Höst? Vinter?

Nu är jag med Madelene. Vi har varit nere och käkat pizza idag, onyttiga som vi är. Madde bjöd mig den lilla gulljäveln! Nu ska vi ut med Simson i skogen. Senare kommer det bilder från Madelenedagen.


Foto: Madelene Johansson

Pärlor i massor

Hittade en väska idag i min garderob som jag inte har sett på kankse tre år. Och för tre år sedan, när jag fick den, så minns jag att jag tyckte den var jätte ful. Men idag när jag hittade den så tyckte jag faktiskt tvärtom. Och nu kankse ni undrar hur stor garderob jag har. Men, den låg där längst in, bland alla andra väskor.

Vad tycks?

Mössa

Här är mina nya mössor som jag köpte idag. Det kändes verkligen bra att få handla lite, även fast det var nödvändiga saker som jag behöver. Varför mår man bättre av att handla?


Älsklingsdag

Gick upp tidigt. Blev på shoppinghumör så jag ringde älsklingen och ville att han skulle följa med mig och handla. Han kom och hämtade mig och det bar av mot Norrtälje. Jag köpte mig två mössor och en jätte skön halsduk. Hittade inte så mycket mer än så. Älskling, vet du hur mycket jag älskar dig?


Hittade en gammal bild på mig och syster :)

vaken såklart

Varför kan man inte sova när man behöver det som mest? Måste verkligen till skolan i morgon, har så mycket att göra. Men nu sitter jag här. Klockan är nästan 3 på morgonen och jag kan inte sova. Jag ska alltså upp om tre timmar. Kommer bli en jobbig dag. Det är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Mest är jag förvirrad över hur jag ska göra. Hur ska jag få dig att förstå att det inte bara är mitt problem?

Låt mig få sova nu

Helgen

Fredag: Kom hem ganska sent efter skolan. Syster kom hit efter som vi skulle inte till Norrtälje. Men först åkte vi hem till Mormor för att fira hennes födelsedag. Vi fick en massa god mat. Sedan tog vi bussen vidare mot Norrtälje. Mickis hoppade på. Sen skulle vi tydligen hem till Hannahs pojkvän, så vi klev av i Norrtälje och skulle byta till den buss som skulle gå till Hannah. Men nej, då hade vi hoppat på fel buss. Så vi fick hoppa av mitt ute i ingenstans och gå hur långt som helst. Sen ringde Felicia och sa att vi skulle gå tillbaka hela vägen igen. Sen anlände vi till Hannah. Där satt vi och drack lite. Sen vällde det in med människor. Efter ett bra tag så bestämde vi oss för att ta en taxi vidare. En trevlig kväll blev det, dock lite förvirrande. Jag hade inte direkt planerat att leka psykolog hela kvällen.

Lördag: Sov länge på morgonen. Sedan blev det en underbart god middag hemma hos familjen Johansson. Sedan spelade vi bingolotto. Jag hade hoppats på att vinna fyra kg guld. Men det vart ingen vinst alls :(

Söndag: Nu sitter jag här, väldigt trött. Ska lägga mig och kolla på Sex And The City nu. Sedan ska jag hem till Ida och kolla på Andra Avenyn. Vi ses! Bye...


Madelene Johansson

Idag har jag tillbringat hela min dag med en god vän/barndomsvän. Vi har gjort en massa roliga saker idag. Bland annat har vi varit i lekparken och åkt linbana. Sen avbröts det med ett litet seriöst snack. Vi har det inte så lätt vi flickor. Vi hade mycket att prata om. Sedan gick vi hem igen. Nu sitter vi här och lyssnar på musik. Vi ska snart lägga oss i sängen och kolla på film. Sov gott allihopa!




Vilken bra dag det kan bli

Vaknade ganska sent. Ledig idag, hade en lektion i morse men den blev inställd. Kom till skolan igår, fick en chock. Vi skulle ha skolfoto, och jag visste ingenting. Så det var bara att köra på det som fanns. Kläderna som jag hade valt ut på morgonen är det som jag trivs med, så kläderna var inget problem. Det som var problemet var att jag hde fått allergichock kvällen innan, ögonen svullnade osv. Så det var ju bara att kleta på sig smink. KUL!

Nu ska jag krypa ner under täcket och titta på SATC. Sen ska jag och Louie ut på långpromenad.


Promenad

Nu ska jag gå ut och ta en långpromenad med Lisa och Simson. Då tänkte jag ha på mig min nya Canada Goose jacka. Man måste ju kolla vad den går för. Hoppas den är varm för det är kallt ute.


L, M, L, M

Igår var ju ute igen med Brudarna. Den här gången var Linda och Madelene med också. Nu tror jag att det får ta och lugna ner oss med utekvällar, men då bortser vi från nästa helg såklart.

Lite bilder från gårdagen

Lekparken

Hur kan det fortfarande vara så roligt att leka? Jag, Madde och Lisa fastnade i en lekpark igår. Vi hade så roligt! Man ska vara barn så länge man kan. Någon som håller med mig där, som jag vet är, Madelene Johansson.


Igår

Igår blev det en lång dag. Jag var hemma och slappade på förmiddagen. Tog en långpromenad med Simson. Sen ringde jag till Lisa och Madde. Dom var påväg hit så jag gick ner och mötte dom. Sedan övertalade jag Lisa och Madde och följa med ut. Lisa var på, med Madde hade inte sitt legg med sig så hon fick åka hem. Vi gick ut till det nya 100% som hade premiär igår. Det var hyffsat skoj, mycket dans och jag fick träffa storebror.


En bild från igår. Tycker inte alls att det ser ut som mig, men men.

Face Wash

Jag tycker att det är väldigt viktigt att hålla ansiktet rent. Jag använder Visibly Clear från Nutrogena. Det finns fyra krämer som ska användas som i ett paket, men jag använder bara två av dom. Först "tvålen", som dessutom är jätte bra att ta bort smink med. Sen använder jag en mjukgörande kräm efteråt, som verkligen är mjukgörande också.

                         

Vårat Barn

Såhär ska tydligen mitt och Pontus framtida barn se ut, väldigt gulligt, men vad hände med munnen?

                          

Dagens Outfit

Dagens Outfit blir inte mer intressant än såhär. Det här är bara så jag det kan bli. Jeans, t-shirt/linne och snygga gympadojjor. Eller, ett par sköna leggins och ett linne. Den dagen jag sätter på mig ett par skor med hög klack på, snälla, ge mig ett diplom, för det kommer inte hända på länge. Jag skulle aldrig sätta på mig något som är obekvämt bara för att se klämcheck ut.


                                                 

Inget slutbetyg = Dålig framtid?

Jag blir så less på sådana männikor som inte tänker sig för innan dom öppnar käften. Jag kommer nu gå ur gymnasiet utan slutbetyg. Det är mitt eget val och jag har vetat om hela tiden att jag inte kan plugga upp betygen heller. Men jag blir så besviken på folk som klankar ner på en hela tiden. Som min lärare sa inför hela klassen här om dagen: "Har man inget slutbetyg så kan man inte lyckas i livet". Jaha, okej, var det riktat mot mig då eller, efter som jag sitter där. Han vet att jag inte kommer få något slutbetyg. Eller när jag skulle gå till våran SYO och prata med henne att åka till Thailand 6 månader efter gymnasiet och plugga upp mina betyg, som på komvux. Då får jag till svar att utan slutbetyg kan jag inte åka till Thailand och plugga. Det har varit min dröm hur länge som helst. Bara för att jag hade ett jobbigt år i ettan och missade så mycket så ska det gå ut över hela mina framtid och alla mina drömmar. Eller när jag ser fram emot att ta studenten så säger många: "Men du kommer ju inte ens ta studenten på riktigt!". Nej det kankse jag inte kommer göra, men jag har kämpat så jävla hårt för dom få betyg som jag kommer få. Och när lärarna inte ens kan ställa upp och hjälpa en, så blir man så jävla förbannad. Jag är så jävla less på det här nu, men jag har så lite kvar, och jag ska klara det!

                                            

Bf06

Nu har vi i klassen satt upp en hel vägg med bilder som vi har tagit under våra år här. Många minnen med er. Kommer inte bli en rolig dag när vi ska skiljas åt. Men eftersom vi tycker om varandra så mycket så hoppas jag att vi håller ihop ändå.



Här är några utav bilderna som sitter uppe :)

Fina bilden

Hittade en gammal bild på mig från skolavslutningen i åttan. Liten man var. Men då tyckte man minnsan att man var stor.

 


Tråkdag

Idag var jag i skolan. Tråkigt som vanligt, åkte in för att gå på en lektion och det ända vi pratade om var nationella prov i svenska. Kändes ganska onödigt. Sen åkte jag hem till Ganz. Vi hade lika trevligt som vanligt. Nu är det plugg som gäller, men först ett avsnitt av Sex And The City.


Väska

Min nya väska från china.



Plugg och mer plugg

Usch, vad jag inte vill plugga just nu. Vill hellre lägga mig i sängen, krypa ner under täcket och kolla ett avsnitt av Sex And The City. Men, måste man så måste man. Historia, matte och naturkunskap, släng er i väggen.

Kollade igenom H&M katalogen. Tänkte beställa lite kläder som jag kollat in bra länge nu. Jag har även beställt en jacka från Josefssons som kommer den 12 november. Varför så länge? Det hinner ju bli vinter innan jag får jackan.






Hujeda mig

Nu sitter jag i skolan, klockan är tjugo i 11 och min nästa lektion börjar halv fyra. Tråkigt tråkigt. Jag ska vara med på Lottas lektion idag, en lektion som jag inte ens har, men jag har inget att göra annars.

Igår tog jag en shoppingrunda på stan. Handlade upp mina födelsedags pengar. Det blev en väska, ett skärp och ett par vantar. Vantarna behövs verkligen nu. Det är jätte kallt ute på kvällarna.

Ikväll blir det klädparty med Svärmor. Jag har dock inte så mycket pengar kvar, men man kankse hittar något fynd.


Varför är du så trög?

Stört

Varför ska det vara så mycket förändringar hela tiden? Alltid ska det komma nya människor som inte fattar något. Då måste man berätta allt som har varit ännu en gång. Jobbigt!!

Igår fick jag träffa Sarah. Hon var lika söt som vanligt. Vi snackade en stund. Men vi träffades så sent så det vart inte så länge. Vi får ses igen, snarast!!

Idag blir det Åkersberga med Sofie och Pontus. Sofie ska dansa och jag och pontus ska gå och handla presenter till lilla mig som blir stor nästa vecka.


Måste du ta ifrån mig det som betyder så mycket?