Hemma mys

Eller hemma? Är ju egentligen inte hemma eftersom jag är hos mor min och hälsar på. Tog mig hit efter arbetet och fick laga mat på köpet. Nu ska jag och Mor ta oss en kopp te och kolla idol. Sen kommer min pojk och hämtar mig, så ska vi bege oss hem till våran lya och säkert fortsätta mysa i höstmörkret där. Det är så dags att plocka fram värmeljusen och fylla våran lya med!


Sony Ericsson Vivaz

Den blir min, så mycket min! Har längtat efter en ny telefon i 2 år nu, och nu jävlar ska jag ha den värsta värstingen som finns, Sony Ericsson Vivaz, det går att filma i HD och grejer, inget att leka med inte. Får se om den har lust att komma till mig i veckan. Jag sviker aldrig Sony Ericsson!


Sådär ja...

Då har vi fixat internet, äntligen. Har känt mig lite smått handikappad här i lägenheten utan internet.

Allt går fett bra, jag stormtrivs på nya jobbet, men nästa vecka går jag av schemat, så då hoppar jag tillbaka lite smått på rånäs också, det ska bli skönt att shifta mellan dom jobben. Nu börjar lägenheten även känns som ett riktigt hem, det enda vi saknar nu är en gardinnstång i köket, men det ska nog komma på plats så fort jag är ledig någon dag nästa vecka så vi kan bege oss och köpa det.

Jag hade även en underbar helg denna helg. Jag fyllde 20 barre och jag hade dom finaste människorna på jorden här hos mig. Familj, släkt och vänner. Bara jag har Pontus, Sarah, Ida, Ellie och Ganz vid mina sida så är jag nöjd, men nu var det visserligen ett helt packe med människor som kom, mycket fina människor dom med såklart :)