De tre bästa vännerna och Kimmis <3

Just nu bor jag och Pontus hemma hos Hugo. Familjen bestämde sig för att åka till värmen så vi bor hos honom. Han och Kimmis är så söta, när dom inte är ute och leker så ligger dom i sängen och myser hela dagarna. Så skönt att dom kommer överens med varandra och att man kan lämna dom ensamma utan bråk.

Ikväll drar jag och Pontus på bio, dags att göra något tillsammans!



Jag har nått mitt mål

På tre veckor med hård träning har jag nu uppnått den vikt jag ville, trodde inte att det skulle gå så fort och vara så lätt. Så nu har jag bestämt mig för att gå upp yttligare fem kilo. Det jobbiga är att komma iväg till gymmet, som tur är, har jag Pontus som mer eller mindre tvingar mig dit. Och när man väl är där kan man lika bra hårdköra!

Nu är det bara att köra!

Lisa kommer snart och vi ska föra, antingen här eller hos någon annan, vi får se vart vi hamnar helt enkelt!


Hit on the floor

Blir tydligen dubbel utgång i helgen, treeeevligt! Ska ta det rätt lugnt i morgon, tror jag, eller man vet aldrig när man partar med lisa, det kan gå väldigt hett till.


I need a doctor

Idag blir det C-vitamin-överdos. Mår piss, men jag ska inte vara sjuk i helgen, sen ska jag ju jobba i morgon och det vill man inte missa. Knapra ipren och massa apelsiner, och viiiiila, om det nu går...


Dont be a drag just be a queen

Sitter redan och taggar inför fredag, haha, inget liv? Ska bli skit kul med en liten utekväll igen.

Den 20e april blir det kryssning, så alla som ska med, skrik till så jag kan boka in er!




Fin Lördagskväll

Hängde med Ganzen på lite hemmapartaj igår, det är så mycket roligare och trevligare än att gå ut ibland. Mycket nya ansiktet blev det och jag hade svårt att hålla reda på allas namn så gott jag kunde. Jag och Lisa agerade DJ.s hela kvällen och vi fick en fin variation på najsiga låtar. Både gamla klassiker och nya låtar att dansa till. Jag vet att en kamera givk runt herla kvällen, får se om bilderna dyker upp på fejjan snart, frågan är om man vågar kolla på dom.

Piren i lördags

Blev tydligen utgång för mig och lisa i lördags, vi tvekade ända in i sista sekunden, men vi bestämde oss bara, gjorde det liksom. Och det är jag glad för. Jag hade så jävla kul den här kvällen, trots lite dramatik så är det nog en utav dom roligaste utekvällarna jag kan minnas. Lisa lovade mig att vi skulle åka buss hem halv två eftersom jag skulle jobba morgonen efter, men när klockan blev dags att gå tittade vi bara på varandra, skakade på huvudena och fortsatte att dansa. Det gick bra att jobba ändå dagen efter, sov rätt fint när jag kom hem ist.




Mysmorgon

Det bästa som finns är när både jag och Pontus är lediga och kan ligga i sängen och bara kramas med våran lilla prinsessa i flera timmar på morgonkvisten. Det ger en glädje hela dagen.



Middag hos moooor

Har precis kommit hem från Lisa, har hjälpt henne att städa huset efter helgens bravader, mycket som ska utelämnas, jaa, finns mycket att säga, men vi är tysta om det!

Snart ska vi hem till moren och äta middag. Det var isak som saknade oss så mycket så han tyckte att mamma skulle bjuda på tacos, och det tycker jag också, perfekt dagen-efter mat!




Well, now young faces grow sad and old

Är riktigt bitter idag, men jag har städat, det har jag. Och gått en lång promenad. Men jag är fortfarande bitter!


Nu är det fasiken på tiden

Nu är det jag som tar tag i mig själv. Jag måste börja träna, eller måste måste väl alla, men jag ska börja träna nu.  Är less på att ha ont i min lilla kropp. Och med mitt arbete som kräver tunga lyft kanske det är en bra idé så man slipper pensionera sig när man är 25. Jag vill också gå upp i vikt, så det blir mycket styrketräning och fet mat. Innan sommaren ska jag ha gått upp minst 5 kilo. Nu jävlar, på fredag kör vi igång!

I got a pocket full of sunshine

Jag har varit ledig i två dagar nu och jag går i taket. Trodde aldrig att jag skulle blir något av en arbetsnarkoman, men tydligen. Har försökt satt mig själv i arbete hela dagen, men det är liksom inte samma sak.

Veronika har varit här idag och vi tog en långpromenad med kimmis och hugo i det fina vädret. Det var så varmt och skönt, riktigt mysigt!

I morgon ska jag åka skridskor med syskonen, får passa på att umgås med alla när man är ledig. Tror kanske till och med att sötmorfar kommer och glider lite med oss.


Lite bilder från helgen och från teatern: