Bilder

Här kommer lite bilder på mig och Maddo från igår.



Pinsamt rolig kväll

Jag och Madelene kom hem ganska sent från shopping-turen. Vi åt lite mat med familjen. Sedan var det bara att färga håret på Madelene, fast vi egentligen inte hade tid, men vi gjorde det ändå, en liten chansning sådär. Sedan satt vi och drack lite vin med mamma. Robin förbi och höll oss sällskap ett tag också. Sedan skulle han sjutsa oss till Norrtälje där vi skulle flocka upp lisa. Sen bar det av till Mobergs. Jag hade hur kul som helst. Tack tjejer :)





Shopping-time

Yeeiy, idag ska jag och Madelene åka till Täby och shoppa. Ska blir hur kul som helst med tanke på att jag inte har haft några pengar på länge, men nu bara rullar dom in. Igår var jag och kollade på Sofie när hon dansade. Hon var superduktig! Sedan vart det en lugn hemmakväll med Madelene. Eleonor kom hit också och joinade oss. Mys mys. Ikväll blir det utgång med brudarna. Det tråkiga med folk är att dom bestämmer saker, sedan när det är dags så bangar dom. TRÅKIGT! Aja, hoppas att det blir som det var tänkt nu iaf.


Snöbollskrig

Dagen har gått väldigt fort, trots att saknaden är jobbig. Jag har varit med Lisa på dagen, vi glodde lite TV. Sen gick jag hem för att käka mat med Madelene. Sedan kom JuckLisa hit och vi tittade på film, det blev Scarey Movie 2. Jag och Madde kan alla repliker i den filmen, det är en film som har föjlt oss genom vara liv sedan barndomen. Sedan fick vi för oss att gå ut och ha snöbollskrig. Lille Simson fick också följa med. Nu ligger Madde och sjunger i sängen. Vi tänkte sätta på en film nu och sova till. I morgon blir det bubbelbad.


Två veckor

Nu har han åkt. Om 12 timmar är han på andra sidan jorden. Känns så sjukt. Vi har aldrig varit ifrån varandra så här länge på fyra år. Det längsta är en vecka, och det har varit jobbigt, nu är det dubbelt så lång tid. Men han kommer hem i morgon, visst? Som tur är kommer Madelene hit och muntrar upp mig. Simson är också bra på det.




And baby when it's love, if its not rough it isn't fun


Vilken kväll

Pontus kom och hämtade mig ganska tidigt på lösradgskvällen. Vi åkte till konsum och handlade för en mysig hemmakväll med Sarah och Johan. Så vi köpte julskum och cola. När vi sedan kom hem till sarah så ville hon att vi skulle ta ett varsitt glas vin. Visst, varför inte. Så Johan och Pontus tog en varsin öl, vilket tillslut blev en massa öl var. Sedan tog vi en runda nere på stan. Sedan bar det av hem till Pontus. Där blev det slipknot-tittande för boysen, medans jag och Sarah låg och fnittrade i Pontus säng. En trevlig kväll var det. Tack Sarah och Johan för att ni bjöd hem oss.

Skogspromenad och massor med snö

Imorse gick jag upp ganska tidigt. Blev nästan bländad av all snö som låg utanför Pontus stuga. Jag hade ju planerat att gå ut med Hugo, tur att jag tog vinterskorna. Annars hade det blivit kallt. Sen kom mamma och hämtade mig. Så skulle jag gå ut med nästa vovvi. Så jag tog med mig Simson och lillebror ut i skogen. Vi sparkade på träd så det kom ner snö, medans simson var upptagen med att rulla i den. Sedan begav vi oss hem och tog varsin kopp varmt te. Mums!


Alltid roligt att höra

Jag och älsklingen ligger och kolla på Scrubs. Kan vara hur kul som helst. Dr Cox och hans härliga kommentarer. Madelene ringde nyss också, och hon var inte speciellt nykter tror jag. Hon undrade om jag villöe komma till Lohärad och åka skridskor med henne för hon hade minnsan hittat en isbana. Sedan fick jag höra att jag var hur grym som helst och att hon inte hade lika kul där som hon hade med mig förra helgen, för det kan slå allt!


En bild på oss sockertoppar.

Vart är min gåva?

För några helger sedan städade jag hemma hos bror, och han lovade mig en gåva som jag skulle få för det. Jag har inte fått den, och varje gång han hälsar på så frågar jag vart den är. "Den står hemma, glömde", får man till svar då. Han har säkert inte köpt något, han är en ljugare :)

I morgon hoppas jag att det blir bio. Traska runt lite i stan och känna hur julen kryper närmare. Titta på lite framtida julklappar som kanske köps. Titta lite i affärer så man vet vad man själv ska önska sig. Och då kan man släpa med sig älsklingen så han vet vad man vill ha. Det roliga med Pontus är att jag oftast får det som jag önskar mig. Sötnos.


På tisdag åker han. I två hela veckor. Kommer saknas! Mycket!

Det... SNÖAR!

Igår kom det snö. Äntligen! Inte så värstans mycket dock, men det är ändå snö. När jag, Madelene och Lisa tog en promenad på kvällen såg vi faktiskt barn som åkte pulka. Snart är det jul, och alla familjer sliter mig i stycken, vart ska jag vara? Jag var ju faktiskt hos pappa förra året, men det var ändå en utav dom bästa jularna jag varit med om.

Hela helgen blir det mys med älsklingen, sen åker han ifrån mig :(




Viva la Vida

Coldplays låt, Viva la Vida, har satt sig i min skalle, grymt bra låt. I dag är det Tisdag. Det betyder att det bara är en vecka kvar tills älsklingen åker till Thailand. Kommer vara sjukt jobbigt. Två veckor utan varandra. Men jag ska klara det. Jag hoppas att Madelene och Felicia kommer hålla mig sysselsatt. Vi har i alla fall planerat lite partaj. Den 5e blir det teatern och Shotgun spelar. Ska bli trevligt att höra deras nya låtar! Jag måste få tacka Madelene för en underbart rolig helg. Har inte skrattat så mycket på länge! Tack för det.


Vilja?

Nu sitter jag hemma hos Pontus. Ska snart bli hemskjutsad. Tänkte ha en ta-hand-om-sig-själv-dag. Hur låter det? Igår skulle jag, Fellan och Madde ta en promenad runt hela Rimbo. Eftersom vi ska börja motionera, men icke, Madde var tvungen att åka hem. Så vi ska ut ikväll istället, hoppas jag. Igår klippte jag mig själv också, lite lugg, sedan klippte jag ur håret lite också. Men jag blev supernöjd!


En bild från Turkiet i sommras. Längtar tillbaka!

Höstmys

Idag har jag städat hela brors lägenhet. Fyra timmar tog det. Jag ska aldrig mer städa en ungkarlslya, yäck. Men han har lovat och köpa något fin till mig, så det kan nog vara värt det får man hoppas. Inatt blir det övernattning här med Pontus och Simson. Vi ska åka ner och handla lite mat. Sedan ska jag tända ljus i hela lägenheten så det blir lite mysstämning här, plus att det är lite kyligt. Hoppas alla får en trevlig fredagskväll. Bye!

Batman

Du är min man



Madelene-Felicia dag (Igen)

Vaknade ganska sent idag. Älskling är sjuk, så jag åkte hem, hoppade in i duschen. Sedan begav jag mig till "Fellan". Vi kollade runt på internet efter roliga spel. Men vi hittade inget. Sedan ringde madde och ville komma och umgås med oss. Hon frågade oss om vi ville ha något från konsum. Dum fråga. Hon köpte paj, cola, choklad och chokladpudding. Yummie! Sedan satt vi och sjöng. Jesper blev vansinnig, för han ville kolla på tv. Glöm det, tyckte vi och fortsatte. Stackarn.

Nu är jag hemma och leker med lillesyster. Vi har klistrat i hennes bok och så har hon tagit bilder på mig. Nu ska vi leka kurragömma.


Jävla skits helvete

Jag blir så less och besviken på mig själv. Varför kan jag inte bara ta tag i det som är viktigt och verkligen behövs göras? Jag har tvättat hela dagen för att vara snäll mot mamma så hon ska bli glad när hon kommer hem. Men det är helt ovesentligt mot det jag egentligen måste göra. Plugg, skola, jobb, pengar, framtid. Jag försöker att inte tänka på det, jag vill inte tänka på det. Men det finns där, hela tiden. Jag är rädd för att misslyckas, och gör man ingenting så kan man inte misslyckas. Jag måste ta tag i mig själv, göra något.


Lördagskvällen

Åkte med Louise och gänget till Havspiren för att kolla när Playboys spelade. Där träffade vi även halva släkten, Madelene och Lisa. Till en början var det bara tråkigt, mycket äldre människor var det där. Men efter ett tag började alla komma igång. Dans, dricka, dricka och mer dans. Jag var nykter kvällen ut eftersom Louise skulle köra oss hem och jag tyckte det kunde vara trevligt för henne att inte vara nykter själv. Så jag höll henne sällskap. Jag har inte haft så roligt på länge. Tack för en trevlig kväll, snuttor.


Fredagskvällen

Fredag började med mys hemma hos Lisa. Madde var där också. Har inte skrattat så mycket på länge. Vi satt och sjöng till gamla klassiska låtar. Sedan tog vi bussen till Norrtälje, sen vart det mycket spring på stan, hämta saker, handlade. Sedan tog vi en taxi upp till Mobergs. Hade jätte kul hela kvällen.