Nyårslöfte

Jag brukar inte ha nyårslöften, men det här året som kommer ska bli det bästa på länge, så det är väl lika bra att lova mig själv lite saker. Saker som jag redan har börjat rätt fint med det här året men som ska fortsätta mycket bättra nästa år. Jag ska börja lyssna mer på mig själv, vad jag vill och känner. Jag tänker fortsätta hålla människor som inte är bra för mig på avstånd och ägna mer tid till de människor jag behöver i mitt liv. Jag ska börja spara pengar och se till att en resa med dom finaste vännerna blir av! Jag tänker helt enkelt vara EGOISTISK, fast på ett positivt sätt, bry mig om mig själv och de människor som jag bryr mig om, fast det kanske inte är så ego ändå, utan rent av helt normalt.

En bild från förra nyår:

När glaset är fullt

Är så jäkla taggad inför nyår, jag och ida var i norrtälje idag och köpte fina festsaker till dagen. Balonger serpentiner och champagne glas. Thessan och jossan var också med, och vi fick en helmysig dag tillsammans. Nu ska jag snart gå till sängs och sussa gott, i morgon väntar släktmiddag på lidingö.


Full mundering

Nu ska jag gå och möta Ida, det är så jävla kallt ute, så drar på mig allt jag har och kan finna. Raggsockor är ett måste, vinterpjucksen på!


Karamellkungen

Sitter och spelar the sims, det är så jäkla roligt när man inte har spelat det på ett tag. Snart kommer min fina vän Ida. Hon ska sova här inatt och vi ska äta godis och en massa gott, kanske glo på en film eller två.


Sötjävel

Äntligen har lilltjejen börjat förstå hur man leker. Hon har aldrig varit intresserad av leksaker, tills hon fick sin lilla elefant. Hon leker inte självmant, utan man får trigga igång henne till lek. Men när hon väl kommer igång så är hon helt tokig. Eftersom hon inte har varit intreserad av att leka förut så förstår hon inte riktigt varför man inte får bitas i armar och händer, men hon lär sig nog.




Nu försvinner julen

Nu sitter syskonen och äter upp våra fina pepparkakshus :)



Fem minuter senare såg det ut såhär:


Känner mig rastlös

Vill tillbaka och jobba. Det är inge bra att vara ledig, man blir bara trött rastlös och sover alldeles för länge om dagarna i brist på annat. Förkyld blir man också. Så om en vecka får jag jobba igen, så ska försöka att ta det lungt och samla nya krafter så gott det går, lägga tid på vänner och familj medans man kan.

Så här stilig är jag när jag serverar, mamma blev till och med tårögd första gången hon såg mig :)


Dag 2 – Min första kärlek

Min första kärlek var när man var sådär riktigt liten, när man inte riktigt förstod innebörden av vad kärlek var, det var bara en känsla av att man drogs till någon, för att personen skrattade mycket eller var lite extra intreserad av mina barbiedockor. Det var faktiskt i min brors kompis. Men min första riktiga, riktiga kärlek är Pontus. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag hade aldrig tidigare känt mig så trygg och säker med någon annan än vad jag gjorde med honom. Han blev min bästa vän och världens bästa pojkvän.


Victory

Har söta lillebror här på besök. Själv springer jag upp och ner i tvättstugan och tvättar, så jäkla skönt när det är klart, allt är rent och tvättkorgen är tom.


Dag 1 – Presentera mig själv.

Jag verkligen hatar att presentera mig själv, och jag tror att dom flesta känner mig bättre än vad jag själv gör. Jag är väldigt olika från dag till dag. Jag gillar att bara vara och att ha saker att se fram emot. Jag älskar att titta på film, göra saker som gör folk omkring mig glada och nöjda, jag gillar att skämma bort mig själv, även fast det bara är en cigarett efter en lång arbetsdag så intalar jag alltid mig själv att jag är värd saker och att jag är så jävla bra!

Haha, kör väl på den jag med då

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Sista kvällen på Slottet

I tisdags var sista kvällen innan jullovet började för oss. Jag hade en sån grymt rolig kväll. Först jobbade jag kväll, Leni kom upp och samlade in allt vi kunde dricka senare på kvällen. Sedan begav vi oss upp till sviten där partajet drog igång. Vi bubblade och drack dyra viner. Vi dansade hela kvällen och natten tills vi kom på att vi skulle upp och jobba igen dagen efter, inget seriöst dock, undanplock och städning av utrymmen så som bar och kök ecs. Sedan somnade vi som små prinsessor, om jag vaknade som en prinsessa kan jag iaf inte påstå. Vaknade av att fyra knäppa människor kom in med kastrullock och slevar som de väckte mig med, har aldrig blivit så rädd vid ett uppvak vad jag vet. Så... upp och jobba, sedan blev det julklappsutdelning och  julmys. Fick biobiljetter och ett presentkort på behandlingar 50 minuter i spakällaren, satt rätt fint måste jag säga. Tack, Leni, nu mera kallad Läjnäj, och krirstin, ärstin, ni gjorde min kväll!!


Tattoooouuu


I want you to love me

Kimmis är tydligen besatt av mig. När jag går hemmifrån så släpar hon upp alla mina skor i soffan för att sova på dom. Nu när jag skulle ut på balkongen och röka så snodde hon mina sockor som låg på golvet. Hon gillar mig helt enkelt.


Nu börjas det igen

Nu blir det mer blogga för min del. Har faktiskt börjat sakna det på senaste tiden. Och nu när man köpt ny dator och fixat internet igen så kan man väl känna att det är på sin plats att börja. Jag bara älskar mitt liv just nu. Allt är så jädrans bra!



Jag och älskade Lillebror på julafton :)


Uppdatering

Hej och hå, det var länge sedan. Jag har så mycket för mig just nu, har inte riktigt haft lust att blogga. Med fyra jobb, familj, en underbar pojkvän och världens finaste vänner så lägger jag hellre den lilla lediga tid jag har på dom. Men nu var jag bara tvungen, man måste ju hålla sig lite med i matchen :)

Just nu är jag barnvakt åt mina fina syskon, snart kommer resten av familjen och syskonen hem och det var länge sen vi sågs allihopa samtidigt. Så det blir väl middag och mys. Sen ska jag faktiskt bege mig hem, ensam och isolera mig. Måste få vila hjärnan.