Lugn hemma kväll

Kan faktiskt medge att det känns lite tråkigt att bara vara hemma när jag vet att brudarna är i Uppsala och festar loss. Men jag är ändå nöjd, på något sätt. Tror inte att jag hade varit den roligaste människan idag. Så nu ska jag bara vara hemma och mysa.


Har fått mig en tankeställare

Var på mitt lilla ärende idag. Och jag har börjat tänka på saker, saker som inte har tänkts på förut. Lilla Malin ska inte få ta över längre, nu är det stora Malins tur att ta plats. Men det kommer gå långsamt, men jag har redan börjat. Jag satt inte på min vanliga plats på bussen hem idag, även fast den var ledig. Mmm, bra där STORA Malin!!


Pittskit

Hittade en fettsnygg klänning på Bubbleroom i deras Dress Of The Day. Har gluttat på den hela kvällen, men precis när jag bestämt mig för att klicka hem den så fungerar det inte. Blir pittarg!!!

Kolla vilken skönhet, varför? Varför just jag? Ska be min assistent Madelene hitta den åt mig!


Brådis, vafan!

Hinner nog bara med det här blogginlägget idag. Åker till norrtälje nu för shopping, sedan hem fort som fan, hämta party outfiten och fixa mig, sedan hem till pappa på kalas. Sen ikväll bär det av till Norrtälje igen och hem till sara för lite barnförbjudet partaj. Ska bli så jävla kul. Dock var inte jag och madde så sugna på att gå ut sen efter, så det blir efterfest på min balkong, mamma slaggar på slottet ikväll så vi har huset för oss själva!

Orkar inte tänka längre

Idag leker jag mamma här hemma. Ebba är hemma och jag har tvättat hela dagen, mmm, duktig polle. Senare åker vi till hanna som blir så stor idag.

I morgon blir det partaj i Norrtan, där ska Madelene tydligen få sig en present av mig, eller, ska hon det? Klart som fan att hon ska!

Vi ses i nangijala!




Gårdagen med Fin-Fina tjejorna

Vi bestämde oss för att ta en tripp med viking line. Och så blev det. Ida var kapten, jag var tant/marilyn monroe/viking-line ressenär och Madde fick vara en jungel-gubbe, förstår inte varför hon skulle med viking line då? Vi letade iaf efter finland, men hittade det inte. Men vi hittade en finisch-maus. Har nog inte haft så jäkla kul på länge alltså, vi skrattade så mycket åt varandra, så jag tror vi alla kissade på oss. Efter båtresan tog vi oss en kebab på Ronis. Snodde bilderna av Madde, har tydligen losat min kamera-sladd. Förresten är den första bilden från östersjöns största dansgolv. "Vem fan var det som kasta?! Vem var det som kasta barbiedockan?!"




Jackie Ferm i Raubtier-Video

Industri-rock-bandet Raubtier har släppt en ny video, och i videon ser vi Jackie Ferm. Komiskt, men smart drag av dom att ha med henne. Videon är regisserad av Bingo Rimér.




Joggintur

Nu har jag läst tre sagor för syster som ska sova. Men nu ligger hon i sin säng och sussar. Själv har jag bytit om och ska ut och ta mig en joggingtur på spåret med min karl. Ska faktiskt bli skönt. Och innan vi åker ska han få sig en present, för jag är så stolt över honom och tycker att han är så duktig. Men mest för att jag älskar honom!


En dag på stan

Efter mitt ärende idag gick jag och Ida och mös på Espresso House. Dom har sjukt goda grillade mackor där, matorgasm säger jag bara. Vi satt där i skuggan med våra filtar omkring oss och bara mös, pratade en massa skit. Sedan åkte vi hem och kollade på Jerry Springer, sjukare program får man ju leta efter.



Min vän och jag

Jag har saknat någon, väldigt mycket. Och idag ska den personen och jag åka till stan och mysa, bara vi två. Först ska vi äta en god lunch, sedan bär det av. Jag är väldigt glad att jag har den här personen i mitt liv, hon har ställt upp för mig väldigt mycket. Och jag kommer alltid ställa upp för henne. Ida Johansson, heter hon.




Yes alltså!

Hur coolt är det inte att jag blev länkad på Falsksannings blogg idag? Det var visserligen tack vare madde, men min fobi för att bröstvårterna syns under linnet.


Är det bara jag?

Madde gjorde frukost till mig i morse igen, som vanligt. Men det är skönt, då får man sig en redig frukost. Sedan la vi oss och glodde film. Sen skulle vi titta på en film till, men då tyckte jag att det var nog med latande så vi gick till grannen och lånade hans hundar och tog oss en jätte lång promenad. Vi tog med oss Ebba i vagnen också. Vi måste ha sett ut som ett lesbiskt par. Två brudar, två hundar, och ett barn i vagn. Tänk er själva. Och bara för att jävlas lite kallade vi varandra älskling så fort vi mötte någon.




Massage

Maddes massage kan vara det skönaste som finns, inte för hårt och inte för löst. Och hon hittar alla sköna punkter. Hon vet hur jag vill ha det om man säger så. Men i morgon ska hon få tillbaka för att hon var så go och gav mig en idag.

Nu blir det chill framför tvn, sen får vi se och Ida kommer och joinar oss också :)


Känner mig riktigt irriterad

Blir så irriterad på människor som ska leka märkvärdiga. Som ser ner på andra människor, pressar andra människor till att göra saker dom inte vill. Sköt ditt eget och skit i andra. Inte konstigt att folk blir irriterade, tycker sådana människor får skylla sig själva. Jag är arbetslös, so what? Jag omger mig dagligen med människor som jag tycker om, och jag nöjer mig med det, för det är viktigast för mig. När ni tror att jag ligger hemma på soffan och latar mig så, dö. Jag har större problem än så, problem som jag måste reda ut innan jag kan känna mig som en människa och göra en massa tråkiga saker för att jag måste det. Jag har ingen att försörja, förutom mig själv, och jag klarar mig, tackar som undrar. Jag har pengar, jag shoppar tonvis med kläder, jag mår bra.

Så, för att summera det hela. Tänk ett steg längre ibland, innan ni dömmer någon. Saker är inte alltid som dom verkar.


Planerar inför framtiden

Jag har börjat pensionsparat. Jag tycker att det är viktigt att kunna unna sig saker även som gammal. Så nu sitter pengarna där dom ska. Och mer kommer det bli. Jag sparar hellre pengar till pensionen än till att köpa onödiga saker nu.


Vilken tjusig

Hittade en mysbild på Maddes blogg från igår, så var tvungen att snå åt mig den. Vilken rolig min jag gör på den, tror faktiskt att jag lägger en rap just i denna sekund.


Yeeeiii

Grattis till mig själv idag. 15 april. 15 oktober will be even better :)

Inte många har haft en sådan mysig dag som jag har

Åkte in till Norrtälje med Ellan och Madde. Där gjorde jag mitt ärende, sedan mötte jag upp brudarna och två till hade anlänt. Hannah och Ida. Och dom hade köpt cider till allihopa. Så vi gick till hamnen och mös i solen. Lite färg fick man idag med, och Ellie fick söta fräknar på nosen. Sedan bar det av hem. I Rimbo köpte vi glass och satte oss och myste ett tag här med.

Nu ska jag dra med mig Madde ner till läkaren, Fi får se om hon börjar grina eller inte :P


Kanske blir en bra dag idag med?

I morse åkte Pontus till staden för att göra prov i svenska och en intervju för polisen. Jag hoppas att det går bra för honom, eller jag vet att det går bra, för han är så duktig min prins!

Var ute med hugo tidigt i morse. Vi gick ner på ängen och slog boll. Jag måste ju ha med mig tennisrack ner, så bollarna kommer lite längre, han tycker inte att det är så kul att gå med mig annars för jag kan inte kasta så långt.

Senare idag åker jag till Norrtälje på ett litet ärende. Sedan blir det solhäng med dom bästa. Madelene utan ben, Ellanstellan och Id van der Virt!


Solning och årets första bränna

Yes, har bränt mig, äntligen. Madde gick upp tidigt i morse och gjorde ordning äggmackor till oss, sedan väckte hon mig och det var bara till att gå upp. Vi satte oss ute i solen och åt våra mackor, sen har det blivit sola hela dagen. Snart beger vi oss till Stellan som fyller 20 barre idag.




Vårlek




Vårväder

Maddemus är här. Vi har suttit ute och solat hela dagen och druckit kaffe, kanske man har fått sit lite färg? Sedan gick vi ner till stallet en sväng för att hälsa på Zorro. Han fick sig lite morötter och han var jätte kramig. Nu är vi hemma igen och ska nog gå ut och njuta av solen ett tag till, innan den försvinner.


Dom coola bananerna är hemma igen

Usch och fy satan vilken jobbig bussresa, det vart mycket seriöst snack, och på det så kändes det som att donkenmaten skulle komma upp. Inte najs, men jag är väl värd det antar jag. Ju roligare man har när man dricker, ju dåligare mår man dagen efter. För jag hade så jääääävla kul igår, men idag är det värre.

Vi började dagen hemma hos födelsedagsbarnet som hade lagat oss en underbart god middag, sedan blev det musik och alkohol. När vi var lagom salongsberusade tog vi oss bussen till Birger Jarls där festen fortsatte, och där blev vi också mer än bara salongsberusade. Vi dansade hela natten lång och hade underbart kul. Dock lämnade Madde och Ellie mig och Ida där lite för tidigt. För tydligen så fortsatte festen för oss. Sedan kom vi hem, medans dom andra sov. Så vi fortsatte festen ute på balkongen tills det blev ljust och fåglarna kvittrade.

Tack mina fina tjejer för en jätte rolig kväll. Detta ska göras om. Valborg?


Här kommer dom coolaste bananerna i staden

Japp, snart bär det av mot uppsala. Har lite kvar att fixa innan, naglarna ska göras, och tro det eller ej men jag hann inte packa igår, så det ska också göras. Maddemus kommer hit snart, sen möter vi Ida på bussen. Ha en trevlig fredagskväll everybody, toffla inte ihjäl er nu.


Vilken skit-torsdag

Det blev inget badhus idag, det var stängt. Men vi drar dit på söndag ist. Nu sitter jag och Ebba och kollar på Pippi. Riktigt intressant. Snart ska det börjas packas inför morgondagen, jobbigt när man inte ens vet vad man ska ha på sig. Men jag får väl ta med mig lite av allt möjligt, som vanligt.


Dom betyder allt

Vaknade vid åtta i morse, förvånad över att inte lillebba hade väckt mig än. Så jag var tvungen att gå upp och kolla om dom levde, och det gjorde dom. De låg där i mammas säng, båda två, söta som socker och snusade så sött, så jag la mig där brevid dom och tuttade en stund jag med. Vaknade sedan av att jag hadde ebba i facet som skrek mitt namn och ville att jag skulle gå upp, har nog aldrig vaknat så rädd förut. Men vi gick upp, la oss i soffan och slappade, isak sov en stud till. Men nu är vi alla uppe och ska äta frukost nu. Sedan bär det av till badhuset, så kameran följer med. Hör senare!


Myyysdag

Vilken hel-dag det blev igår. Madde kom till mig rätt tidigt, så jag bestämde mig för att skrämma slag på henne då hon trodde att ingen var hemma och smög sig in i huset, hon slutade på golvet, rädd som en liten hare. Sedan begav vi oss till Norrtälje för att shoppa lite, behövde en bikini eftersom att det blir bad med syskonen i morgon. Sen köpte vi några paket till EllanStellan. Sen mötte vi en massa sköna brudar på Sushin och spelade kort, jag förlorade, stort, madde vann överlägset. Sedan kom Sara och vi åkte till skoman för att köpa skor, men icke, dom hann stänga. Så vi åkte hem till Hannahbus och kollade på massa minnen från förr, bilderf rån när vi var i malmen, på åland. Sedan blev det dags för mig och Madde att dra oss hemmåt. Men det blev en riktigt mysig dag må jag säga, måste göras om, snarast!






TAGGA!

Sitter med Lady Gaga i hörlurarna och diggar. Har redan börjat tagga inför fredagen. Ska blir så jävla kul att parta någon annanstans än tråkiga mobet där alla känner alla. Fast det bästa är att jag ska göra det med mina två favorit tjejer, sen hörde jag ett litet rykte om att ida busmus ska med :) Så det blir först middag hos stellan, med bål och grejer, den ska jag spetsa, i smyyyyg. Sen blir det utgång på det.

Jag missar ju dock party hos bror i stan, det är vissrligen dagen efter. Så jag får se hur pigg jag är och hur mycket cash jag har kvar, kanske orkar man med båda?


Hujeda mig

Nu är den lilla famlijen här och vi ska äta en lite försenad påskmiddag. Ebba leker häst och pojkarna sitter och spelar tv-spel.

Tydligen är det någon som har hackat sig in på min facebook och skickar runt virus via min mejl, så nu har jag bytt lösenord och mejl. så jag hoppas att detta inte ska upprepas något mer. I såmt fall tar jag bort hela skiten, för sånt där orkar jag inte med.


Hemma hos löv

Sitter hemma hos babe nu. Det blir nog tidig sova så man orkar gå upp hyffsat tidigt i morgon med det fina vädret som väntar. Sen blir det ännu en påskmiddag hos far i morgon, så ska hinna till affären också och köpa något fint till barnen där. Nadde har fortfarande inte hört av sig, men jag pratade med hennes pappa i morse, och hon är okej, hon hade stannat i stan och glömt mobilen hemma, så nu vet jag iaf att hon lever, men jag hoppas hon hör av sig snarast så jag får veta hur det gick på intervjuen.


Pitt-datan vägrar ladda bild, så det får bli en i morgon ist.

P.S Jag är ledsen alltså, men orkar inte sitta och godkänna kommentarer från människor som jag inte känner eller ni som spammar, men jag läser igenom allt.

Påskmiddag inväntas

Då var hela släkten samlad, eller det saknas några personer, bla min bror och ellanstellan. Mormor står fastkedjad vid spisen, som vanligt när det vankas middagar. Resten utav oss är ute på baksidan och sitter och slappar oss i solen. Mycket mysigt. Alla dricker öl, och jag dricker mjölk, härligt. Senare vet jag inte riktigt vad som ska hända. Madde är fortfarande efterlyst och jag får inte tag på henne, börjar få lite ont i magen nu av all oro :(


Saker ni inte visste om mig

Såg att många skriver sådant här, blev faktiskt lite sugen själv, ser kul ut, så ska nog ge det ett försök.

-Jag har jätte svårt för att spara pengar.
-Jag är sjukt svag för hundar, älskar dom, i alla storlekar och former.
-Jag har en sjukdom som heter Tietze och gör så att min bröstkorg växer fel, ingen fara dock.
-Jag hatar att bada bastu.
-Jag älskar gamla filmer, tex Borta med vinden och Stekta gröna tomater.
-Jag har en förmåga att glo argt på människor, fast jag egentligen inte är medveten om det.
-Jag har svårt för att lita på människor.
-När jag var mindre så var jag besatt av att gå på djurgårdsmatcher i fotboll. När jag fyllde tio så önskade jag mig att få stå i hejarklacken, och det fick jag.
-Jag kan inte slänga gamla kläder, för dom kan ju faktiskt komma till användning någon gång.
-Jag har jobbat som gymnastikledare i tre år.
-Jag är ett kontrollfreak, alltid när jag ska göra något så måste det vara planerat in i minsta detalj.
-Jag har jätte många tvångstankar som ingen märker eller vet om.
-Mitt rum är alltid stökigt.
-Jag älskar att skriva, speciellt uppsatser.
-Jag är petig med att skriva och stava rätt, sätta punkt och komma på rätt ställe osv. Blir jätte irriterad när jag ser människor som stavar fel.

Sådär ja, hoppas att ni fick veta något nytt om mig i alla fall.


EFTERLYSES!

Vart är min bästa vän Madelene? Hon åkte till staden i morse för att gå på arbetsintervju, och hon sa att hon skulle ringa innan den, men hon har inte ringt på hela dagen och hennes mobil är avstängd! Hoppas fan att det inte har hänt något och att hon har en jävligt bra förklaring! Den lilla grisfisen ska inte leka märkvärdig här inte.



Saknar dig vän, ring mig är du snäll så jag vet att du lever!!


Kläder är bara feta problem jämt

Vart ska man ha dom? Bör man köpa en till garderob å jag får plats med alla? Har jag femhundra kronor, åker jag och shoppar upp allt så jag inte har några pengar kvar sen?

Blir galen, allt som snurrar i mitt huvud just nu är kläder, det är iofs vår, det börjar bli varmare. Fick i alla fall storkovan den här månaden, så det mesta utav vårens kläder är köpta, men jag lär ju ändå inte kunna hålla händerna borta.

Och vad fan ska jag ha på mig nästa helg när tjejerna och jag ska röja i uppsala?