Ovanliga torsdag

Japp, då har jag skaffat mig en personlig tränare som ska hålla igång mig. Så det är jogging, nästan varje dag. Sen sluta åka så mycket bil och gå ist. Jag känner faktiskt hur bra jag mår av detta, man äter automatiskt mycket nyttigare för att man känner att kroppen behöver det. Så tack älskling för att du ens orkar dra mig till spåret.

Idag blev det en långpromenad på morgonen med min fyrbente vän, Hugo. Han badade som en tok, men jag valde att låta bli det. Nu ska jag bara ta tag i allt plugg som finns att göra. Sedan ska jag hem och städa hela huset och laga mat åt min käre bror. Jag har hört rykten om att det ska bli jätte varmt på fredag, så jag ser fram emot att ligga och steka i solen hela dagen.

Hade sista fotolektionen igår, men det blev en besvikelse. Vi fick reda på våra betyg, och jag fick bara VG. Det är egentligen inget dåligt, men jag tyckte iaf själv att jag var värd ett MVG. Jag har lagt ner hela min själ i den kursen. Men nu har jag inga fler lektioner innan studenten, men dock en del uppgifter att ta igen, men det fixar vi, malin!!


Sarah mus, du ska få fixa mitt hår hade jag tänkt :)




Hata eller ogilla?



Ni som irriterar er på vad andra gör, om dom kommer till lektioner eller inte, om dom får G eller MVG, skaffa ett liv. Eller, visst, är det en kompis är det klart man bryr sig, men är det någon man inte ens tycker om så förstår jag inte varför man ska lägga ner energi på det? Bara onödigt. Jag tänker iaf inte göra det. För jag tänker må bra nu, börja tänka på mig själv och skita i vad alla andra gör.


Tjofadderittan

Idag fyller min favoritpojke 20 år. Nu är han på Cosmopol och ska vinna pengar så jag får komma in och vi ska i sånt fall bo på hotell, hoppas. Jag håller tummarna. Idag har jag bara varit hemma hos pontus och fikat med hela släkten och sedan åt jag en underbart god middag också. Nu sitter jag och väntar på lilla sarah som jag hoppas ska ringa snart så vi kan umgås ett tag.

På måndag blir det skiva i Uppsala. Det är min kära syster som har, och gissa vad, jag ska äta middag där och allt är gratis, vilken tur för lilla mig som inte har några pengar. Tjiho. Det är coctail-tema, så då åker det på klänning och fin-skor, sedan hoppas jag på partaj hela natten lång :)

Ha en trevlig lördagskväll, för det ska iaf jag ha.