en bit tillbaka, men det gjorde inget. Ska bli så jävla skönt, detta har varit mitt mål ett jävla tag nu, och nu händer det äntligen!


Haha, ska du säga?

Jag känner mig rätt så bitter just nu, eller bitter är fan inte rätt ord, jag känner mig förbannad och irriterad. Är det något jag hatar så är det fan dubbelmoral. Människor som vänder kappan efter vinden, snackar skit om folk och sedan slickar dom i arslet. Jag skäms över att jag har varit så blåögd. Men nu vet jag hur det ligger till, därför tänker jag inte låtsas längre, jag tänker inte ens försöka, jag tänker bara vara.

Min första...

Igår begav jag mig hem till Sarah mu med hela Pappa-familjen, för Veronica skulle få ta sig ett hål i naveln. Hon var så jävla duktig alltså, sarah tyckte att jag skrek som en liten kärring, medans Veronica var knäpptyst och kände knappt någonting. Så ja, man får väl vara en kärring då, antar jag. Så nu har vi likadana färger på navlarna. Och vad snygga och smäcka vi är brevid varandra, så läckert. Nu saknas bara tatueringarna som ska vara runtomkring.

Så sen när vi kom hem kollade vi på smycken på internet. och jag hittade ett jätte fint, så tina ville beställa det åt mig, och det fick hon såklart, hon är så jävkla envis, men kan inte säga nej till henne.


Stell

Idag drar Stellan tillbaka till Uppsala igen. Känns lite jobbigt, man kan inte finnas där för henna på samma sätt som när hon är här. Men hon klarar det, det vet jag, hon må vara en liten människa, men hon har fan ett starkt psyke. Och jag förstår att hon har varit lite bitter på senaste, vem skulle inte vara det i den situationen? Jag älskar henne, och jag kommer alltid att ställa upp för henne, vare sig hon är i Uppsala eller Rimbo.