Myskväll

Var ju hos Ida igår, madde var där sen kom även Merve också. Vi hade jätte trevligt. Vi spelade "Rita och Gissa" och "Faster Agatas testamente", det var mig ett roligt spel, måste försöka få tag på det så det kan spelas! Våran, eller snarare min vän Hassan kom förbi en stund också, och han gav oss en massa skratt kan jag lova, har inte skrattat så mycket på länge. Sen vart klockan mycket så jag och Hassan var tvugna att lämna myset hos Ida. Så ida följde med Hassan en bit och Madelene följde med mig.





Bye bye

Nu drar jag till Norrtälje för lite mys med brudarna. Det blir hem till Ida. Madde snackade om någon lek vi skulle göra, Rita och Gissa tror jag den hette, så det ska bli spännande och se hur det går!


Pruttväder

Ska snart bege mig till Norrtälje, har egentligen ingen lust alls, men går man i skolan så göra man. Madde sov hos mig inatt, myyyys. Vi har inte varit på en vecka, och det kändes längre, känns som att vi inte setts på flera år, aldrig mer en vecka utan henne! Ellanstellan lekte med oss igår också, vi lyckades få ihop lite pengar till en påse chips, och den satt fint kan jag lova. Sen fick stackars Ellie gå hem i kylan, men hon fick ett par mjukisar av mig, så hon frös nog kankse bara liiiite.


Haha, hittade en bild på mig som är tagen för fem år sen.


Snöskit

Jag hatar snö, jag vill inte ha mer snö nu. Snö är bara bra om man åker till fjällen och åker skidor, men det har inte gjorts i år. Snart smälder allt och man får väl vada fram på gatorna i slask.

I morgon blir det dejt med Madde och Ellie, ska bli mysigt mysigt.


Sånt här väder vill jag ha, VINTERVÅR!!!


Chock morgon

Vaknade av att mamma ringde och frågade om jag kunde jobba idag, och det kunde jag, det kluriga vara bara att hon skulle plocka upp mig om tio minuter. Så på med kläderna. Ingen frukost blev det, men jag såg fram emot lunchen på slottet. Vi jobbade på som idioter, vi bestämde oss även för att äta lite senare eftersom vi hade så mycket att göra, men det skulle vi inte ha gjort, för när vi kom ner sen hade dom slängt all mat, så vi fick sallad till lunch, mmm, gott. INTE!

Nu blir det till att möta upp Madelene och umgås med henne, får se sen vart vi tar vägen, har ju ingenstans att vara eftersom jag flyttat hem till Pontus för tillfället. Men det löser vi nog :)

Älskart!

Jag bara älskar den här bloggen, den bara måste hissas! Jag älskar sättet hon skriver på, det är lite bad-ass över det hela. Kolla in den och läs om allt från himmel och jord.

Http://Frokenbitterfitta.blogg.se


Hem kommen

Nu har jag kommit hem från alla mina ärenden idag. Var även ut med hugo en sväng och lekte med honom i snön. Sedan begav vi oss till Pontus farmor och åt middag, jätte gott och jätte trevligt. Nu blir det snart filmdags och sen blir det till att sova tidigt.

Jag hittade massa roliga bilder från när jag och Madde var i farsta, detta var på hennes 19-års dag. Vi bestämde för att dynga och fira den helt själva i Rubens lägenhet.




God natt

Nu blir det sova för min del, ska upp tidigt i morgon.

Såg ni inte Linda på tvn idag så kolla här: http://www.tv4play.se/noje_och_humor/forkvall?videoId=1.1512273&selId=1.1256168&currPage=0



Det blir en lång vecka

Idag var jag hos Saramu igen och rullade håret. Så nu har jag fått mig ett affro på huvudet, för idag lät vi det torka med spolarna i. Fast Sarah lovade mig att det inte ska bli så krulligt sen utan mer vågigt när man har i vätskan. I morgon blir det ärende i norrtälje på morgonen, vilket jag verkligen ser fram emot. Sen på kvällen blir det tattoo-time, det är Sarah som ska få den stora äran att ta mig tatueringsoskuld. Så nu ska jag kolla upp lite mönster på vad jag vill ha, tror iaf att det blir något litet.


Sarah-mu

Var hos Sarah idag nere på salongen och fick mig en makeover. Hon klippte av mitt långa fina hår och färgade det svart... igen. Hon tyckte att det såg fläckigt ut, så jaja, så vart det. Var där ett bra tag faktiskt, kom dit vid nio i morse och var klar halv två. Sedan provade sarah att sätta i alla spolar som ska i sen när jag ska vara hennes modell, och det gick faktiskt bra för att vara nybörjare. Så det ska vi öva på nu en gång i veckan tills det är dags för hennes prov. Hon är riktigt duktig. Jag är jätte nöjd. Sen gav hon mig fina hollywood-lockar på det också.

Idag blir det lungt, hoppas jag. Syster kommer hem snart, så jag ska väl ta mig lite tid och leka med henne ett tag.

Ebba har kalas igen

Nu är hela tjocka släkten här. Mormor fixade jätte god mat som vi har tryckt i oss, och lite tårta på det. Nu är jag pruttmätt. Ellanstellan är här också, det är så kul att se henne då och då nuförtiden. Nu ska jag ner och underhålla alla barnen. Ha en trevlig kväll.

Någon som förresten lagt märke till att jag har färgat håret svart?

Ebbas Kalas

Vilket drömkalas alltså. Ett prinsess kalas på slottet när man fyller fem. Allt gick som smort, även fast både jag och Madde var rätt trötta. Men vi lyckades iaf underhålla alla barnen, dom var för det mesta nöjda. Det var lite gnäll då och då, men det får man ta. Ebba var hur nöjd som helst, ett leende på läpparna hela dagen, och det är hon värd den lilla Prinsessungen!





Lördagen

Jag och Madde begav oss till Norrtälje och hem till Basse, där var Pontus också. Och även lilla Lisa som ville leka med oss. Vi satt ett bra tag och lyssnade på musik och mös. Sedan bar det av hem till Per. Dom körde något shotspel som jag valde att inte medverka i efter som jag skulle hålla i ebbas kalas dagen efter. Men dom andra shottade på som dårar. Vi satt hela kvällen i Pers mysfönster. En väldigt trevlig kväll må jag säga. Lite omväxling om inte annat.






Vild lördagskorv

Snart beger vi oss till Norrtälje för lite mys. Men först blir det matlagning. Ses.


Snömys

Nu har jag och madde varit och kämpat ute i snön. Jajamensan, en snökoja till Ebba blev det. Det vart ett jävla slit, och kalla blev vi. Den är dock inte riktigt klar än, men i morgon ska vi fortsätta och gräva ut så vi kan ha värmeljus. Det är inte alla ungar som har en snökoja utanför dörren.


Älskart!


Girls are back in town

Idag blev det en dag i norrtan med Madde och Linda. Jag hade ett litet ärende att uträtta så dom var så söta och följde med mig. Vi gick och tog en fika och pratade en massa, sen drog vi till donken och åt och snackade ännu mer. En riktigt trevlig dag.


Faan då...

Jag fick ju inte shoppa, jag förbjöd mig själv att handla idag. Men ack så frestad man blir när det fortfarande är reor i affärerna. Så jag kommer hem med en, hmm, sommarjacka, jag vet, jag är tidigt ute, men det är drömjackan, så den fick följa med mig hem. Sen köpte jag en lång t-shirt också. Får börja bli ordning på detta, man kan inte shoppa jämt.




Båda är från Bik Bok.