Yta

Aej, jag tycker det är så kul med hip hop att det är liksom en uppdelad genre. På ena sidan har du dom här vänster-killarna som går i dreads och hampa kläder och tycker att djur är det viktigaste som finns näst efter miljön och allt annat som är skit tråkigt och så ska dom samsas i en genre med dom som är helt åt andra hållet, folk som har både barn och bilar som heter Lexus. Måste ju vara konstigt också, Promoe står och liftar till grammis, han har skrivit någon skylt på papp-kartongen han bodde i, i förrigår och så har han skrivit grammis där så kommer Petter och hämtar upp honom med sin hummerlimosin. Jag får inte den där bilden att gå ihop. Hamsterhjulet är ju också intressant, jag vet inte om det går att slippa ur det alltså, även om det känns som att man skulle kunna slippa undan när man jobbar kreativt och har lite fria tider men då har man ju i alla fall en dead-line att slåss mot satt det känns ju som att man blir det till slut ändå. Ytan är väl kankse vår religion. Det är ju religionens fel att vi blir så jävla knäppa ju. Vi har ju levt i flera tusen år med någon religion som fick oss att tro att man ska må skit dåligt i det här livet för att man ska få leva vidare sen. Sen när man inser att man inte kommer få leva vidare sen så måste man ju fylla det här livet med någonting. Då blir det väl yta. Platt tv, platt mage det är kankse ingen bra lösning, men det är ju i alla fall en lösning. Jag brukar lösa det genom att gnälla på allt och alla, det funkar för mig. Hur du ska göra det har jag ingen aning om. Lycka till.

Soliga, fina dag

Imorse blev jag väckt av Madelene. Hon ville att jag skulle komma och sola med henne och Linda. Så det var bara att packa ihop sakerna och dra hem och äta. Vi hade hur trevligt som helst. Mycket seriöst snacka om allt. Sedan gjorde Linda lite käk till oss. Sen när vi hade legat där i 5 timmar så började det bli lite kyligt. Så nu sitter jag här hemma. Ska duscha och byta om. Sedan får vi se vad som händer. På fredag blir det förhoppningsvis utgång med tjejorna.



Platt tv, platt mage, platt allt!

När jag började i ettan på barn och fritid så var jag helt säker på att jag ville arbeta med barn. Men efter ett år i skolan och ått veckor praktik på förskola så märkte jag att det var inte alls vad jag ville göra. Men nu vet jag. Nu. När jag har slösat bort tre år på ingenting, inte ens en utbildning har man fått. Nu har jag till och med tre saker jag vill göra.

Frisör har jag varit sugen på länge. Ser så kul ut när dom står där och gör fina frisyrer och får människor att känna sig fina.
Inredningsarkitekt fick jag för mig när jag och mamma var och kollade på tapeter. Jag ville ha alla, och jag vet redan hur jag vill ha allt i min lägenhet sen. Vaser, blommor, tepeter, gardiner, you name it.
Florist Jag har alltid älskat blommor, i alla storlekar och alla färger. När jag har jobbat på Rånäs ibland så har jag fått tagit hand om överblivna blommor och göra små arangemang.  Detta är vad jag vill mest!!

Ja, vet inte vart jag ska börja bara. Blir väl att ta ett litet snack med en syo-konsulent kanke? Men jag är så jävla glad, och stolt över mig själv. Jag har aldrig haft några drömmar förut om vad jag vill bli. Men nu har jag tre!!


Happy!!

Tisdag

Åh vad jag önskar att det fanns två av mig, så mycket behövs göras men så lite blir gjort. Det ska tränas, pluggas, man ska hinna umgås med vänner och familj. Samtidigt som jag har fastnat för det där jävla The Hills just nu. Idag har jag iaf hunnit ringa till läkaren så jag har fått en tid där nu. Hoppas verkligen att det händer något nu.

I morgon blir det klippning hos Sarah-mu. Ska färga håret och göra mig student-fin. Snart hoppas jag att Madelene kommer hit, för jag behöver det, jag behöver I´T!