Be happy!

Nu blir det kvällsmys. Choklad och chiliostbågar har åkt fram, som dessutom är kimmis favorit. Kollar lite på fångarna på fortet, sen ska vi faktiskt gå och sova så vi orkar med allt som ska göras i morgon.


I rymden finns inga känslor

Såg en sån jävla rolig film igår, jag brukar inte skratta högt, men till den här gjorde jag faktiskt det. Riktigt bra!


Sarah-mu

Har precis varit hos Sarah och färgat mitt tråkiga hår, men nu är det fint fint. Det är så jävla skönt att bara sitta där i stolen medans någon håller på med ens hår, lite huvudmassage under duschningen osv. Sen var vi ute på långpromenad med vovvarna så dom fick springa och leka av sig lite. Sen kom jag hem, drog på handboll, träffade Fin-Lisa, så vi snackade en stund. Nu, är jag hemma, ska laga mig lite mat och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.


Godis, nu, tack!

Är så jävla godis sugen alltså! Jag skulle kunna äta vad som helst, lyckades hitta två choklad praliner i skåpet, med likör i, till och med dom dög. Attans alltså, varför köpte jag inte godis när jag var och handlade? Attans.


Sjuklingar

Jag och Pontus ligger hemma och chillar, sjuka som vi är. Fyfan för att vara magsjuk alltså. Skönt att Pontus ligger en dag före mig, då vet jag hur jag ska må i morgon. Vi är faktiskt ganska pigga ändå. Vi tvättar och står i. Jag har lust att baka, men vet inte om jag är så sugen på att äta det sen. Vi får se. Tror jag ska lägga mig i sängen med Prins och Prinsessa och kolla på Toy Story 3!


Grattiiiiiis!

Idag fyller fina Sofie 17 år. Tyvärr är jag och hennes bror sjuka, så kan inte fira henne idag. Men det kommer. Hoppas att du får en underbar dag, och att du får många fina presenter :)



En klassiker man aldrig får glömma!


Kärlek


Hårspray i all ära

Jag har provat en hel del hårsprayer, men jag gillar bara en. Och det är Wellas hårspray. Jag har provat Bobbys, Bed head, proffs, got 2 be, ja, dom flesta. Men jag gillar bara wellas, den håller bra och man känner inte ens att man har hårspray, alla andra bara kladdar och blir som lim, eller så håller det inte. Så jag är Wella trogen, 4ever, indeed!


Vi har ledsnat nu, dags att göra något åt det

Jag och lisa har nördar till pojkvänner tydligen, killarna sitter alltså och spelar hela dagarna, skjuter hit och dit och släpper bomber här och där. Vi funderar på att bli lika nördiga vi, ta över deras konsoller och inte låta dom spela mer, vad tror ni att dom tycker om det?


Movietime

Har fixat filmen Remember me, har helt glömt bort den. Jag kommer ihåg att jag ville se den när den kom, och jätte många sa att den var väldigt bra. Men jag glömde helt bort att se den. Så nu är det dags, kryper ner i varma sängen med Kimmis och älsklingen och myser.


You can´t start a fire without a spark

Har fått så mycket gjort idag, och det känns skönt, man får passa på när man har ork och är ledig. Så i morgon kan jag slappa ordentligt innan jobbet börjar igen.

Jag längtar tills lönen kommer, då ska här shoppas! Har iofs redan handlat en del på internet, som fortfarande inte kommit, men det ger inte samma känsla som att gå i affärer och ta och känna på saker. Hade tänkt mig en redig utgång också på löningshelgen, mobergs blir det inte, såg att gubbenilådan-gubben skulle komma dit, och det har jag inte riktigt lust med. Så kanske beger mig till stan med stellan eller något, vi får se.




Oj, oj, oj... oj!

Jävlar i min låda vad det händer grejer nu. Kan tyvärr inte än avslöja vad det är, tyvärr, men jag är så glad. Så sjukt jävla glad! Äntligen kan man börja planera. Ni ska få veta, så småning om, men inte idag. Ville bara att ni skulle veta att jag är jätte glad!


En jätte gammal bild på mig, tror att det kan vara ca 5-6 år sedan.



Jag är en glad fisk

Ida och jossan var här på en liten visit nyss, trevligt, dom sprider så mycket glädje. Jag har tagit fram en skål och fyllt den med godis, ska jag skylla på att det är fredag? Nej, för godis äter jag massvis varje dag, ajabaja. Jag säger som pappa: Du kanske kommer dö snygg men jag kommer dö lycklig. Så länge det inte påverkar mig negativt så tänker jag fortsätta. Nu ska jag mysa ner mig och glo på en film, i morgon blir det upp tidigt. Godnatt!




Tjingeling

Jobbat idag, jobbar i morgon och hela helgen. Men det är så roligt, jag älskar mina arbetskamrater! Sockerkakan igår blev inte alls bra, kanterna var jätte goda men den vart jätte rinnig i mitten, men det löste sig, vi fick äta ändå tills vi fick jätte ont i magen.

Väntar på paket på lite grejer som jag har beställt, hatar att vänta. Men jag hoppas att det kommer i morgon, annars bli jag arg! Nu blir det till att hoppa in i duschen, sedan ska jag gå och sova så morgon dagen orkas med, visserligen blir det en walkinthepark-dag, men jag hatar att vara trött precis när man ska gå upp, det är det värsta som finns!!

Oj vad jag hatar mycket idag, men jag älskar mycket också!


Jag och min trogna danspartner, tror vi ska söka till let´s dance!



Sockerkaka på g

Sockerkakan står i ugnen, har precis dragit i mig smeten som blev över, så är fint mätt redan. Men jag bakade den till Pontus, bara för att han är så söt, och gullig, snygg, och helt enkelt så jävla bra!




Personalfest

Igår vaknade jag tyidigt för att åka till slottet och ha utbildning med en såkallad natur-nisse, vi är ju trots allt svanenmärkta och klimatsmart, så vi måste leva upp till dessa krav. Efter en väldigt lång, men vacker film på morgonkvisten hade vi grupparbeten om hur vi kan utvecklas. Sen kom det roliga. Pontus kom upp och vi skulle göra någon aktivitet, och det var dans med David Watson från lets dance, egentligen skulle hans fru följt med också, men hon hade fått förhinder. Det var jätte roligt att lära sig något så annorlunda. Vi dansade Foxstrot och Klassisk vals. Efter det kutade alla in på sina rum och fixade sig iordning inför middagen. Vi fick jätte god mat, jag dreglar bara jag tänker på den. Mumma! Efter middagen och fina tal från Bertil så gick vi upp en våning och kalaset började. Vi dansade hela kvällen lång, och när alla gamlingar gått och lagt sig och djn gått hem så tog vi över baren! Sen var det bara upp och jobba i morse, men det gick bra, är dock trött nu.








Hjälteinsats

Idag när jag och Kimmis var ute på promenad så hittade Kimmis en kompis. En mellanstorhund som såg nästan likadan ut som hon själv. Men hunden var herrelös och strövade mitt på gatan alldeles ensam. Jag kunde inte riskera att det hände den fina hunden något, så jag tog med den hem, och Kimmis vart jätte glad. Men när jag hade dragit med mig hunden fram till porten och precis skulle öppna så kom det en bil och tutade, det var ägaren till hunden. Jätte otacksam var han, skällde ut hunden och kastade in den i bilen utan att tacka för hjälpen. Stackarn, han var så snäll och söt. Nåja, jag hoppas att han inte beter sig så mot hunden jämt, sånt pisses me off!

PANIIIIIK!

Jag får utbrott snart, vet verkligen inte vad jag ska ha på mig. Jag har ju så sjukt många klänningar, men ingen som jag vill ha i morgon. Tror jag kör på en fuskis och tar den som jag hade på nyår, med min just nu dåliga fantasi får det bli så.


Chillpill dag




Idag står inget på chemat, och det är så jävla skönt. Ska bara ta det lungt och ta dagen som den kommer. För i morgon börjar arbetet igen och en massa roliga saker att se fram emot. I morgonkväll har vi galafest på slottet och jag har panik, vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Men det får lösa sig helt enkelt. What to do annars?

Nyårsdagen

Hade en helkulkväll igår, vi åt en jätte god middag som Pontus ordnade till, mätta och nöjda spelade vi spel och sedan fortsatte kvällen med att korka upp skumpa och mycket dans. Så tack, alla fina människor som var här och gjorde min sista dag på året så bra :)