Tjollahopp

Igår var jag hemma hos Pontus påkvällen, det blev en lugn kväll må jag säga. Kollade på film och käkade ostkrokar. Idag blir en lugn dag, då jag har kli i halsen igen. Simma lungt!


Promenad



Blev en myseftermiddag med hugo också. Jätte skönt väder :)


Fredagsmys

Igår blev det fredagsmyskväll hemma hos Pontus. Vi möttes på centrum och gick och handlade godis och cola. Mumma. Sedan gick vi hem till Pontus för att kolla på idol. Stackars Minna skulle kolla ensam så vi slog oss ner i soffan med henne och kollade. Efter idol fick jag och Pontus för oss att vi skulle spela poker. Det var skit kul, jag var ganska bra faktiskt, och jag kunde läsa Pontus hela tiden när han försökte bluffa mig, men det gick inte!

I morse kom minna ut och väckte oss och sa att hon skulle åka med Pontus mormor och köpa en hund till henne. En liten Mops som hette Ebba. Jätte söt var den.



Snälla mamma

Min mamma kan faktiskt vara lite snäll ibland. I onsdags var vi i Norrtälje på lite ärenden och då fick mamma för sig att hon skulle köpa en kamera. Så jag fick ärva hennes gamla, fast den är inte så gammal, den är rätt så ny. Men det enda som saknas är ettminneskort, men det ska fixas.

Så nu blir det fota, varje dag, hela tiden.


Satan i gatan

Är så jävla less just nu. På människor som gör mig irriterad när jag helst inte vill vara det.

  • Folk som tror att dom kan göra som dom vill
  • Folk som tror sig veta vad som är bäst för mig och min hälsa.
  • Folk som man inte kan prata med
  • Folk som pratar om något dem inte har en aning om

Så låt mig vara nu. Låt mig sköta mig själv. Jag tror faktiskt att jag själv är bäst på det.

Snörvel

Usch vad jag är förkyld. Idag ska jag köpa Friskus-Juice och se om det hjälper något. Ska in till norrtälje sen på ett litet ärende. Sen får vi se vad som händer.

Nu ska jag gå ut och gå med lilla Mynta-grisen.


Bye bye...

Gris-Mynta

Nu har jag gått till Grannen och hämtat lille mynta som ska vara hos mig hela veckan. Hon är så sjukt söt. Låter som en gris gör hon också, hela tiden.


Myskväll

Igår blev det myskväll med familjen. Först var jag hmma hos Eleonor med Madde, Ellie, Ronny och mina små skitar, Ebba och isak. Sedan bar det av hem för att mysa med den andra halvan. Mamma, Tony, Robin och Johanna. Erik var också här och kollade på film med oss. Usch vilken äcklig film, sov med lampan tänd inatt, och varje gång jag vaknade så kollade jag i dörrhålet så det inte stog någon där.


Syskonen Söderman

Här är en bild från förra Lördagen när jag var hos min bror med min andra bror.

Är vi lika, någonstans?

Jag vill ha vår!

Nu är jag less på kylan, redan. Jag vill ha vår, sedan sommar. Tänkte lägga ut lite bilder från i våras som Madelene och Felicia tog på mig och pontus. Det blev deras projektarbete och fick lärare att gråta. Det är alltså en film utav bilder, ska tjata på Pontus så han lägger ut filmen. Men här kommer lite smakprov.









Träningsvärk

Trots att vi sträckte ut våra träna muskler riktigt ordentligt igår så har jag en fruktansvärd träningsvärk i låren och amarna. Magen är dock helt okej, vilket jag tycker är konstikt eftersom vi gjorde situps tills jag höll på att spy.

Känner mig väldigt duktig idag då jag var ute och gick med hugo nästan två timmar i morse, power-walk tempo dessutom. Var hem till pappa en vända, ville att lille Sam skulle få se hugo, men hugo var jätte rädd för sam till en början. Men sen fick sam känna på honom till slut.

Ja, nu är väl dom flesta nere på marknaden och strosar. Själv sitter jag hemma nu, har precis duschat. Ska ta min cykel och bege mig hem till Pj, gå med honom en vända och sen ska jag möta upp Madelene, Linda, Eleonor och Lisa.

Ha en trevlig dag i marknadsvädret.