Firande av Hannas födelsedag

Åh, vad kul jag hade den kvällen. Allt var bara hur bra och mysigt som helst. Jag tycker verkligen om att umgås med er brudar, och Calle. Hanna hade planerat allt så fint med mat, förrätt, varmrätt och efterrätt. Fast efterrätten fick jag inte smaka på, för jag har hört rykten om att ni åt upp den senare på natten? Haha.


4 år... igår!

Igår hade jag och Älsklingen våran 4-års dag. Helt sjukt vad tiden går fort alltså. Så det firades med film och massa godsaker :)



Helgens bravader

I fredags blev det mys med Ida här hemma hos mig. Vi tog det bara lungt, pratade om en massa saker. Jag tycker om den människan så mycket. Hon är alltid ärlig och säger vad hon tycker, fast på ett bra sätt.

I lördags vart det utgång med Lisa. Vi åkte till mobergs i sista sekunden. Man var ju inte direkt mysig den kvällen. Men kul hade vi, även fast det hände mycket tokigheter. Lisa fick en drink rätt i huvudet. Själva grejen var rolig, men att det var Lisa och att hon var kladdig i huvudet resten av kvällen var inte så roligt.

Söndagen blev så slapp, låg i sängen hela dagen och bara mådde skit. Sen blev det lite mat, sen blev det sängen hela kvällen också. Känner mig lite elak mot Ida, för jag hade lovat att träffa henne. Men jag tror hon föstår mig.

Idag blir det kalas hemma hos Sofie, hon fyller 15 år, så grattis på dig snyggo <3


Paj är gott

Igår blev det en snabbis med Ida, hon skulle vara barnvakt senare så vi kunde inte vara så länge. Men vi gick och möte lisa, sedan gick vi ner och handlade middag till oss och efterrätt. För hon var sugen på rabarberpaj, så vi bestämde oss för att "baka". Den vart grymt god, visste inte att vi kunde göra en sån god paj. Sen satt vi och glodde tv, sedan var det dags för mig att rulla hemmåt.


           


Tack

Det är så mycket skit som händer just nu. Men som vanligt så har jag mina underbara vänner som alltid ställer upp.

Tack Mickan, för att du var med mig hela dagen. Utan dig hade jag nog tagit bussen raka vägen hem.
Tack Ida, för att du förstår mig. Du läser verkligen mig som en öppen bok.
Tack Felicia, för att du stöttade mig hela kvällen. Du får mig alltid på gott humör igen.

Det rullade in ett sött meddelande i telefonen också från Ida, det värmde något otroligt:
Malin oroa dig inte. Vad du än väljer att göra och vad dom tvingar dig till, hur mycket folk än klagar, så är jag stolt över dig och vet att du kommer klara dig bättre i livet än de flesta andra, utan tvekan.'


Tatuering

Äntligen har jag hittat min dröm-tatuering. Har suttit och letat i flera dagar nu. Men innan jag går på det stora ska jag göra min lilla stjärna först som pontus har ritat. Måste se vilken smärtgräns man har först.



Fast jag vill att det ska börja en bit under armen och gå rakt ner. Vill ha nu!

Underbart

Ikväll blir det myskväll med favoritbrudarna, Ida och Felicia. Just nu ligger jag och ida bara och slappar i sängen. Men snart blir det dusch för mig och mat för ida.

I morgon ska jag till skolan och prata vett med Morgan. Han är den enda som förstår hur jag känner. Får se hur det blir med skolan i framtiden, om det är något som går att lösa eller om jag ska strunta i det totalt och lägga min kraft på annat, arbete tex.

Ha en trevlig söndagskväll :)

Felicia Anna Johanna Ganz

Idag har det blivit en Lisa-Malin dag :) Vi har varit ner och kollat på hockey, men jag hade så jäkla ont i magen så jag satt mest ner, såg inte så mycket. Men jag hängde med när det blev mål iaf och det blev 4-4. Nu har vi köpt godis och cola och ska ha hur mysigt som helst resten av kvällen. Jag tycker om den här tjejen alltså. Hon är perfektion i mina ögon :)


Ok Go - Here It Goes Again

Fräckaste musikvideon jag har sätt på länge.


Studentdags?

Vaknade i morse, gick ut med Simson, sedan la jag mig i sängen igen för att sova en stund till. Men jag kunde inte. Jag kom och började tänka på hur min klänning ska se ut till studenten. Det är snart dags. Då började jag tänka ännu mer på hur jobbigt det kommer vara att lämna alla underbara människor. Sen kom jag och tänka på hur det ska gå för mig om jag inte får prata med Morgan längre. Men jag längtar absolut något fruktansvärt. Jag ska fira denna dag tillsammans med dessa underbara människor och jag ska göra det till något jag aldrig kommer att glömma.



Bilder från 08

Vilka minnen alltså, har kollat igenom alla bilder på hela datorn. Sjukt mycket man har hunnit göra. Turkiet, Åland, Firat alla som fyllt 18, skaffat hund, haft tre jobb OCH gått i skolan samtidigt. Och för att inte tala om hur mycket party det egentligen har blivit. Njut av bilderna. Bye!




Skridskor

Åh vad jag älskar att åka skridskor. Det var länge sedan jag åkte, men nu har jag funnit mig ett par så jag kan åka ut och glida på isen, och med den här kylan lär det bli varje dag nu ett tag framöver.




2008

Mycket bra har hänt under detta år, men även mycket dåligt. Saker jag ångrar, saker jag borde ha gjort.

Bra saker som har hänt 2008:
  • Lille Sam kom till världen.
  • Fått en mycket bättre relation med Pappa.
  • Varit i Turkiet med älskling.
  • Insett vilka som verkligen är mina riktiga vänner.
  • Tjänat bra med pengar.
  • Fyllt 18, frihet.
  • Fick Simson.
Dåliga saker som hänt 2008:
  • Struntat alldeles för mycket i skolan.
  • Köpte en mobil på avbetalning.
  • Mycket bråk.
Det bra verkar överväga. Jo, men 2008 har faktiskt varit en ganska bra år. Men utan Pontus, Ida, Madelene och Felicia hade det aldrig gått, tack för att ni finns och ställer upp.