Snart...

Igår hade jag hur kul som helst. Vi åkte glassbil i 8 timmar. Jag hade ont i rumpan och det var varmt, men det var roligt. Det var kul att få se vad Pontus sysslar med på sitt jobb. Han tycker att det är anstängande, men jag skulle lätt hellre göra det där än att jobba på grillen.
Idag är det work, i morgon är det work, sen bär det av hem efter jobbet i morgon, ska städa och packa. Sen bär det av hem till pontus, städa där, sen när han kommer hem från jobbet så drar vi till leksand! Ska bli så skönt att komma iväg ett tag och bara ta det lungt.


So long..

Glassbil

Igår var en tung dag. Började med att jag kom till jobbet, och fick göra allt som den som jobbade innan mig skulle ha gjort. Sen mellan 20.00 och 21.00 vart jag bombad med folk, det var hur mycket folk som helst. Så jag hann inte förbereda inför stängningen. Sen fem över nio gick jag ut och skulle sätta upp luckorna, då blir folk sura för att jag ska stänga. Sen när jag väl hade stängt kom jag på att frityroljan måste bytas, så jag försökte gör mitt bästa, har aldrig bytt förut. Det gick åt helvete, det var 180 grader varm olja på hela golvet, plus att det hade stänkt på mina fötter och på händerna, inte vidare skönt. Sen fick jag stå där och skura 30 minuter innan allt var borta. Sen kunde jag koncentrera min på stägningen. Halv elva var jag därifrån, jag var alltså där en timme längre än vad man brukar vara. Jag ska aldrig mer byta olja, det ställer bara till problem.

Idag ska bli en intressant dag. Jag ska få åka med potus i hans glassbil. Vi ska köpa mat från Ciccis och äta i bilen. Sen på fredag drar vi till leksand för en lite kortare semester. Vi kankse åker på torsdag kväll också om pontus får ledigt då. Ska bli så skönt att komma iväg. På onsdag ska jag även träffa Sofie, min fruga. Ska bli så så kul, har inte sett henne på jätte länge!


Min pappa sa att jag skulle bli en prinsessa när jag blev stor



Trevlig dag

Sov till 12. Sedan ringde jag och väckte älsklingen för vi hade bestämt att vi skulle låna lisas moppe och ta en tur runt sjön. Så jag och pontus mötte varandra, sedan gick vi hem till lisa. Tog moppen och drog. Hederliga gamla vespa. Kul var det! Vi åkte runt länge. Jag fick också köra litegrann, men pontus var så rädd att jag skulle krocka, han litade inte riktigt på mig som chaufför. Vi hade i alla fall jätte roligt. Nu sitter jag och värmer upp för kvällen. Jag och Madde ska bege oss till Angarn och ha lite trevligt där med resten av folket. Man måste ju hitta på något nu när man äntligen är ledig.


Jag kan inte rå fört, ledsen.

Sommar?

Det känns inte ens som att sommaren har börjat än. Det kändes mer som sommarlov sista veckan i skolan än vad det gör nu. Jätte tråkigt. Jag jobbar hela tiden och det här är mitt sista sommarlov. Dåligt väder är det också, jag har inte badat en enda gång på sommarlovet, inte heller har det funnits tid för partaj. Hoppas att vi kan åka till åland så man hinner göra något kul i alla fall.
Nu är jag ledig i tre dagar, har inget planerat. Men sen när jag börjar jobba igen som kommer det inte ens märkas att man har varit ledig. I morgon ska jag åka till rånäs och bada med syskonen. Sen ska jag, ida och pontus käka kina. Det ska bli jätte gott. Det var länge sen nu.
På tisdag har jag och Pontus varit tillsammans i 3 år och 6 månader. Länge nu.

Awkward situations, empty conversations.

Kiss For Climate

ADD YOUR KISS
You upload 1 kiss = MTV donates 1 Euro to an organisation of your choice.
1. Take a picture of yourself kissing someone.
2. Upload it on our “Kiss for Climate” website.
3. Pick the organization you’d like to support.
The campaign period is June 23rd - August 20th. The organisation that gets most votes by the end of the campaign gets the money!

Do It!

Mtv.se/kissforclimate

Systerdag

Idag har jag varit med Ellie hela dagen och vi har haft hur kul som helst. Vi vaknade, sida vid sida i min stora säng. Sedan gick vi upp och gjorde omelett. Sedan tog vi en lång promenad ut i skogen. Syrran är ju van vid storstaden numera så hon tyckte att det var skönt att gå i skogen. Sedan fick vi för oss att vi skulle åka och bada, och det gjorde vi också. Vi cyklade upp till Gransjön för ett litet dopp, men det var jätte mycket folk där så vi la oss på bryggan brevid, det går inte att bada där men vi solade iaf och pratade om många minnen sedan förr. Sedan cyklade vi hem igen, då kom lillesyster hem. Hon hade lånat Bajsboken på biblioteket, den läste vi för henne och jag och ellie skrattade nog mer än vad hon gjorde.

Nu blir det jobb hela veckan ut. Jätte jobbigt! Men jag försöker tänka possitivt. På fredag morgon kommer pontus hem igen, men jag jobbar hela dagen. Men lite tid finns det nog över för honom.

Endast jobb

Känns som att jag jobbar hela, hela tiden. Jätte tråkigt är det. Fast jag behöver ju pengarna och när dom ska gå till något man längtar efter så är det värt det! Idag ska i alla fall ida komma hit, vi ska leka hela dagen, sen ska hon sova här. I morgon är det jobb igen :/ Sen är jag ledig i tre dagar, fast då ska man ju ha hunden så sova ut får man ju inte göra.

I morse vaknade jag av att fick jag ett jätte gulligt sms av pontus där det stod: "Jag älskar dig så jävla mycket min lilla sötnos". Det tyckte jag var sött. Det är en sådan där liten grej som kan göra att hela ens dag blir hur bra som helst! Tack sötnos <3

Go back on

Har varit hemma hos Louise på dagen. Hon ville att jag skulle sätta i löshår på henne, men jag vet inte riktigt om jag vågar, inte så jädrans kul om det blir fel. Fast hon tyckte att jag borde klara det eftersom jag har så pyssliga händer. Så jag ska gå dit sen och se hur vi ska göra. Det kan ju vara busenkelt också.
Jag vill att ida ska svara på sin telefon, men hon gör inte det. Jätte irriterande. Jag vill ju hinna vara med henne också. Lille lumpestumpan. DU ÄR BÄST! Hittade jätte roliga bilder på oss idag på min kamera som jag inte har tömt än.
I morgon blir det arbete. Inte roligt. Men det är ju trorts allt pengar man får för det så det går väl an.


Turkeeeey, här kommer jag!

Nu har vi äntligen hittat den resa vi vil ha. Billigt med flott. Vi hittade ett jätte fint hotell i Side där man bor i små stugor, nära till havet och till staden. Helt perfekt. Det roliga var att det kom som en överaskning, jag var på jobbet, så ringde telefonen och det var P som ringde.
P: Hej, vad gör du?
Jag: Inget, jobbar.
P: Okej. Hörru, vad ska du göra den 21:a augusti?
Jag: Inget tror jag.
P: Bra, för vi åker till Turkiet då!
Han hade boket resan utan att ha pratat med mig :P Kom lite som en chock efter som vi hade bestämt att vi inte skulle åka utomlands den här sommaren. Men nu blev det så iaf. Kommer bli wounderful!

Sitter hemma med pipop, ska kanske klä på mig om jag får lust. Sen blir det havregrynsgröt och långprommis.
Var på bio igår och såg Sex and the City, den var grymt bra. Jag grät fyra gånger för den var så sorglig. Man märkte att det var girlpower i bio salongen. Det var mycket killar dock men dom flesta tjejer stog upp och skrek och applåderade.

I curse the day you were born - Charlotte