Valborg

Japp, i morgon är det valborg och då åker mössan på. Först blir det middag i skolan, sedan blir det iaf picknick för mig och lisa i parken, jag hoppas också att Madelene bestämmer sig för att inte åka till uppsala och joinar oss ist. Alla som vill får vara med och leka. Senare på kvällen blir det Trädgårn. Ja madde, jag vet, det är värdelöst, men det blir vad man gör det till :)


Här är en bild från min och Maddes ridkväll vi hade förra veckan :)

Prickig Tjej

Jaha, då var det dags. Ebba har vattkoppor. Och det jobbiga är att jag kanske inte har haft det än. Dom trodde att jag hade det när jag var liten, men jag hade bara några stycken så dom kunde inte riktigt konstatera att det var vattkoppor. Så nu kliar det på hela min kropp, och jag är livrädd för att komma för nära. Men tydligen smittar det i luften så det verkar inte spela någon roll. Jag ska ge mina barn rikligt med vattkoppor när dom är små så dom slipper oroa sig sen när dom blir äldre.

Jaha, tack då syrran, livrädd!!


skoldags

Japp, nu sitter jag här i min sköna soffa, kollar på en massa sköna progran med min sköna fyrbenta vän. Väntar på att klockan ska gå så jag kan ta mitt pick och pack och åka till skolan. Idag hoppas jag att vi får framkalla lite på riktigt, sist fick vi bara öva på att rulla upp filmen osv, det läskiga är att allt ska göras i ett kolsvart rum, blir något fel och man inte kan reda ut det i det mörka rummet så man måste öppna dörren, NOOOO!!!, alla bilder förstörda.

Mycket är väl inte allt för bra just nu. Skolan går sisso, jag får inget arbete heller, så hur jag ska ha råd med allt som har med studenten att göra vet jag inte. Men mitt motto just nu är: Allt löser sig. Det gör det faktiskt, allt blir bra förr eller senare. Hade jag inte haft Madde att samtala med så vet jag inte vart jag skulle ta vägen, min skalle skulle sprängas av alla tankar och funderingar.


Jobbarhelg

Åh, vilket vackert väder det är idag. Det är nästan så man har ork att gå en långpromenad, men jag väntar tills jag känner för det ännu mer. Madelene kommer om några timmar. Då ska vi allt ha roligt. Men i morgon blir det upp och jobba för oss. Så jag ska ha en lektion med Madelene ikväll om alla små festligheter som måste göras i morgon. Kul kul. Ikväll blir det även jobba för min del, har lovat storebror att städa hans lya, för jag behöver buckos.