Yeah :)

Skridskor idag, men inte för mig. Gick till flygis och käka frulle med Fridus och Jennifer istället. Det var säkert såååå mycket roligare. Stackars Briittus, hon ramlade och gjorde illa sig. Vet inte än hur illa det är, får se när hon kommer tillbaka.

Sitter och väntar på att lektionen ska börja. Tråkigaste dagen på veckan, fast vi slutar tidigt så det är ganska skönt. Ska hem till Rimbo efter skolan. Sen får vi se om Mickispickis förljer med mig till Rösa och slappar en stund, det skulle vara trevligt. För jag har inte träffat henne på länge nu, och det känns verkligen. Man saknar dom där små fnitter attackerna hon kan få ibland.

Idag ska Pontus laga mat, för han ska gymma och kommer hem ganska sent, så då får han laga mat. Måste steka lövbiffen innan den ruttnar, yäck. Kattspyan ligger fortfarande kvar på golvet, pontus har inte tagit upp den än, moha :P

Älskling, det är så skönt att få vara ensam med dig nu. ♥

Sarahmu, du måste också komma och hälsa på mig ute i mörka skogen. Det är faktiskt ganska tråkigt utan dig. I´ll call you.

Igår hade jag svenskaprov. Det gick skit bra, kändes det som i alla fall. Sen fick jag G på barnkunskapsprovet som jag inte ens hade pluggat till. Så nu verkar det gå hyffsat bra för mig i skolan. Några prov kvar bara, sen är allt klart. SKÖNT!

Fridus, Malus och Briittus = Bäje ♣


Bye bye.