Konferans på Sånga Säby



Kom hem från konferansen igår. Vi hade jätte trevligt och fick många nya idéer som ska med tillbaka till slottet. Vi åt en jätte god middag och gick sedan ner för att bada och basta. Det vart en förvånansvärt tidig sänggång dock, jag har blivit tant, man blir som man umgås.


Sådär ja...

Syster yster blir stor och fyller sex år idag. Så varit och kramats med henne och ätit rosa prinsesstårta. Min fina lilla tjej börjar bli så stor och börjar i skolan efter sommaren.

Sitter just nu och spånar på en tatuering som jag spånat rätt länge på, och en stor sådan också. Det ska vara en tatuering som påminner om hur jag har gått vidare från en svår period i livet till att nu må hur bra som helst. Den ska inehålla en ängel, mina syskon, en fin text och ännu en mindre text. Så, kanske blir till sommaren.


Bort med skiten!

Nu har jag suttit i fyra timmar och tagit bort löshåret, det satt inte länge inte, knappt två veckor. Men jag trivdes inte i det, håret kändes så smutsigt och tungt, det kändes liksom inte som jag. Så nu ligger det i soporna.

Efter 10 arbetsdagar på raken blir jag äntligen ledig i morgon, ska bara sova och kolla på serier hela dagen, en riktig slappdag ska det bli. Kanske kan man köpa sig lite smått och gott också och unna sig eftersom jag jobbar hela helgen sen? Mmm, det återstår att se.


Ryck upp dig för fan!

Jag gillar positiva människor, för dom gör mig positiv. På bara det senaste året har det hänt så sjukt stora förändringar i mitt liv. Mitt motto är: "Allt löser sig!", och det gör det verkligen, alltid! Men vill man att det ska lösa sig så måste man också jobba åt det hållet, sluta älta och klaga, ta tag i saker och gör något bra utav det och framför allt, sluta tycka så jävla synd om sig själv. Det finns alltid någon som mår sämre än dig, alltid någon som varit med om värre saker. Det som var, det var, nu gäller det att jobba mot ljusare tider och hur man vill ha dom.


Bilder från Galafesten


Jag lever!

Men jobbar som en crazy woman. Jobbar, kommer hem, sover, äter och sover igen.