Yes!

Nu har jag hittat den, klänningen som ska bäras på den stora dagen. Visserligen är det inte min än, håller på och budar hem den från tradera, men än så länge har ingen bjudit över, så jag hoppas jag får den. Det vet jag helt säkert på söndag :)

Maddo, Mallo och Hanno





Jag släckte lampan

Japp, igår var det Earth hour, och ja, vi släckte faktiskt alla lampor i hela huset. Dock hade vi tvn på, men dom har inte sagt något om den.

Idag har jag arbetat. Jag och Linda snibbade på som två hyenor. Vi vart klara i skaplig tid, sen slappade alla medans jag fick stressa med disken. Men det är okej, jag får tänka på att det är gamla människor jag arbetar med.

Ska snart hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite. Sedan blir det långpromenad med kompis.

Ses!

kluven

Varför ska allt som är jobbigt komma på en gång för? Varför kan inte allt bara vara bra som det har varit så länge nu? Måste dom förstöra när det bara är tre månader kvar?

Vaknade iaf ganska tidigt i morse, kändes skönt. Satte på mig solbrillorna och tog en långpromenad. Och nu sitter jag här, i min ensamhet och vet inte vart jag ska ta vägen. Pappa bjöd mig på middag idag, men det lär ju inte hända.

Jag vill tacka två personer som har ställt upp något grymt mycket för mig. Det är Madelene och Pontus. Tack för att ni orkar lyssna på mitt tjat om hur jobbit allt är hela tiden.

Sedan finns det några personer som jag bara vill sparka av huvudet på.

Jobbsök

Sitter just nu och letar efter arbete. Det finns ingenting just nu. Jag vill jobba, tjäna pengar, känna mig icke-fattig. Måste ju ha epngar till alla studentskivor och saker som ska has till studenten.

Jag försökte titta på the hills på mtvs hemsida, men deras player är ju helt körd. Buffrar hela tiden, och sådant orkar vi inte med idag.

Senare ikväll blir det filmkväll med Pontus, vi har laddat ner en massa filmer som vi vill se. Innan det ska jag ta en lååång promenad med min fyrbenta vän.

Ha en trevlig kväll allesammans.


Hittade en bild på mig och sara, old one :)

Jag hade iaf tur med vädret

Ja, idag blev en oväntad dag. Jag och Lisa tog bussen in till skolan för att gå på en lektion. Men direkt när vi kom fram till Norrtälje och klev av bussen så slog det mig att jag faktiskt är arbetslös nu. Jag var tvungen att gå till arbetsförmedlingen ist. Och det gjorde vi. Där skrev jag in mig och fick prata lite om att få en handläggare osv. När jag skulle skriva in mig så kände jag mig så värdelös. Utbildning? Nej, tyvärr. Körkort? Nej, inte det heller. Planer för framtiden? Nej, inte tänkt på det.

Nu har jag iaf varit där. Så nu är det bara att hoppas på en massa bra hjälp och lite tur, snälla, ett bra arbete med mycket trevligt folk. Sedan kom Madelene förbi och vi gick och fixade ett sjukintyg till mig. Så nu hoppas jag att någonting kan gå bra, skulle vara skönt för en gångs skull.

Madelene
Tack för att du förstår mig, gråter med mig, skrattar med mig. Jag behöver dig!

Shopping

Alltså, vad vill snöjävlet? Det är mars, det ska vara sol och torrt ute. Den kommer typ ändå smälta snart, onödigt. Jag som ville att det skulle vara fint väder i morgon när hela ligan ska röja stan.

Idag blir det shopping för min del. Jag och pj tar bilen till Barkarby. Har dock inga pengar, men man vet aldrig, kankse kommer man hem med någonting fintändå.

Singstar

Japp, nu är Madelene här, som vanligt. Hon tyckte att vi skulle sjunga singstar. Vi har kört det några gånger i rad nu, och jag har vunnit alla gånger utom en. Av totalt 31 gånger har hon vunnit 1. Hur bra får man vara? Madde vill fortsätta köra för hon tror att hon kan klå mig, men icke!!


Jepp

Sådär ja, nu har hela familyn dragit till fjället och det är bara jag och vovvi hemma. Pontus åker till Eskilstuna i morgon och jobbar så jag ska ringa hit bror min så han får bo med mig. Kan bli mycket trevligt.

Nej, har inte tid at sitta här och sega. Nu ska jag baka frukost till min kära prins som fortfarande ligger och sover.

Over and out!