Jobbigare än jag trodde

Ja, då är jag nu hemkommen från dansen med Linda. Fyfan vad jobbigt det var. Vi körde mycket styrka, vilket behövdes, tror linda tyckte det också. Men kul var det. Samtidigt som vi var väldigt seriösa så kunde vi samtidigt fjanta oss. Dansen vi gjorde kom linda på på plats, hon gjorde lite för svårt för oss, men hon tyckte att vi skulle klara det, så det är bara att öva och öva. Sen måste vi träna på att bli viga. Uöh, jobbigt var det måste jag säga. Men kul att göra något med sina vänner.








Så, tack Linda för att du tog dig tid. Nu får du puscha på oss så vi kan träna flera gånger, I LIKE!!!


På torsdag...

På torsdag är det Rimbo marknad och Ellanstellan kommer hit. Yeeeeiii!! Finns egentligen inte så mycket att köpa, men strumpor är en sak, mycket strumpor blir det detta år. På kvällen ska jag umgås med Madelene, Eleonor och Felicia.



Nu är det snart vinter

Och jag saknar faktiskt att gå ut med lille simson när det är så kallt på morgonen och sedan bara krypa ner i sängen med honom och värma sig.


Uppe med tuppen

Det blev en tidig uppstigning i morse då jag skulle ha fäljt med isak till skolan. Men han är dessvärre sjuk, så det blir en pyssla-om-lillebror-dag idag. Lite senare sen ska jag dansa med Madde och Linda, linda ska vara våran tränare och hon ska få oss i form, och vad är roligare än att dansa? Så nu har jag ätit mig havregrynsgröt för att få energi.


Utekväll med brudarna

Tog ju bilder igår, men kom på att Madde fortfarande har min kamerasladd så kan inte lägga upp dom.

Gick upp tidigt på morgonen för att åka till stan med söt-ida och shoppa upp min lön, och det satt fint må jag säga. Det bler en massa linnen och tröjor, precis vad jag behövde. Sedan åt vi en god middag och sedan åkte vi hem. Lisa kom och mötte oss på station. Sedan gick vi hem till mig för att färga håret på mig. Det blev chokladbrunt, och fråga mig inte varför, men det blev typ rött. Men bättre det än mina utväxta slingor som jag ledsnat på.

Sedan fick jag och lisa ganska bråttom, så vi fick springa till bussen. Men vi hann. Sedan bar det av hem till Hannah. Där var det massor med goa människor. Åh vad jag trivs i det där sällskapet alltså. Mumma!

Madelene vad lite rolig också. Pratade med henne på dan och försökte få henne att följa med till hannah. Men hon orkade tydligen inte. Så jag och lisa fick åka ensama. Sen när vi kommer till hannah, vilken pajsare sitter där då? Jo, madde såklart. Men glad blev jag. Kul att den lilla söten kom dit.

Tack för en underbart trevlig kväll tjejor.

Nu blir det utgång igen och sedan övernattning i farsta. Hörs i morgon!!

Stackars barn

Stackars unge i denna video. Han måste ha men för livet. Man ser verkligen i hans ögon hur rädd han är.


Jag tycker att det är rätt att muta barn

Har suttit i någon timme nu med lillebror och gjort hans läxor. Han ville absolut inte göra dom då han har missat tre veckors läxa så han skulle göra tre gånger så mycket. Så det blev ganska bråkigt. Men då tog syrran fram klubbor och sa att för varje sida han gjorde skulle han få en klubba. Då satte han fart minnsan, det gick som smort. Jag tycker att det är rätt att muta barn, då lär dom sig att man måste jobba för det man vill ha. För det kommer dom ju endå få göra hela livet, tex att dom måste joba för att få pengar. Fast jag tycker att det är fel att muta barn i hur dom ska bete sig.

Rätt: Plocka ur diskmaskinen så får du en klubba.
Fel: Var snäll i affären så får du godis.

Här är lillebror, söt och liten som han är

Snuttor

Auuuw, vilken fin bild :) haha, den ser rätt ball ut.


Bilden är tagen från Lisas blogg.


Imorgon=Lön+Shopping

Åh, satan vad jag längtar tills i morgon. Jag ska åka och shoppa kläder, äntligen. Vet inte när jag handlade ordentligt sist. Sen ska Ida förlja med mig, och det gör saken bara bättre. Mysa runt i stan, fika, och shoppa, kan det bli bättre?

Här är en bild på oss från studenten:



Syskon dag

Snart är det dags att hämta lillebror från skolan. Sedan plockar jag upp lillesyrran också. Idag ska vi bara mysa och spela tv spel hela dagen, laga god mat finns också med i planerna. Kanske lite godis också, det är ju därför dom diggar mig, man får muta barn. Nej nu ska jag klä på mig lite, sedan ska jag tvätta och sedan hämtar jag isak.

Ha en trevlig dag.


Lillebror

Så jäkla söt, ett riktigt charmtroll. Så fort man tar fram kameran så gör han denna min.


Saknar honom

Här är bilder från min sista promenad med lille Pimpen. Usch vad jag saknar honom, hela tiden. Kan fortfarande komma tårar ibland när jag tänker på honom.





Jag är vaken nu

Vaknade precis, väldigt sent må jag säga. Det blir så när man går upp tidigt dagen innan och ligger och håller sig vaken så länge mn kan på natten. Snart blir det frulle och promenad med lille Hugo. Sen ska jag hem till min far och hälsa på alla underbara människor där. Veronica och Sam behöver få se syrran lite känns det som.


Hittade en bild från grönalund när jag och Pontus sitter mitt uppe i berg och dal banan:



Söderman gör stan... igen.

Då var det bestämt. På lördag gör syskonen Söderman stan igen. Det har blivit lite som en tradition. Förra året så fick jag i födelsedagspresent att gå på middag med mina bröder, sedan gick vi ut och klubbade. Nu är det dags igen. Men denna gång ska Robins flickvän johanna med också, vilken tycker jag är väldigt kul. Man kan ju säga att hon är en Södermannare nu.


Bilder från förra året:



Tidig morgon och tandläkaren

Har nog inte gått upp såhär tidigt på länge. Tänkte hinna städa lite snabbt innan jag drar till tandis. Jag hoppas som vanligt att min tandläkare Bo säger att jag har underbart fina och välskötta tänder. Jag hade faktiskt tandläkarskräck förr i tiden, men min nuvarande tandläkare lyckades charma mig och nu är jag inte rädd längre. Han säger att så länge man sköter om sina tänder så är han snäll. Och jag vill gärna att han ska vara snäll, för han ser väldigt läskig ut.

Slänger med en gammal bild på mig och Madelene, bara för att hon är bäst!



Trevlig kväll

Det blev inga bilder igår, sorry, glömde kameran hemma. Men vi hade i alla fall en jätte trevlig kväll. Ellie tog med sig Ronny så jag och Madelene fick tillfälle att lära känna honom. Trevlig människa. Det var även kul att få umgås med Ellie, mystjej!

Ikväll blir det myskväll med Pontus. Han är på väg hit. Vi tänkte kolla på OC. Får aldrig nog av den serien alltså, tredje gången vi kollar på den nu.

Här kommer en bild från Ikea:


Party ikväll!

Ikväll blir det partaj med girlsen. Eleonor kommer hit och vi ska dra ett litet partaj med henne och Madelene. Jag har kommit på att det är mycket roligare att bara sitta hemma och chillapernilla än att gå ut. Tycker det är rätt tråkigt nuförtiden. Så vi har laddat med dricka, och en massa godsaker.

Just nu hjälper jag madde att laga mat, och det får mig att känna mig som värsta superkocken. Hon berömmer alltid mig för min mat. Det gäller att exprimentera med kryddor osv.


Hoppas alla får en trevlig kväll. Kankse skriver ett inlägg ikväll, och bilder kommer nog också :)



Klockren!

Detta har jag och Madelene haft väldigt roligt åt idag.


Borta bra men hemma bäst

Då var man hemma i gamla lugnet igen. Hemma hos Madelene. När jag kom hit var Madelene beredd att gå en promenad med hundarna, och oj vad dom skällde på mig när jag kom. Men jag lyckades vinna deras hjärta och nu har jag fått mig två kramgoa vänner. Vi var ute hos Baloo ute i hagen och han var också rätt så kramig, iaf kramig för att vara en häst. Så nu har jag egat i Maddes säng ett bra tag och kramats med mina nya vänner. Åh, jag smälter för alla hundar. Jag vill ha alla hundar. Tror jag ska ta med mig Stiff och Smilla hem sen jag.



Jag och Baloo kramas

 


Jag och Kramgoa Smilla <3


Kramkalas!!


Madelene-dag

Nu kom precis Madelene hit. Vi ska väl arbeta idag antar jag. Sedan ska vi hem och laga oss en god middag. Det blir nudel-wok, som alltid.


Tänk innan du talar

Fattar inte hur vissa kan slänga ur sig saker som dom gör. Tänk på vad du säger INNAN du säger det. Kanske är ngn i närheten som tar illa upp. Och stå för vad du säger, för sen när man frågar vad personen menar så låter det alltid: Men jag menade inte så.

She´s a man?

Det spekuleras ganska mycket just nu om att Lady gaga skulle vara en man.


Vad hände med självrespekten brudar?

Sen när blev det okej att sluta göra saker som man själv vill? Är rätt grymt irriterad just nu, sådär allmänt på det mesta. Folk som har problem med pojkvänner hit och dit. Folk som vägrar sluta toffla fast dom själva vet om att dom gör det. Folk som sprayar ner vägarna med svart färg och fula ord.

Och vad hände med bilder som man ser på allas bloggar: "Hej, jag är en kissie-wannabe, så jag lägger ut en bild då jag precis kommit ut ur duschen men handduken på skallen, nu är jag allt bra snygg va?"

Lägg bara ner, eller kanske jag själv ska lägga ner så jag slipper se/höra.


Ursäkta röran...

Min fula design på bloggen ska snart kastas i soporna. Men jag har ingen riktig ork just nu, så min blogg får se ut som en femårings tills jag orkar.

Idag ska jag inte till norrtan med min goda och bästa vän Madelene. Eller hon är redan där rättare sagt. Vi ska väl gå och handla lite, glo, prata, inte vet jag.




Underbar jävla kväll

Tack, Madelene, Linda och Sara för att ni ville umgås med mig på min födelsedag, det betyder mycket för mig. Kvällen var händelserik och emellan åt väldigt känslig. Det började med att vi drog fram drickat, lyssnade på musik och pratade. Sedan kanske det spårade lite, det blev både girlfight och en duschning på madelene, och hela toan var blöt. Sedan höll vi tal för varandra och jag började såklart böla. Tack, linda :P Men kul var det, har inte haft såhär kul på jäkligt länge. Måste göras om, och det är snart :)