Äntligen fredag

Storebrors t-shirt är det skönaste som finns, och när med vet att man ska ha en trevlig kväll med sina vänner är det bästa som finns! Ikväll blir det utgång med Lisa och troligtvis Madelene (Hoppas). Vi ska tydligen vara utklädda, men det kom med så kort varsel så vi har inte hunnit förbereda något än. Så jag funderar på att gå dit i vanliga kläder och om någon frågar vad jag är utklädd till så tänker jag svara: "-Mördare". Kamera ska med!


Ikväll ska jag ut med den här tösen och en till tös, som jag inte hade någon bild på.

Klippningsdags

I denna stund sitter jag hemma hos Sarahmu. Hon klipper Pontus, hon är jätte duktig och det blir jätte fint! Kom hem i ganska skaplig tid i morse, tiden med Jennie har varit hur kul som helst. Vi har haft så mycket att prata om efter 1 år utan varandra. Sedan tog vi en runda på stan också. Men nu är jag hemma och ska på kalas hos lilla Nea som fyller år.

Tack för dom fina komentarerna om filmen, Pontus vart jätte glad när han fick se dom.


Täby och Jennie

Nu är det dags att åka till Jennie igen. Det var ett år sedan jag var där sist. Har verkligen saknat henne. Trots att avståndet inte är så långt så har man ingen ork att hälsa på varanra så ofta. Men när vi väl ses så är det jätte roligt! Får se om jag får sjkuts hela vägen eller om jag ska ta bussen. Jag hatar att åka buss ensam.


Turkiet Videon

Här kommer videon som Pontus har klippt ihop som jag skrev om förut :)


Med pengar kommer makt

Varför ska allt kosta pengar. Vad man än ska göra så går det åt.

-Studerande ungdom, har du pengar?
-Ja, min pappa är rik.
Eller...
-Nej, kankse har råd med en korv.

Räkningarna bara rullar in, jag hade tänkt att köpa ett par nya jeans den här månaden, men det går icke. Sedan att räkningen på studentmössan kom var droppen. Tur att man bara har sig själv att försörja. Ja, jag vet, man får arbeta för att ha pengar. Väntar bara på det rätta tillfället att skaffa arbete. Inte så lätt som man kan tro. (Slö)


Hunddagis-dag

Imorse vaknade jag av att jag fick ett meddeland av Lisa. Hon undrade om jag ville komma och umgås md henne och Madelene. Och det ville jag, men... jag var ju hemma med Simson. Så han fick följa med hem till Lisa. Lisa hade Jespers hund hemma. Men dom kom överens väldigt bra. Så Madde hade lekhörna på golvet där dom fick smacka i sig en massa godis. Sedan fick jag gå ut med båda hundarna samtidigt, det gick faktiskt hyffsat bra, förutom att dom trasslade in sig hela tiden. Vi gick också till Grillen och drog i oss en varsin hamburgare, till frukost. Nyttigt där. Nu är jag hemma, ska äta snart, äckelblodpudding. Sedan ska jag vara med Pälsk.

Imorgon blir det shopping i Norrtälje med Lisus, vi ska handla någon snygg outfit till helgens bravader. Får se vad det blir, funtar på att vara den orginella feén.


här ligger lille och sover, sötjävel!!

Höstlov

Idag är första dagen på lovet, och det känns, har slappat heeela dagen. Vaknade sent idag, sov ca 15 timmar inatt. Sedan tog jag en promenad med Simson, sedan vart det dusch och frukost, sen har jag bara tagit hand om Simsonm hela dagen, badat honom och borstat honom. Så nu är han fin och luktar gott. Jag sitter just nu och betalar räkningar som jag har fått. Kommer inte ha så mycket pengar över efter dom är betalda, vilket känns sådär. Sen har räkningen på Studentmössan kommit också. Det känns ännu mer sådär efter som att jag inte har några pengar att betala den med. Det som känns bra är att pappa har erbjudit sig att betala en del av den. Jag förstår inte varför den ska kosta så mycket pengar, tänker dom inte på att vi är studenter och fattiga? Sedan ska det till med student kläder osv. Kankse dags att söka jobb i alla fall? Hade ju bestämt mig för att satsa på skolan nu sista året och inte jobba samtidigt. Men jag klarar inte av att vara utan pengar.


Jag och lillesyster

Cola, godis och Rockband

Idag har jag och älsklingen varit i Åkersberga med Sofie. Vi handlade godis och åt glass på Mc Donalds. Sedan satt vi i bilen och väntade i en timme. Vi hade jätte roligt, har inte skrattat så mycket på länge. Han får mig alltid på bra humör. I morgon ska vi ligga i sängen hela dagen och glo film. Idag började kameran fungera, så nu har vi kollat igenom allt som vi filmade i Turkiet. Su nu ska Pontus klippa ihop en liten snutt till mig som kommer ut här inom kort. Så ni kan titta på den och avundas våran semester.



Här är en bild från Turkland. Här hade vi gått och handlat i två timmar i värmen, då var det skönt att bada lite :)

Bäst!

Det här klippet är ett sådant där skämt som man knappt lade märke till när man var mindre och verkligen tittade på filmen. Det jag ser framför mig när jag ser den här är Ida. Hon låg och asgarvade i min säng för några dagar sen åt:
"Lång och smal i grönsakstäppan, sparrisen den strävar opp.
Däremot på idrottsplatsen, runda bollen studsar bort"


Ljusare hår?

Vill göra mitt hår ljusare. Tänkte göra slingor först, men dom blir så konstiga eftersom jag har så mörkt hår. Tänkte prova blondspray från schwarzkopf. Hoppas det fungerar och inte blir fläckigt eller så. Återkommer med hur den fungerar när jag har provat den :)


Bloggtorka?

Dålig uppdatering på senaste. Har inte riktigt haft orken. Men nu är den tillbaka kan man hoppas på. I måndags var jag och mamma och kollade på lägenheter i Norrtälje. Det är inte säkert att vi ska flytta dit än, men skulle vi göra det skulle det vara jätte skönt! Komma bort från den lilla hålan till den stora hålan. Sedan drog vi till Statoil och fikade, bulle och kaffe.



Med dessa bruttor blir det utgång på fredag :) (Vill bara tillägga att dom ligger ner på bilden för att Lisa hade ramlat ner i bajs-träsket, haha, bajsbyxa!)

Tillbaka till Lugnet

För ca 12 år sedan började jag i samma klass som en flicka som hette Madelene Johansson. Vi lade inte märke till varandra i början, tills en dag då min mamma ville att vi skulle flytta. Mamma hade bestämt att vi skulle flytta ut på landet, till lugnet. Jag var jätte ledsen och ville inte flytta dit. Men det blev så. Vilken chock jag fick när jag kom dit, jag skulle bo granne med Madelene Johansson. Jag berättade det för henne när vi var ute på vägen och lekte. Hon trodde inte på mig, tills hon verkligen fick se mitt nya rum m.m. Jag fick även en ny syster, Eleonor Warnroth. Tack vare den här flytten så fick jag två nya bästa vänner. Dom har jag kvar än idag, och dom är fortfarande mina bästa vänner.


                                                                

Dagens Vill-ha!

Hittade dom här klänningarna på forever21.com. Nu är det bara att vänta på att pengarna rullar in på kontot, sen hoppas jag att dom är mina!


Saker din kille gör när du inte är hemma

I morse när jag och Pontus åt frukost var jag bara tvungen att fråga honom om dom påståenden som står i det nya nummret av Vecko Revyn. Har nog inte skrattat så mycket på länge. Här var dom svar jag fick:
  1. Får en porröverdos - "Du vet att jag inte gör sådant."
  2. Headbangar till guns´n roses - "Headbangar gör jag, men inte till dom."
  3. Äter naken - "Usch, neej!"
  4. Spelar rollspel - "Ja, jag gör ju filmer."
  5. Blir full och spelar gitarr - "Inte bli full, men spelar gitarr vet du ju att jag gör."
  6. Försöker flytta saker med tankekraft - "Har hänt."
  7. Gråter till Remember The Titans - "Har inte sett den."
  8. Har låtsasslagsmål - "Ibland."
  9. Friterar saker - "Nej."
  10. Hittar på nya sporter - "Ja."
Du är så söt älskling, jag lovar, jag ska inte mobba dig nu. Flytta saker med tankekraft, pfhaahaha!


Här är han med mina söta syskon.

Vänner sedan barnsben

Madelene, om jag säger Lugnet, vad säger du då?


(Nu vill jag alltså att du skriver ett inlägg i din blogg om allt kul vi har gjort i Lugnet! Förstått?)


Bubbelbad

Lyckos den som har ett bubbelbadkar. Lyckos mig helt enkelt. Det var faktiskt första gången idag som jag badade i den. Det var inte allt för skönt att bada i varmt vatten med feber. Men jag kände att det var skönt för min kropp. Jag hällde i någon olja som Mamma hade fått från jobbet. Anti-stress sak. Inte blev jag mindre stressad, har legat i sängen i fyra dagar i sträck nu. Men mjuk blev jag allt. Hoppas att jag blir frisk snart. Börjar må lite bättre nu.


Pissdag

Nu är det inte roligt att vara sjuk längre. Jag vill må bra, sätta på mig mina nya fina skor. Har legat hela dagen i sängen och kollat på Satc. Det börjar bli riktigt jobbigt nu. Det går bra så länge man har något annat att tänka på, men suget finns där heeeela tiden.

Frida fyller 18 år idag, min lilla Lort blir stor :)


Ojojoj, vilken gammal bild. Jag, Sofie, Helen, Elina och Sofia.

Inget smink tack

Jag har kollat igenom alla mina bilder i hela min blogg, och jag har smink på endast 1 bild utav alla bilder som jag lagt ut. Jag är inte en sådan där smink-människa. Och om jag sminkar mig så är det vid speciella tillfällen. Tycker att det bli mycket roligare då. Folk lägger märke till att man har gjort något annorlunda, sminkar man sig jämt så kankse dom inte gör det. Jag är stolt över mig själv för det.

Vill, vill inte

Jag bli så ledsen när jag vet att någon i min närhet inte mår bra. Jag vill kunna göra så mycket. Men jag är inte mer än människa, tyvärr. Varför är vi så rädda att förlora? Är det verkligen så farligt att ha fel ibland? Just nu sitter jag bara här hemma. Har legat i sängen hela kvällen och kollat på Sex And The City. Hoppas att Pontus kommer hit snart med chips och cola. Yummie!!


Sjuklingen själv :(

Idag är det Pizza som gäller

Har legat i sängen hela dagen i hopp om att känna mig lite bättre. Men icke. Ni sitter jag och lillebror och lyssnar på Crazy Frog. Snart ska vi äta Pizza, det ska bli riktigt gott. Skulle behöva komma iväg till skolan och hämta böcker så jag kan plugga. Eftersom mamma har legat sjuk i två veckor nu så kankse jag har åkt på samma skit. Ikväll blir det sängligg och Andra Avenyn. Ha en trevlig kväll allesammans.


Jag läntar efter sommar, Madelene, Eleonor, cykel, grusväg och gransjön!

Sjukling

Saker som behövs när man är sjuk:
  • Iskall Cola
  • En varm skön säng
  • Sex and the city boxen, eller någon annan bra film
  • Godis
  • Någon att kramas med (I detta fall, Simson)


Orkar Ingenting-dag

Vaknade i morse och mådde inte så speciellt bra. Ont i halsen, feber. Jag som ville göra så mycket idag. Jag ville åka till skolan och ta tag i allt som jag har att göra där. Det roliga är att dom flesta oroar sig över min framtid. Medans jag själv inte bryr mig så mycket. Varför måste alla andra bry sig om inte jag gör det? Dumma, spydiga kommentarer om hur min framtid kommer vara. Det räcker, ni sårar bara. Låt mig vara glad över det jag kan och vill. Just nu vill jag inte så mycket. Och kankse det beror på all press om att det är så viktigt att gå till skolan osv. Men för mig är det inte viktigt. Jag har redan förstört det, tillsammans med alla dumma kommentarer som får mig att känna mig misslyckad. Jag klarar mig bra på egen hand nu. Tänker inte lyssna på det där något mer.

En sådan där bra hår dag

Ibland bara vaknar man upp på morgonen och känner sig hur bra som helst. Man kan titta sig i spegeln utan att något känns fel. Idag är en sådan dag.

Nu ska jag snart gå och möta Ida för en utekväll. Vi ska sitta hemma hos henne och mysa först.


Varför ser mitt hår alltid rött ut på kort?

Fulmadde

Jag och madde ska ha en tävling om vem som kan lägga ut fulast bilder på den andra, madde hotar med att lägga ut nakenbilder, för hon har tydligen sådana på mig. Men jag har mycket fulare bilder på henne. Ha kul!


Här är en bild på Madelene när hon sitter på toaletten i en festlokal i norrtälje.
Jag hittade fulare bilder, men jag sparar det bästa till sist!

Nya skor är det bästa som finns

Igår skjutsade jag och Louise, Sofie, till hennes dans i åkersberga. Sedan åkte jag och Louise till Arninge och handlade. Äntligen fick jag köpa dom skor som jag har kollat in så länge. Yippie!! Sedan åkte vi tillbaka till Åkersberga och tog en middag på donken.



Utekväll

Lördagskvällen med bröderna var jätte trevlig. Vi möttes hemma, drog vidare till Topcapi i väntan på bussen. Där tog vi oss lite att dricka, men Robin hade kollat fel på bussen så vi hade fem minuter på oss. Vi fick slänga i oss drickan och springa till bussen. Vi åkte till Gamla Stan där Robin hade bokat bord på en jätte fin resturrang som hette Kryp In. Sen skulle vi vidare, det blev mycket disskutioner om vart vi skulle. Men vi bestämde oss för att gå till Chaplins Bar där vi dansade, pratade och hade trevligt. Efter mycket skratt och mys var det dags att åka hem. Men tony skulle promt in på donken och köpa mat. Sedan fick vi springa till tunnelbanan och till bussen.

Tack så mycket för en trevlig kväll. Måste göras om!!


Lillebror

Du är så jädrans söt ibland. Man vet inte riktigt om du vill vara stor eller liten. Ibland slåss du för att du inte får kolla på dina filmer som du vill se, men ibland så kramas du, och när du gör det så känner man att du gör det med kärlek.

Älskar dig Lillebror

Bilderna

Nu läggs bilderna från igår ut. Det lär bli dom sista på länge, min kamerajävel är sönder :( Snart ska jag till tandis. Sen kankse jag ska på marknaden i norrtälje en snabbis, eller så åker jag hem och åker med Pontus till åkersberga.