Britney Spears

If (F) U (U) Se(C)ek(K) Amy(Me) Fuck me

Sammanfattning av Hultsfred 09

Oj, vet inte riktigt hur jag ska börja. Detta inlägg kommer troligtvis bli långt om jag ska få med allt roligt som har hänt under dom här 6 dagarna och 5 nätterna.

Det började med att jag och Pontus sov så länge vi bara kunde. Sedan gick vi upp, plockade ihop alla saker som skulle med. Sedan kom Oliver förbi. Vi käkade lite, sedan var det bara att vänta. Vi väntade på Micke som tydligen inte kan slita sig från sitt jobb utan var tvungen att jobba denna kväll så alla var tvugna att vänta på honom. Sedan kom bilarna, så vi började packa in. Sedan åkte dom andra och hämtade Micke och vi åkte hem till Sonny för att vänta där så alla kunde samlas och åka tillsammans. Bilresan var lång, och jag hade sån ångest. Allt jag har hört om hultsfred, att det är så jävla äckligt där. Lera, bajs, droger, otrevliga människor. Men icke. Inget av detta jag har hört stämde alls. Alla människor var hur trevliga och glada som helst. Det kändes som om allt var en enda stor fest som alla var på för att ha roligt. Det luktade inte bajs. Lerigt var det bara lite grann inne på festivalområdet, annars hade vi en fin gräsmatta att sova på. Och det enda spår vi såg av droger var att någon hade hittat en bång som låg utanför våra tält i några dagar.

Maten var helt sjukt god. Thaimat, langos, pizza, hanburgare, oxfilérulle. Man kunde få allt man ville ha. Sen att det var dyrt hade man ju räknat med. Tre gånger om dagen åt vi.


Band som jag såg:

Shotguncrackers:
Grymt med drag. Stog längs fram. Efter två låter tänkte jag gå därifrån för jag höll på att svimma. Men då hade jag ju missat allt det roliga. Blåmärken har jag på hela knäna, men det är det fan värt. Vilka grymma killar alltså. Så duktiga! Jag hoppas att dom spelar på en större scen nästa år.

Dead by april: Jag såg inte detta band personligen, men jag satt utanför och lyssnade på den. Det var smockat med folk, så vågade inte ens gå in. Tror att dom blev allt för underskattade detta år. Men Pontus var inne ochhoppade lite, hade sönder sina solbrillor och tappade skorna osv.

Franz Ferdinand: Helt okej.

Ice Cube: Klassiker. Har aldrig hört något han har gjort förut, men ändå var det lätt att hänga med i låtarna. Drag var det.

The killers: Det enda jag kommer ihåg från detta är att jag fick en fet smocka i ryggen av någon snubbe. Gjorde grymt ont, jätte läskigt var det.

Kings Of Leon: Njaa, alltså, för tråkigt.

Promoe: Helt okej. Klassikern Svenne banan spelades, och alla sjöng och var glada. Men är grymt besviken på att han inte körde den nya låten han har gjort.

Raubtier: haha, förstår inte ens varför jag följde med och kollade på dom. Lappländsk Industrirock. Ja, roliga texter hade dom iaf. Handlade om krig, blod och kamphundar.

Sahara Hotnights: Satt och kollade på denna konsert på avstånd. Pontus, kimma och sonny ville att jag skulle följa med dom längs fram. Men jag hade absolut ingen lust. Så dom gick fram och jag stannade kvar med dom andra. Sedan kom dom tillbaka, jätte uppspelta och frågade var den riktiga anledningen var till att jag inte ville följa med fram var. Tydligen så var det någon i bandet som spelade bas som var jätte lik mig, så dom trodde nästan själva på att det var därför jag inte ville följa med, för att jag var på scen.

Slagsmålsklubben: Sjukaste idén. Det är några killar som har ett varsitt mixerbord där dom spelar upp en massa ljud som blir en låt. Men dom var helt tokiga på scenen vilken var kul att se. Dom gjorde iaf mig glad.

The sounds: Hmm, jaa... nej. Helt okej.

Takida: Jag säger bara JA! Så glad han var, och det smittade av sig på alla.

Jag bara längtar till Hultsred 10. Det känns verkligen som i låten som Björn Rosenström har gjort. Man kommer hem, tvättar sig, sen väntar man i 360 dar. Och ni som säger att hultsfred inte är något för er så kan jag tala om att det är något för alla. Jag tyckte att studenten var det roligaste jag har gjort, men detta slog fan det alltså.


(Bilder kommer)

Hultsfred 09

Yes, i morgon bär det av. Har packat klart allt. Kan nästan slå vad om att jag glömt något. Idag var jag och pontus och handlade tält och allt som ska med. Hoppas verkligen att jag klarar av denna vecka med allt bajs.

När jag kommer hem igen ska Jennie komma hit och leka med mig. Jag saknar henne något fruktansvärt. 6 Års vänskap nu. Det tråkiga är att man inte hinner ses så ofta. Men snart är det dags att ta igen allt som man har missat.