Svamp är gott

Igår var jag hemma och packade hela dagen, mycket som ska med. I morgon åker vi!! Sedan åkte jag hem till min kära far. Vi hade bestämt oss för att plocka svamp. Så jag tog med mig simson och gummistövlar. Vi hittade inte sådär jätte mycket svamp, fast en middag blev det i alla fall. Och jag har kommit på att svamp är ju hur gott som helst.




You're my experimental game

Dagar kvar

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag åker till Turkiet. Ska bli så kul. Har börjat packa lite smått, men det är så svårt och veta allt som man ska ha med sig. Igår jobbade jag min sista dag. Nu ska jag satsa på skolan och uppnå mina två mål som jag har.

Åland vart succé :)


Åland

Nu blir det i alla fall en Ålandsresa med brudarna. Ska bli hur kul som helst. Så här innan skolan börjar behöver man få göra något som är roligt. Och det kan säkert inte bli bättre än vad det kommer bli med er brudar i en stuga mitt ute i skogen. 





Lika a beautiful song

Idag har jag legat i sängen hela dagen. Bara slappat, kollat på film och kramats med Pontus. Idag åker han till Åland om planerna går som planerat. Fick ett meddelande av sara i morse, Hon ville att jag skulle förlja med till Götet med henne, Lisa och Madde. Så jag kollade lite priser, och det är ganska dyrt för oss fattiga som inte har så mycket pengar. Funtar på om vi ska göra något annat, kankse åka till åland och bo i stugan eller så. Bara man får göra något med brudarna så, spelar egentligen ingen roll vad man gör. Snart kommer madde hit. Jag hoppas att hon vill ta en långprommis med mig ut i skogen.


Jag bli frustrerad

Bra dag

Igår var en sådan där bra dag. En dag som man har längtat efter för att man vet att det ska hända något roligt. Och det gjorde det också. Sofie var här på besök. Vi skulle egentligen ha träffats i Norrtälje, men jag kom ju på att jag är hemma med vovvi, så hon fick komma hit istället. Vi hade jätte trevligt. Först gick vi en långpromenad ner till sjön. Där kom det massa småpojkar och gjorde bomben i vattnet brevid oss, så vi bestämde oss för att gå vidare. Sen gick vi hem till mig, glodde TV och pratade om massa saker, vi har mycket att ta igen. Sen gick vi ner till kina och åt mat. Så, så gott. Vi käkade bananasplit och drack massa läsk (Som sofie fick betala). Sedan gick vi hem till mig igen, snackade ännu mer. Sedan var det dags för Sofie att åka hem. Så jag gick med henne till bussen, tog farväl och vankade hem igen. Senare på kvällen kom bror förbi. Vi tog en lång promenad ut i skogen. Vi pratade en massa. Sedan när vi kom hem igen så fick jag laga mat åt honom (Ovanligt). Sen sov han här. Pontus kom också, vi la oss i sängen och kollade Dexter. Börjar bli spännande nu.


Varför gör det ont?

Skitdag

Jag tycker inte om såna här dagar, Då allt bara känns trist, allt går för långt fast det inte ens har börjat. Gick upp tidigt, trött. Gick till jobbet. Emma hade gjort jätte fint igår, så det var nog det jag blev glad över idag, att det var fint när jag kom till jobbet. Jobbade till 4. Mycket folk var det även fast det har regnat hela dagen. Sedan kom ida och jag gjorde mat till oss. Sedan kom jag på att jag hade glömt mobilen på jobbet. Det var då den här pissiga dagen började.

Jag och Simson ska hem till familjen J snart. Robin fyller år. Congratulations. Sedan hoppas jag att vi åker hem och myser med pontus, mycket Dexter, tack!! Det skulle få mig att må bra igen. Pontus, varm säng och Dexter.

Nu är jag ledig i tre dagar. Ska bli så fruktansvärt skönt. Bara sova, vakna, göra ingenting.

Underbart

Helgen har jag spenderat i en jätte fin stuga i Leksand. Familjen johansson åkte dit i måndags, medans jag och pontus stannade kvar hemma och jobbade, så vi åkte dit i torsdags natt. Det var en långt bilresa, men allt gick bra. När vi kom fram 4 på morgonen gick vi och la oss direkt. Trötta efter bilturen. Sedan gick vi upp på morgonen och åkte till Sommarland med Louise och Robin. Vi hade så jäkla kul. Vädret däremot var sådär, det var ganska varmt och molnigt, men solen tittade fram ibland ändå. Sedan åkte vi hem till stugan och åt en god middag med hela familjen. Då började det regna såklart, och det slutade inte förrens vi kom hem till Rimbo igen.

Nu är man hemma till jobb och jobbiga personer igen. Jag vet inte hur länge jag kan stå ut med det här. Och jag vet inte vart jag ska ta vägen om jag inte står ut. Måste göra något nu!!


Be strong and keep your head high