Sliten

I morgon blir det en dag på jobbet, en väldigt lång sådan. Börjar 7 och slutar 5. Det är bara att tänka pengar. Efter dt drar jag till stallet med syrran, sen på kvällen blir det firma fest hemma hos familjen Duva. Sedan är jag ledig i tre dagar, ska bara vila och ta det lungt. Sen är det jobb i helgen igen.

På fredag blir det hem till sara och fira hennes födelsedag, det ska bli kul. Träffa människor som jag inte sett på ett tag nu. Sedan blir det utgång på kvällen.




Städ dag

Yes, idag är det städ hemma. Städar en gång i veckan ist för att betala hyra hemma, Så jag ser det som ett jobb. 500 buckos per städning. Senare ska jag nog hem till min far och äta middag, hälsa på lillebror också.

Igår blev det filmkväll med en massa gott. Köpte ostbågar, cola och min första ben and jerrys glass. Tog den med choklad glass med choklad fiskar i. Jätte god var den, men väldigt mäktig.




Nu blir det jobb hela helgen, fram tills på måndag, tisdag blir det läkaren och sen vidare till madelene i stan.


Mys

Idag är min lediga dag på länge, jobbar hela veckan ut nu och ganska mycket veckan efter också. Men igår hade jag iaf tid att åka till stallet med Lillsyrran på hennes första ridlektion. Hon var jätte duktig och rider på sveriges näst äldsta häst. Den var 44 år gammal men hur pigg som helst ändå. Nästa vecka hänger jag med igen.

Idag har jag lekt med Madelene. Hur skulle jag klara mig utan den människan? Finns få som får mig på bra humör, och hon är en utav dom. Vi har lagat mat och fnittrat oss igenom hela dagen. Nästa vecka blir det att åka och hälsa på henne i den stora staden.