Yes

Jag har fått två VG:n på två uppsatser i svenska, bara den senaste veckan. Hur great får man vara?

Idag är jag hemma, kände mig inte alls bra i morse. Jag kände mig inte så speciellt sjuk, mer att det kändes som mitt huvud skulle trilla av axlarna. Tunghuve. Lillesyrran är också hemma, hon är sjuk hon med. Hoppas att morfar kommer snart så jag slipper ungen.

Älsklingen ligger och sover i min säng. Men jag vågar inte väcka honom, han kan bli rasande då :P Kankse ska gå ner och titta på honom ett tag, han är så jäkla söt när han sover.

Min ryggsäck

På ulsen just nu håller jag på att skriva om mitt liv, vad som påverkar mig och vad jag prioriterar främst. När jag skrev så kände jag faktiskt att mitt liv är jävligt bra egentligen. Jag har världens bästa mamma som alltid ställer upp för mig, jätte bra vänner som alltid stöttar mig. Och en underbar pojkvän som jag älskar. Sedan har jag mina söta små syskon som alltid får mig på gott humör.

Men ändå kom det upp mycket jobbiga saker också. Det är inget jag tänker på ofta, men just då kom dom upp och just då vart det lite jobbigt.

Om Linda betygsätter denna uppgift tycker jag att det är SÅ fel, man kan inte betygsätta någons historia om ens liv. Visst, en del kankse skriver bättre än andra, men jag tycker ändå att det är fel.

Köttbullar och Potatismos

Igår följde mickis med mig hem. Det var trevligt. Vi lagade mat, potatismos och köttbullar såklart :P
Vi kollade på film också. Först kollade vi på "Dude, were is my car" och sen på "Just friends". Det var riktigt skojj :) Sen kom det andra katten hem, den som varit borta i en vecka nu. Han var väldigt kelig av sig, och snäll, till skilnad från den äckliga katten. Den svarta katten hoppade upp på mig i morse och lade sig i min famn och ville gosa. Plus att innan det så råkade jag stänga av alarmet när det ringde ist för att trycka på snooze, inte bra, pontus kom försent till skolan. Sen när 625 kom, då fick vi stå upp hela vägen. KUL!

Idag åker jag hem till rimbo igen, det är mindre skojj. Fast det ska bli kul att träffa min lilla Bajseporve igen. Sen ska jag flytta in i mitt nya mysiga rum. Jag får egen ingång och brskamin, det blir mysigt.

Nästa helg ska Jag, Pontus, Sarahmu och Ruben ha fun :) Det kommer säkert bli skit kul.

Ska till pappa idag och käka middag, för jag glömde nämligen bort honom igår, taskigt, jag vet. Men det blir så ibland. Sen ska jag hem till moren, kolla mitt nya rum, kankse hinner flytta in allt idag. Sen ska jag sova hos Pontus, för Minna saknar oss.

Sarah, you mean something good to me.


Vilken äcklig katt

Uäck vad äckligt. Nu är jag less på den här katten som vi har fått tagit hand om. Inte nog att den välkommnade oss med en spya, den bar in en fågel i morse när vi käkade frukost. Sen hörde man hur den gnagde och bet och alla benen i den söta lilla fågeln knäcktes. Jag hade absolut ingen lust att äta upp min frukost efter det. Efter några skrik fick pontus ta ut fågeljäkeln. Det som var så synd var att den såg så söt ut, får man säga så om en död fågel? Äh, vi kan låtsas att den sov. Allt är sött när de sover.


Nu ska jag åka hem, 13.20. Mickis ska åka med också. Det ska bli roligt, länge sen vi var nu. Måste damsuga upp alla fjädrar från den stackars lilla fågeln också. Sen hoppas jag att pontus kommer hem i tid så jag slipper vara ensam i det mörka huset. Det är så jävla mörkt och läskigt där :(