Makalöst



Idag bär det av in till Täby. Ska kolla på en gitarr till mitt nya band, vet inte riktigt om jag ska ta en tjejig gitarr, sådär rosa och fin, eller en lite mer normal, kanske träfärgad. Jag får bestämma mig när jag kommer dit helt enkelt. Ska också leta efter en bh, kommer inte bli kul, men det måste göras. Sen kanske man får tid till att kolla runt lite, om inte surpuppan förbjuder mig :P Stackars Pontus, han hatar att gå i affärer med mig, han förstår inte det roliga med det. Och då förstår jag verkligen att det är tråkigt. Men jag tycker det är bäst!


God morgon

Vaknade visserligen kl tio, av övertrötthet, om det nu finns något sådant. Morgonrocken är fortfarande på, det blev säng och film hela morgonen. Skönt, man måste ta vara på sina lediga dagar, bara ta det lungt och njuta riktigt ordentligt. Senare beger jag mig hem till far för att äta Tinas underbart goda limepaj, har saknat den, den är så sjukt god.


Ibland blir man lite besviken

Det är en ganska så speciell dag idag, men jag blev ensam, eller jag har hugo. Han går runt här och är jätte ledsen, för husse och matte har åkt till grekland. Så vi kan vara lite ledsna tillsammans. Jag försöker pigga upp honom så gott det går med god mat, promenader och bad, och det hjälper, för stunden, men så fort han kommer hem igen så blir han lite nere. Han kommer nog sluta tänka på det snart, hoppas jag iaf. Han kommer ha så kul med oss, och han kommer få så mycket gott så han kommer säkerligen se ut som en köttbulle sen när dom kommer hem igen.





Vill man ha något... ja, då får man jobba för det.

På jobbet har dom bestämt sig för att jag är från sydafrika, för alla svettas som ekorrar, utom jag, jag är helt torr, och det är helt sjukt i den här värmen. Men lite blod från sydafrika är väl aldrig fel? Nu blir det en jävla massa jobbande framöver, men det är bra, för jag vill ha så mycket buckos så jag kan handla saker utan att ha ångest över att det inte kommer räcka. Det sket sig med första lägenheten, en massa strul hit och dit, människor som man inte kan lita på. Men nu står lägenhet nr 2 på tur, mycket finare, och den har badkar. Så jag är nöööjd. Dock får vi vänta en månad längre, men det betyder bara mer pengar, så mig gör det inget.


Titta på min vän, visst är hon vacker? Hon är en utav dom underbaraste människorna på denna jord, hon gör mig alltid glad, och hon peppar mig alltid. Det bästa med henne är att hon alltid säger som hon tycker, hon slickar inte röv och håller med mig om något bara för att jag tycker det, och det är nog det jag gillar mest med henne, att hon får mig att tänka så positivt jämt!


Vad är en Kleptoman?

En person som lider av denna störning är besatt av att stjäla, ofta saker utan eller av lågt värde, till exempel pennor, dekorationer och liknande. De är ofta omedvetna om vad de gör tills de senare upptäcker vad de gjort. Kleptomani är något annat än vanligt snatteri, såtillvida att snattaren stjäl med målet att tjäna något på stölden, medan en kleptoman inte nödvändigtvis ens behöver det den tillgriper. Kleptomanen känner lust, tillfredsställelse eller lättnad under själva stölden på samma sätt som shoppingmissbrukaren får en kick av att handla.

Fredlig fredag, icke!

Kvällen började hur najs som helst igår. Jag och Ellie hade planerat att gå ut, men sen blev vi lite osäkra, så vi valde att köra på en hemmakväll. Så jag drog till med värsta mysiga tjej kvällen. Ida kom förbi, sen kom andra Ida hela vägen från Norrtälje, sen efter det så rullade Sarah in sådär lite fint. Och sen... lite senare, så kom fis-lisa också. Så vi satt med tända ljus och drack och bara mös. Sedan vart det dags för Ellie och Ida att bege sig hemmåt. Så vi andra gick ner till håsta och körde lite kubb med Johan och Hasse. Vilka som förlorade ska vi inte prata om, för jag var absolut inte med i det laget. Och vad som hände när vi kom tillbaka är en annan story, kaos, är det ända jag kan säga. Men jag är glad att jag hade Ida, Sarah och Lisa där, vet inte vad jag hade gjort annars. Så jag och Pontus fick lov att sova hemma hos Sarah och Johan, vi lade oss alla i deras säng, sen när pojkarna hade somnat så lade jag och Sarah oss i soffan ist, vart fett varmt.

Nu står jag här, osäker som en liten nyfödd kalv igen, men nu vet jag iaf hur jag ska klara det. Med hjälp av mina underbara vänner, att våga be om hjälp, att våga vara svag.


Hejhej på dejdej

Hej malins blogg.
det är ida som skriver.. Vi sitter hos mig och dricker bira, fan vad trevligt vi har det.
Du är en bra tjej, bra jävla bra. Bry dig inte om idioter. Jag tycker du är värd mer. LOVE/////////IDA

Steeek

I morgon blir det stek ute på altanen med ellanstellan. Hon kommer hit rätt tidigt imorgon så vi hinner pressa så länge som möjligt. De sköna badenbadenstolarna står där dom ska också.


Shiiiieet

Tog åt mig att jobba ensam idag, kanske inte var så smart med tanke på att det var mer att göra än vad som var planerat. Men jag gav mig faan på att klara det, och det gjorde jag också så jag är stolt över min arbetsdag, även fast den blev fett jobbig. I morgon blir det jobb i värmen igen. Hoppas att alla har det kul på stranden och ligger och steker ordentligt!


Finns det kanske lite hopp?

Min ända lediga dag på ett bra tag nu, och jag som hade hoppats på att få ligga ute och steka i solen hela dagen. Men vädret verkade ha andra planer. Fast nu börjar det faktisk spricka upp lite smått på himlen. Så jag hoppas att solen vill titta fram och ge mig lite bränna.

Nu blir det jobb hela helgen, jag är fett taggad.