Någon stalkar mig?

Internet har kraschat hemma, så jag tar ledigt, från allt, från jobb, internet och alla måsten, bara för en helg, skönt. Börjar känna mig sliten efter 10 dagars jobb på raken, och innan det, 14 dagar med en ledig dag emellan. Godnatt, ska kurera mig i sängen hela helgen, förutom i morgon kväll, då drar jag till uppsala för ett jädra partaj med stell <3

Borta bra men hemma bäst

När man äntligen, för en gångs skull är ledig så måste man såklart städa, tvätta, och allt annat som man inte hinner med annars. Min enda lediga dag på hela veckan, men nästa vecka blir det lite lugnare, plus att jag har en ledig helg att se fram emot.



Trodde du ja...

Emma på jobbet, kom och frågade mig idag vad jag hade för erfarenhet av att ta hand om en omplaceringshund. Tyckte det var en väldigt konstig fråga, så ag frågade vad hon menade. Då trodde hon att vi hade tagit hand om en amstaff/pitbull, och jag förstår hennes oro, men det var mamma som hade tutat i henne att det var en sådan ras, men icke. Min förklaring på Kima är att hon är som en gammal tant inne och som en liten valp ute, och hon passar oss så bra, inget tjaffs. Jag funderar starkt på att äta upp henne eller klämma sönder henne, får sånna ryck ibland, för hon är så jävla söt, och så jävla snäll!!


Här är sötnosarna, dom är så söta tillsammans.

Här är en bild på Kima från Spanien, hon ser så smal och eländig ut, men ändå så har hon den där glimten i ögat som man ser mycket mer av nu, hon är helt klart mycket gladare och säkrare på sig själv nu.



Bilden är tagen från http://Hundrondellen.se

Yes alltså...

Kom precis hem från arbetet, trött och sliten, kanske för att det är måndag och för att jag inte har sovit något vidare i helgen. Nu ska iaf jag och Kimma gå till mor, sen ska vi går ner och hämta min nya telefon också :) Pontus är på Ikea och handlar saker till hallen, att jag ens vågar släppa iväg honom ensam, kontrollerande som jag är. Men jag vet att han har en bra smak, så jag hoppas att han kommer hem med fina pryttlar.




Skäms på mig!

Usch vad jag suger på det här med att blogga. Oftast är jag duktig och skriver med jämna mellanrum, sen ledsnar jag, och då skäms jag, så blir jag duktig igen.

Igår bestämde jag och Stellan oss för att göra en girls night out, bara lite påmåfå sådär. Så vi drog in till stan och letade upp första bästa ställe. Visade våra legg och gick för att betala, 200 buckos kostade inträdet, jävlar i min låda. Men när vi väl kom in så förstod vi varför, vi hade lyckats komma in på värsta kändis-haket. Ett tag stog vi inne på toan och tjuvlyssnade på Blondinbella som tydligen hade bråkat med någon. Men vi hade fantastiskt roligt, efter några shots och drinkar kunde man börja slappna av bland alla kändisar, så vi dansade hela natten lång, och skrattade oss igenom hela bussresan hem. Hon får mig att känna mig så bra den tjejen, hon uppskattar allt man gör, sen att hon är lite känslokall, det vet jag, men samtidigt vet jag att om jag behöver en kram så får jag en kram. Så om två veckor tänkte vi dra till samma ställe igen, fast kanske med lite fler brudar :)

Titta vad vacker hon är!: